Siirry sisältöön

Vuokra-asunnot Rauma, Pori

 


Rauma on Suomen kolmanneksi vanhin kaupunki, jossa historia ja nykypäivä yhdistyvät. Kaupungin nettisivuilta lisää tietoa.

Tutustu Rauman tunnelmaan Joonas Uussaaren Instatilin valokuvien kautta. Mun asuntoja kuvaa raumalainen Elli Halonen, jonka Instatili löytyy tästä.


Asunto vuokrattu 4.12.2022 (Rauman Sinisaaressa Sahanpolku 7 remontoidaan 60 m2:n kaksiota; seinät maalataan, uusi lattia ja uusi keittiö koneineen, valmis 1.1.2023 mennessä.) Asunto vuokrattu

Asunto vuokrattu 14.3.3022 (Juuri pintaremontista valmistunut heti vapaa läpitalon tilava 61 m2 kaksiolasitetulla parvekkeella meren ja luonnon lähellä Meriraumantie 12. Taloyhtiön pihassa on grillikatos ja lenkkipolku lähtee nurkalta.

Asunnon tilavan ja valoisan olohuoneen jatkeena on sisäpihalle avautuva 2010 kunnostettu ja lasitettu parveke metsäisin maisemin, mikä tarjoaa mukavia lisäneliöitä useaksi kuukaudeksi. Olohuoneessa on riittävästi tilaa vaikka erillisille oleskelu- ja etätyötoiminnoille. Keittiössä on melkein uudet tiskikone ja jääpakastinkaappi. Vetolaatikostot ja alakaappien ovet on myös uusittu. Ikkunan edessä oleva vetolaatikosto on siirrettävä. Makuuhuoneeseen mahtuu parisänky ja siellä on runsaasti kaappitilaa. Makuuhuoneesta on käynti tilavaan ikkunalliseen pesuhuoneeseen, jossa on sekä suihku että pesukoneliitäntä. Pesuhuoneesta johtaa toinen ovi keittiöön.

Eteisestä on käynti erilliseen wc:hen. Vaaleapintaiset wc ja pesuhuone on kunnostettu 1995. Asunnossa on kauttaaltaan lämmin ruskeansävyinen laminaattilattia. Seinät on maalattu kahdella eri harmaan sävyllä ja valkoisella.

Lemmikki on tervetullut tapauskohtaisesti mutta tupakointi ei ole sallittu edes asunnon parvekkeella. Tarjolla on vuokrattavaksi autotalli tai tolpallinen autopaikka. Asunnon voi myös vuokrata ilman näitä ja kadun varteen voi pysäköidä. Bussipysäkille on matkaa noin 50 m ja lähikauppaan 800 m. Rauman keskustaan matkaa on noin 3,5 km.) Asunto vuokrattu


Asunto vuokrattu 10.12.2019 (Raumalla Lehtikuusentie 11 A-rapussa viimeistään 1.1.2020 vapautuu 2018 täysremontoitu tilava ja valoisa hyvän pohjan omaava ylimmän 5. kerroksen 1h+alkovi+k 38 m2 + lasitettu parveke 6 m2. Täysin koneita myöten uusittuun keittiöön mahtuu ruokapöytä, jonka ääressä syödessä avautuu pääosin metsäiset taivasnäkymät. Samat näkymät ovat kunnostetulta ja lasitetulta parvekkeelta, johon mahtuu hyvin pöytä ja tuolit tai laiskanlinna vaikkapa iltapäivän luku- ja teehetkiä varten. Vaaleat pinnat, harmaa laminaatti ja samansävyinen tehosteseinä sopivat useamman makuun ja ovat helppo sisustuksen pohja. Eteisessä on peilillinen 150 cm leveä liukuovikaapisto ja sen vastakkaisella puolella samanlevyinen vaatekomero. Huoneeseen jää sängyn lisäksi reilusti tilaa, joka mahdollistaa useamman sisustusratkaisun.

Talon ikkunat ja parvekkeenovet on uusittu, parvekkeet kunnostettu, hissit uusittu ja viimeksi on kunnostettu piha 2018 syksyllä. Asunnon vesijohdot ja viemärit on uusittu eli asumista häiritsevää putkiremonttia ei ole tulossa. Kylpyhuoneessa on pesukoneliitäntä. Lemmikki on tervetullut tapauskohtaisesti. Tupakointi ei ole sallittu edes asunnon parvekkeella. Vesimaksu 18 €/kk/hlö, vakuus kuukauden vuokraa vastaava. Mikäli olet kiinnostunut tästä asunnosta, lähetä sähköpostia harri@ostanasuntoja.com tai vaikka WhatsAppaa 0400 797 209. Ohjeita vuokra-asunnon hakemiseen ja vuokrakodissa asumiseen liittyen löytyy tästä. Asuntohakemusta voi täyttää tästä.) Asunto vuokrattu.


Asunto vuokrattu heti (Lehtikuusentie 11 A, 1. kerros)


Asunto vuokrattu (Sahanpolku 7 D 4 krs.)


Asunto vuokrattu 29.6.2019 (Raumalla Lehtikuusentie 11 vapautuu 1.8.2019 tilava ja valoisa hyvän pohjan omaava 1. kerroksen (ei katutasossa) 1h+alkovi+k 38 m2 + lasitettu parveke  hyvin hoidetusta yhtiöstä ja rauhallisesta pihapiiristä. Vuonna 2015 uusittuun tilavaan keittiöön mahtuu ruokapöytä, jonka ääressä syödessä avautuu pääosin metsäiset näkymät. Mikroaaltouunille on oma paikkansa hyllyssä eli tasoille jää reilusti laskutilaa sekä paikat kahvinkeittimelle että tietokoneen ja puhelimen lataukselle. Samat näkymät ovat kunnostetulta ja lasitetulta parvekkeelta, johon mahtuu hyvin pöytä ja tuolit tai laiskanlinna vaikkapa iltapäivän luku- ja teehetkiä varten. 2019 uusitut vaaleat pinnat sopivat useamman makuun ja ovat helppo sisustuksen pohja. Eteisessä 150 cm leveä kaapisto ja sen vastakkaisella puolella samanlevyinen vaatekomero. Huoneeseen jää sängyn lisäksi reilusti tilaa, joka mahdollistaa useamman sisustusratkaisun.

Talon ikkunat ja parvekkeenovet on uusittu 2017, hissit kunnostettu ja kesällä 2018 on kunnostettu piha. Asunnon vesijohdot ja viemärit on uusittu eli asumista häiritsevää remonttia ei ole tulossa. Kylpyhuoneessa on pesukoneliitäntä. Tässä kodissa saa ripustaa tauluja seinille ja kerrostaloasumiseen tottunut lemmikinomistajakin pääsee muuttamaan lemmikkinsä mukana, mikäli vuokranmaksukyky on kunnossa. Tupakointi ei ole sallittu edes asunnon parvekkeella.

Taloyhtiön omassa pihassa on keinut, grillikatos ja ”seniorien leikkipuisto” penkkeineen. 100 metrin päässä on 2017 uusittu lasten leikkipuisto. Taloyhtiötä ympäröivät muut taloyhtiöt ovat kaikki hyvin hoidettuja. Rauman keskustaan matkaa omalla autolla on 5 minuuttia ja kävellen noin 20 minuuttia.  Äyhönjärven kiertävä 3 kilometrin lenkkipolku alkaa Lehtikuusentien alkupäästä. Kävely- ja pyöräilymatka OKL:ään on 2,4 km.

Voit lähteä täyttämään asuntohakemusta tästä tai kysyä ensin lisätietoja vaikka WhatsApplla tai puhelimella 0400797209 tai sähköpostilla harri@ostanasuntoja.com. Vesimaksu 18 €/kk/hlö.

Ohjeita vuokra-asunnon hakemiseen ja vuokrakodissa asumiseen liittyen löytyy tästä.) Asunto vuokrattu 29.6.2019

 


Porin Sampolassa Vaaksatie 1 kaikki asunnot vuokrattu. Taloyhtiöön valmistunut ikkuna-, parveke- ja oviremontti 2017. Parvekekaiteet uusittu ja parvekkeet lasitettu.

 

%d bloggaajaa tykkää tästä: