Siirry sisältöön

Ostan Asuntoja Podcast

Ostan Asuntoja Podcast

Ostan Asuntoja Podcast – Näkemyksiä ja kokemuksia asuntosijoittamisesta ja vuokranantajana toimimisesta

Vieraina asuntosijoittajia ja vuokranantajia erilaisilla strategioilla, kokemuksilla ja näkemyksillä, joista voit saada uusia ajatuksia ja oppeja. Isäntänä Harri Huru.

Podcast poikkeaa Ostan Asuntoja Blogin ja Ostan Asuntoja YouTube -kanavan luonteesta siten, että siinä äänessä ovat vieraat. Viikottain ilmestyvät jaksot kestävät tyypillisesti 40-50 minuuttia eli tavoitteena on päästä pintaa syvemmälle siten, että kuulijat pääsevät oppimaan muiden asuntosijoittajien ja vuokranantajien kokemuksista ja näkemyksistä.

Kenen näkemyksiä haluaisit kuulla podcastissa? Haluaisitko itse tulla podcastin vieraaksi? Laita toivomuksia kommenttikenttään tai lähetä sähköpostilla harri@ostanasuntoja.com. Jokainen asuntosijoittaja on joskus hankkinut ensimmäisen sijoitusasuntonsa eli kaikki kiinnostavat kokemukset ovat tervetulleita riippumatta siitä, onko salkussa yksi vai tuhat sijoitusasuntoa.

Haastattelut tehdään pääosin ”ajasta ja paikasta riippumattomasti” eli teknologiaa hyödyntäen internetin ja puhelimen välityksellä. Äänen laadun merkitys on tiedostettu ja internet- ja puhelinliittymien rajoitteita pyritään poistamaan editoinnin keinoin mahdollisimman paljon.

Ostan Asuntoja Podcastin voi tilata, ladata ja kuunnella useamman alustan ja appin kautta. Mikäli listalta puuttuu suosimasi alusta tai app, laita viestiä ja yritän lisätä sen. Moni alla olevasta listasta puuttuvakin podcast app hakee podcastin automaattisesti aina uuden jakson ilmestyttyä. Tämä ei kuitenkaan tapahdu reaaliajassa ja siksi uusi jakso saattaa ilmestyä Ostan Asuntoja Blogissa mutta se näkyy hetken viiveellä eri podcast appeissa.

Apple Podcast -linkki johtaa Applen Podcasts app:iin, mikäli käytät iOS-laitetta (esim. iPhone, iPad, Apple Watch), ja iTunes:iin, mikäli käytät Mac:ia. Overcast on yksi parhaista ellei paras iOS podcast app mm. ”Smart Speed”- ja ”Voice Boost”-ominaisuuksien kautta. Smart Speed kiihdyttää automaattisesti hiljaisten kohtien kohdalla ja nopeuttaa podcastien kuuntelua. Ostan Asuntoja Podcast löytyy tämän linkin kautta.

Stitcher:in avulla Ostan Asuntoja Podcast löytyy älypyhelimien ja tablettien sekä Mac:in ja PC:n lisäksi Android Auto:n ja Apple CarPlay:n kautta kuten myös Amazon Echo:n kautta. Ostan Asuntoja Podcast löytyy myös Spotify:sta.

SoundCloud app:ien avulla Ostan Asuntoja Podcast löytyy iOS-, Android- ja Windows-päätelaitteiden kautta. Tarjolla on toistaiseksi vain 2-3 tuoreinta jaksoa SoundCloudin 144 dollarin vuosimaksun takia. Mikäli haluat kaikki podcast-jaksot SoundCloudiin, osallistu Patreon-sivustolla 1 dollarin kuukausipanoksella SoundCloud-maksuun.

Ostan Asuntoja Podcast #10 – OVV:stä ORM:ään Olli Turunen osa 1

Ostan Asuntoja Podcast #9 – Merkityksellisiä tekoja asuntoja vuokraamalla – Heikki Pajunen osa 2

Ostan Asuntoja Podcast #8 – Merkityksellisiä tekoja asuntoja vuokraamalla – Heikki Pajunen osa 1

Ostan Asuntoja Podcast #7 – Pitääkö kassavirran olla positiivinen vai onko sillä edes väliä? – Antti Palkén Osa 2

Ostan Asuntoja Podcast #6 – Mieti aina sijoitusasunnon exit, vaikket koskaan myisikään – Antti Palkén Osa 1

Ostan Asuntoja Podcast #5 – Taloudellisesti täyskääntynyt “kädestä suuhun ja välillä luottokorteilla” -kuluttaja – Sanna Spårman 

Ostan Asuntoja Podcast #4 –  Sosiaalinen media tuo puolet toimeksiannoista – Roni Arvonen

Ostan Asuntoja Podcast #3 – Tavoitteena taloudellisen riippumattomuuden tuoma vapaus asuntoihin ja osakkeisiin sijoittamalla – Harri ”Nuuka” Riihimäki

Ostan Asuntoja Podcast #2 – Yrittämisen, asuntosijoittamisen ja valmentamisen moniottelija Tellu Uotila

Ostan Asuntoja Podcast #1 – Henkilökohtaisen asumispalvelun urbaani vuokranantaja Markus Grahn

Saa kommentoida

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: