Skip to content

Vuokra-asunnot Kokemäki

Lisään tähän tietoja vuokrattavista asunnoista välittömästi, kun niitä on vapautumassa. Täyttämällä ja lähettämällä sivun alaosassa olevan lomakkeen saat ensimmäisenä tiedon vapautumassa olevista vuokra-asunnoista ennen niiden listausta netissä oleviin ”annetaan vuokralle” -palveluihin. Katso myös ohjeita vuokra-asunnon hakemiseen ja vuokra-asumiseen liittyen. Kokemäen kaikki asunnot on vuokrattu. Lähikuukausina on mahdollisesti vapautumassa Hallintoraitti 4 B:stä katutason hieno yksiö, jonka tiedot ja kuvat löytyvät tämän sivun alimpana. Mikäli asunto kiinnostaa, lähetä yhteystietosi allaolevalla lomakkeella tai vapaamuotoisesti harri@ostanasuntoja.com ja saat tiedot asunnon vapautumisesta ennen julkista markkinointi-ilmoitusta.

Näkymä eteisestä huoneeseen päin. Keittokomero vasemmalla.

Asunto vuokrattu 23.7.2017. (15.8.2017 vapautuu Kokemäen parhailla paikoilla tilava 1h+kk+vh+kph+lasitettu parveke 40 m2 osoitteessa Teljänkatu 8 B. Alkoviin mahtuu täysimittainen sänky, jonka lisäksi tilavaan huoneeseen mahtuu esim. kunnon sohva. Keittokomerossa on jää-/pakastinkaappi, liesi ja uuni. Asunnossa on paljon kaappitilaa ja lisäksi pieni vaatehuone. Siistikuntoisen asunnon lattioissa on vaalea laminaatti, seinät on tapetoitu ja kylpyhuoneessa on laatat. Pesukoneliitäntä. Ikkuna ja parvekeovi uusittu 2013. Lasitetulta parvekkeelta aukeaa hienot näkymät ja sinne mahtuu pöytä ja tuolit ja se tuo lisätilaa asuntoon useaksi kuukaudeksi. . Talo on rauhallisella paikalla ja yhtiössä on mukava ilmapiiri. Ruokakaupat, apteekki, uimahalli ja muita palveluita 500-1000 metrin kävelyetäisyydellä. Lemmikki sallitaan tapauskohtaisesti. Tupakointi ei sallittu. Lämmitys sisältyy vuokraan. Asunto on 2/2 kerroksessa. Mikäli asunto kiinnostaa, jätä yhteystietosi allaolevalla nettilomakkeella, jätä viestiä 0400 797 209 tai ostanasuntoja@gmail.com ja olen yhteydessä.) Asunto vuokrattu.


 

Asunnossa tammilankkulaminaatit

Asunnossa tammilankkulaminaatit

Asunto vuokrattu 24.10.2016. (Viimeistään 1.10.2016 vapautumassa omakeittiöinen vaatehuoneellinen 1h+k+kh+vh 32 m2 toisessa kerroksessa osoitteessa Hakatie 5 D. Asunnossa on hienot tummat tammilankkulaminaatit ja vaaleat tapetit. Keittiöön mahtuu ruokapöytä ja eteisen kaappien lisäksi asunnossa on tilava vaatehuone. Kylpyhuoneeseen mahtuu hyvin pesukone. Ikkunat kaihtimineen on uusittu 2013. Talon julkisivuremontti on valmistunut kesällä 2015. Yhtiössä hyvä sauna ja pesula. Ruokakaupat, apteekki, uimahalli ja muita palveluita 100-200 metrin kävelyetäisyydellä. Lämmitys sisältyy vuokraan. Lemmikki sallitaan tapauskohtaisesti. Tupakointi ei sallittu. Mikäli olet kiinnostunut tästä asunnosta, soita 0400 797 209, jätä yhteystietosi allaolevalla nettilomakkeella tai lähetä sähköpostia ostanasuntoja@gmail.com.) Asunto vuokrattu.


Olohuoneesta lasitetulle parvekkeelle

Olohuoneesta lasitetulle parvekkeelle

Asunto vuokrattu 31.8.2016 (1.10.2016 vapautuva valoisa 2h+k+kh+vh+lasitettu parveke 53 m2 ylimmän kerroksen päätyhuoneisto hienoin näköaloin 3:en ilmansuuntaan osoitteessa Teljänkatu 8 A. Siistikuntoisen asunnon lattioissa on parketti lukuunottamatta keittiötä, jossa on 2016 asennettu laminaatti. Eteisen, olohuoneen ja makuuhuoneen seinät on tapetoitu ja katot maalattu 2014-15. Keittiön keraaminen liesi on uusittu 2015, kaappien ovet, katto ja seinät on maalattu 2016. Kylpyhuoneessa on laatat. Pesukoneliitäntä. Asunnossa on kaappitilaa ja lisäksi vaatehuone. Ikkunat ja parvekeovi uusittu 2013. Olohuoneen levyiselle lasitetulle parvekkeelle mahtuu pöytä ja tuolit ja se tuo lisätilaa asuntoon useaksi kuukaudeksi. Talo on rauhallisella paikalla ja yhtiössä on mukava ilmapiiri. Asuntoon kuuluu kylmä autohallipaikka. Tupakointi kielletty. Lemmikki tapauskohtaisesti. Asunto sijaitsee 2/2 kerroksessa. Mikäli olet kiinnostunut tästä asunnosta, jätä yhteystietosi allaolevalla nettilomakkeella tai lähetä sähköpostia ostanasuntoja@gmail.com tai soita 0400 797 209.) Asunto vuokrattu.


Asunto vuokrattu 20.5.2016. (Viimeistään 1.6.2016 vapautuu Kokemäellä 1h+k+kh+s 35m2 1993 rakennetun pienkerrostalon toisessa kerroksessa osoitteessa Hallintoraitti 4 B. Asunnossa on tehty täysi pintaremontti 2012. Katossa on valkoiset paneelit, seinissä harmaa tehostetapetti ja muuten vaaleat tapetit ja lattiassa tyylikkäät laminaatit. Keittiön kaapistot ja koneet on uusittu kokonaan 2012. Kylpyhuone laatoitettu. Pesukoneliitäntä. Tupakointi kielletty. Lemmikki tapauskohtaisesti. Pihassa autopaikkoja. Lämmitys sisältyy vuokraan. Alue on rauhallinen ja asunnon ikkunoiden alla ei ole liikennettä.Mikäli olet kiinnostunut tästä asunnosta, jätä yhteystietosi alla olevalla nettilomakkeella, soita 0400 797 209 tai lähetä sähköpostia ostanasuntoja@gmail.com.) Asunto vuokrattu.


Avoin keittokomero

Avoin keittokomero

Asunto vuokrattu 9.8.2015 (1.8.2015 vapautumassa avara hieno 1h+kk+kph+parveke 33 m2 osoitteessa Larminkatu 5 A. Asuntoon on tehty täysi pintaremontti mukaanlukien ikkunallisen keittokomeron uusiminen. Keittokomero avautuu huoneeseen, jolloin koko asunto on yhtä avaraa tilaa. Vaalean harmaat tammilaminaatit ja uudet tapetit tuovat asuntoa nykypäivään. Noin 10 vuotta sitten laatoitettua kylpyhuonetta ei ole remontoitu mutta peilikaappi, wc-istuin ja varusteet on uusittu. Uuden liikuteltavan vaatekomeron ansiosta eteinen on valoisampi ja kalustusmahdollisuuksia on useampia. Valoisan asunnon sälekaihtimin varustetut ikkunat ja parvekeovet on uusittu muutama vuosi sitten. Pieni parveke tarjoaa vaikka kahvittelumahdollisuuden rauhalliselle kuusiaidan rajaamalle takapihalle. Rauhallisesta taloyhtiöstä löytyy lisäksi iso häkkivarasto ja iso ovellinen perunakellarikomero sekä talopesula kuivaushuoneineen. Asunto sijaitsee 2/2 kerroksessa. Mikäli olet kiinnostunut tästä asunnosta, soita 0400 797 209, jätä yhteystietosi allaolevalla nettilomakkeella tai lähetä sähköpostia ostanasuntoja@gmail.com.) Asunto vuokrattu.


Asunto vuokrattu 26.3.2015 (Täysin uusittu vuokra-asunto Kokemäellä. Asunto on avara ja valoisa 1h+kk+kh+s 37m2 katutasossa osoitteessa Hallintoraitti 4 B. Asunnossa on poistettu huoneen ja keittokomeron välinen seinä, jonka ansiosta tila on yhtenäinen ja mahdollistaa erilaisia kalustusvaihtoehtoja. Kaikki pinnat, keittiö koneineen, vaatekomeroiden ovet, kylpyhuoneen laatoitus, suihkuseinä sekä peili- ja allaskaappi on uusittu. Pistorasioita runsaasti. Pesukoneliitäntä. Pihassa autopaikkoja. Asunto sijaitsee katutasossa, sopii huonojalkaiselle. Alue on rauhallinen ja asunnon ikkunoiden takana ei ole liikennettä. Mikäli olet kiinnostunut tästä asunnosta, soita 0400 797 209, jätä yhteystietosi allaolevalla nettilomakkeella tai lähetä sähköpostia ostanasuntoja@gmail.com.) Asunto vuokrattu.

 


Voit lähettää minulle tietosi ja otan sinuun suoraan yhteyttä heti, kun tarpeisiisi sopiva asunto on vapautumassa.

4 kommenttia
 1. Henna Pirkkalainen permalink

  Hei! Olin kanssasi vähän yli vuosi sitten katselemassa asuntoja. Nyt asumistilanteeni on muuttunut ja minä ja avopuolisoni haemme isompaa asuntoa kokemäeltä. Jos sinulle ilmaantuu jotakin, olisin kiitollinen kun ottaisit yhteyttä. Kiitos! T: Henna

 2. Neko permalink

  Hei

  Onko oikeasti kaikki asunnot vuokrattu?
  Osa tekstistäsi on hyvin hämärää, kun lukee että on vuokrattu tekstin alussa ja lopussa, mutta yhdessä ei lue lopussa että olisi varatty

  • Hei,

   Pahoitteluni, että viesti ei ole riittävän selkeästi esitetty. Kaikki asunnot on tällä hetkellä vuokrattu ja tiedossani ei ole ketään, joka olisi muuttoa suunnittelemassa.

   Mikäli haluat jatkossa tiedon vapautuvasta asunnosta ensimmäisten joukossa, täytä lomake yhteystietoineen. Tarjoan asuntoja ensin jonossa oleville.

   Ystävällisin terveisin,

   Harri

Saa kommentoida

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: