Siirry sisältöön

Vuokra-asunnot Kokemäki

Lisään tähän tietoja vuokrattavista asunnoista välittömästi, kun niitä on vapautumassa. Täyttämällä ja lähettämällä sivun alaosassa olevan lomakkeen saat ensimmäisenä tiedon vapautumassa olevista vuokra-asunnoista ennen niiden listausta netissä oleviin ”annetaan vuokralle” -palveluihin. Katso myös ohjeita vuokra-asunnon hakemiseen ja vuokra-asumiseen liittyen.

Tilanne 3.12.2022 – kaikki Kokemäen asunnot on vuokrattu.


Asunto vuokrattu 1.12.2022 (Viimeistään 1.1.2023 vapautuu Kokemäellä 1h+k+kh+s 35m2 1993 rakennetun pienkerrostalon toisessa kerroksessa osoitteessa Hallintoraitti 4 B. Asunnossa on tehty täysi pintaremontti 2012. Katossa on valkoiset paneelit, seinissä harmaa tehostetapetti ja muuten vaaleat tapetit ja lattiassa tyylikkäät laminaatit. Keittiön kaapistot ja koneet on uusittu kokonaan 2012. Kylpyhuone laatoitettu. Pesukoneliitäntä. Tupakointi kielletty. Lemmikki on tervetullut tapauskohtaisesti. Pihassa autopaikkoja. Lämmitys sisältyy vuokraan. Alue on rauhallinen ja asunnon ikkunoiden alla ei ole liikennettä. Kokemäen linja-autoasema on aivan talon läheisyydessä.

Vakuus yhden kuukauden vuokraa vastaava summa, vesimaksu 18 €/kk/hlö. Mikäli olet kiinnostunut tästä asunnosta, jätä yhteystietosi allaolevalla nettilomakkeella tai lähetä sähköpostia harri@ostanasuntoja.com tai soita/WhatsApp +358400797209. Asuntohakemuksen voit täyttää täältä.) Asunto vuokrattu


Asunto vuokrattu 25.5.2020 (Viimeistään 1.7.2020, mahdollisesti jo 19.6. vapautuu ikkunallisella keittokomerolla ja vaatehuoneella varustettu 1h+kk+kph+vh 33,5m2 Kokemäellä ensimmäisessä kerroksessa (ei katutaso) osoitteessa Hakatie 2 A liikekeskuksen tuntumassa.

Asunto on remontoitu pinnoiltaan joulukuussa 2018, jolloin tasoitettin ja maalattiin seinät, katot ja ovet, uusittiin lattia ja listat, vaatehuoneen hyllyt ja tanko sekä maalattiin keittiön kaapit ja uusittiin välitila valaisimineen.

Keittokomeron ikkunan ääreen mahtuu pieni ruokapöytä tai huoneen puolelle isompi. Eteisessä on kaappien ja naulakon lisäksi vaatehuone. Kylpyhuoneeseen mahtuu hyvin pesukone.

Ikkunat kaihtimineen on uusittu 2011. Talon julkisivuremonttia on tehty 2012 ja pihaa kunnostettiin 2014, jolloin myös rappukäytävät maalattiin. Yhtiössä on sauna ja talopesula. Lämmitys ja autopaikka sähkötolpalla sisältyvät vuokraan. Lemmikki sallitaan tapauskohtaisesti. Tupakointi ei sallittu. Asunto sijaitsee 1/3 kerroksessa muttei katutasossa.

Ruokakaupat, posti, apteekki, uimahalli, kirjasto, kuntosali ja muita palveluita löytyy 100-500 metrin kävelyetäisyydellä. Vakuus 1 kuukauden vuokraa vastaava summa ja vesimaksu 27,70 €/hlö/kk. Mikäli olet kiinnostunut tästä asunnosta,  lähetä sähköpostia harri@ostanasuntoja.com tai soita/WhatsApp 0400 797 209. Asuntohakemusta voit täyttää halutessasi täältä.) Asunto vuokrattu.


D-rapun sisäänkäyntiAsunto vuokrattu 15.4.2020 (Viimeistään 1.4.2020 vapautuu omakeittiöinen vaatehuoneellinen 1h+k+kph 32m2 Kokemäellä toisessa kerroksessa osoitteessa Hakatie 5 liikekeskuksen tuntumassa.

Asunnossa on 2018 täysin uusittu kylpyhuone, hienot tummat tammilankkulaminaatit ja vaaleat tapetit. Tilavaan keittiöön mahtuu ruokapöytä ja eteisen kaappien lisäksi asunnossa on tilava vaatehuone. Keittiössä on uusittu astianpesukone, jääkaappi, pakastin ja liesituuletin. Kylpyhuoneeseen mahtuu hyvin pesukone.

Ikkunat kaihtimineen on uusittu 2013. Talon julkisivuremontti on valmistunut kesällä 2015. Yhtiössä hyvä sauna ja talopesula. Lämmitys sisältyy vuokraan. Lemmikki sallitaan tapauskohtaisesti. Tupakointi ei sallittu. Asunto sijaitsee 2/3 kerroksessa.

Ruokakaupat, apteekki, uimahalli, kirjasto, kuntosali ja muita palveluita 200-500 metrin kävelyetäisyydellä. Vakuus 1 kuukauden vuokraa vastaava summa, vesimaksu 18,50 €/hlö/kk. Mikäli olet kiinnostunut tästä asunnosta, jätä yhteystietosi allaolevalla nettilomakkeella tai lähetä sähköpostia harri@ostanasuntoja.com tai soita/WhatsApp 0400 797 209. Asuntohakemuksen voit täyttää täältä.) Asunto vuokrattu.


Asunto vuokrattu 25.3.2020 (Asunto vapautumassa noin 1.5.2020, kun putki- ja kylpyhuoneremontti on valmistunut.

Avoin keittokomeroAsunto vuokrattu 25.3.2020 (Avara hieno 1h+kk+kph+parveke 33 m2 osoitteessa Larminkatu 5 A. Asuntoon on tehty täysi pintaremontti mukaanlukien ikkunallisen keittokomeron uusiminen. Keittokomero avautuu huoneeseen, jolloin koko asunto on yhtä avaraa tilaa. Vaalean harmaat tammilaminaatit ja uudet tapetit tuovat asuntoa nykypäivään.

Noin 10 vuotta sitten laatoitettua kylpyhuonetta ei ole remontoitu mutta peilikaappi, wc-istuin ja varusteet on uusittu. Asunnon vesijohdot, viemärit ja koko kylpyhuone uusitaan maalis-huhtikuussa 2020. Kylpyhuoneeseen tulee ns. allaspesukone eli käsienpesualtaan alapuolella tulee olemaan pesukone. Taloyhtiön julkisivu ja katto kunnostetaan keväällä/alkukesästä 2020.

Uuden liikuteltavan vaatekomeron ansiosta eteinen on valoisampi ja kalustusmahdollisuuksia on useampia. Valoisan asunnon sälekaihtimin varustetut ikkunat ja parvekeovet on uusittu muutama vuosi sitten. Pieni parveke tarjoaa vaikka kahvittelumahdollisuuden rauhalliselle kuusiaidan rajaamalle takapihalle. Rauhallisesta taloyhtiöstä löytyy lisäksi iso häkkivarasto ja iso ovellinen perunakellarikomero sekä talopesula kuivaushuoneineen. Asunto sijaitsee 2/2 kerroksessa. Vesimaksu 20 €/kk/hlö. Mikäli olet kiinnostunut tästä asunnosta, jätä yhteystietosi allaolevalla nettilomakkeella tai lähetä sähköpostia harri@ostanasuntoja.com tai soita/WhatsApp 0400 797 209. Asuntohakemuksen voit täyttää täältä.) Asunto vuokrattu.


 

Ikkunat ja sadevesien viemäröinti uusittu

Asunto vuokrattu 24.7.2019 (Uuden vuokralaisen saatua paremman opiskelupaikan heti vapaa valoisa 2h+k+kh+vh+lasitettu parveke 53 m2 ylimmän kerroksen päätyhuoneisto hienoin näköaloin 3:en ilmansuuntaan osoitteessa Teljänkatu 8 A. Siistikuntoisen asunnon lattioissa on parketti lukuunottamatta keittiötä, jossa on 2016 asennettu laminaatti. Eteisen, olohuoneen ja makuuhuoneen seinät on tapetoitu ja katot maalattu 2014-15. Keittiön keraaminen liesi on uusittu 2015, kaappien ovet, katto ja seinät on maalattu 2016. Kylpyhuoneessa on vaaleat laatat. Pesukoneliitäntä. Asunnossa on kaappitilaa ja lisäksi vaatehuone. Ikkunat ja parvekeovi uusittu 2013. Olohuoneen levyiselle lasitetulle parvekkeelle mahtuu pöytä ja tuolit ja se tuo lisätilaa asuntoon useaksi kuukaudeksi. Talo on rauhallisella paikalla ja yhtiössä on mukava ilmapiiri. Lemmikki sallitaan tapauskohtaisesti. Tupakointia ei sallita edes parvekkeella. Asunto sijaitsee 2/2 kerroksessa. Ruokakaupat, apteekki, uimahalli ja muita palveluita 500-1000 metrin kävelyetäisyydellä.

Vesimaksu 20 €/kk/hlö. Mikäli olet kiinnostunut tästä asunnosta, jätä yhteystietosi allaolevalla nettilomakkeella tai lähetä sähköpostia harri@ostanasuntoja.com tai soita/WhatsApp 0400 797 209.) Asunto vuokrattu

 

 


fullsizeoutput_f54eAsunto vuokrattu 19.4.2018. (15.4.2018 vapautuva avara ja valoisa 1h+kk+kh+sauna 37m2 katutasossa rauhallisessa 14 asunnon yhtiössä sijaitseva vuokrakoti hakee uutta asukasta. Asunnossa on poistettu huoneen ja keittokomeron välinen seinä, jonka ansiosta tila on yhtenäinen ja mahdollistaa erilaisia kalustusvaihtoehtoja ja sopii myös pariskunnalle. Kaikki pinnat, keittiö koneineen, vaatekomeroiden ovet, kylpyhuoneen laatoitus, suihkuseinä sekä peili- ja allaskaappi on uusittu 2015. Pistorasioita runsaasti. Hyvin kaappitilaa. Pesukoneliitäntä. Pihassa autopaikkoja. Asunto sijaitsee katutasossa, sopii huonojalkaisellekin. Lemmikki tervetullut tapauskohtaisesti. Alue on rauhallinen ja asunnon ikkunoiden takana ei ole liikennettä. Vuokra 398€/kk, vesi 18 €/kk/hlö. Jos asunto kiinnostaa, lähetä sähköpostia harri@ostanasuntoja.com tai soita 0400 797 209.) Asunto vuokrattu

 


Näkymä eteisestä huoneeseen päin. Keittokomero vasemmalla.

Asunto vuokrattu 23.7.2017. (15.8.2017 vapautuu Kokemäen parhailla paikoilla tilava 1h+kk+vh+kph+lasitettu parveke 40 m2 osoitteessa Teljänkatu 8 B. Alkoviin mahtuu täysimittainen sänky, jonka lisäksi tilavaan huoneeseen mahtuu esim. kunnon sohva. Keittokomerossa on jää-/pakastinkaappi, liesi ja uuni. Asunnossa on paljon kaappitilaa ja lisäksi pieni vaatehuone. Siistikuntoisen asunnon lattioissa on vaalea laminaatti, seinät on tapetoitu ja kylpyhuoneessa on laatat. Pesukoneliitäntä. Ikkuna ja parvekeovi uusittu 2013. Lasitetulta parvekkeelta aukeaa hienot näkymät ja sinne mahtuu pöytä ja tuolit ja se tuo lisätilaa asuntoon useaksi kuukaudeksi. Talo on rauhallisella paikalla ja yhtiössä on mukava ilmapiiri. Ruokakaupat, apteekki, uimahalli ja muita palveluita 500-1000 metrin kävelyetäisyydellä. Lemmikki sallitaan tapauskohtaisesti. Tupakointi ei sallittu. Lämmitys sisältyy vuokraan. Asunto on 2/2 kerroksessa. Mikäli asunto kiinnostaa, jätä yhteystietosi allaolevalla nettilomakkeella, jätä viestiä 0400 797 209 tai ostanasuntoja@gmail.com ja olen yhteydessä.) Asunto vuokrattu.

 


Voit lähettää minulle tietosi ja otan sinuun suoraan yhteyttä heti, kun tarpeisiisi sopiva asunto on vapautumassa.

 

SaveSave

SaveSave

4 kommenttia
 1. Henna Pirkkalainen permalink

  Hei! Olin kanssasi vähän yli vuosi sitten katselemassa asuntoja. Nyt asumistilanteeni on muuttunut ja minä ja avopuolisoni haemme isompaa asuntoa kokemäeltä. Jos sinulle ilmaantuu jotakin, olisin kiitollinen kun ottaisit yhteyttä. Kiitos! T: Henna

 2. Neko permalink

  Hei

  Onko oikeasti kaikki asunnot vuokrattu?
  Osa tekstistäsi on hyvin hämärää, kun lukee että on vuokrattu tekstin alussa ja lopussa, mutta yhdessä ei lue lopussa että olisi varatty

  • Hei,

   Pahoitteluni, että viesti ei ole riittävän selkeästi esitetty. Kaikki asunnot on tällä hetkellä vuokrattu ja tiedossani ei ole ketään, joka olisi muuttoa suunnittelemassa.

   Mikäli haluat jatkossa tiedon vapautuvasta asunnosta ensimmäisten joukossa, täytä lomake yhteystietoineen. Tarjoan asuntoja ensin jonossa oleville.

   Ystävällisin terveisin,

   Harri

Saa kommentoida

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: