Siirry sisältöön

Pitäisikö lemmikistä periä vuokraa? YouTube #16

26/06/2018
Pitäisikö tai voisiko lemmikistä maksaa vuokraa? 

Tällä kertaa pyöräytetään roolit toisin päin ja minä esitän kysymyksen katselijoille; pitäisikö tai voisiko lemmikistä maksaa vuokraa? Parantaisiko tämä lemmikin omaavien vuokralaisten mahdollisuuksia löytyy hyviä vuokrakoteja? Kuinka suuri lemmikkivuokra voisi olla?

Lemmikkien määrä tuntuu lisääntyvän ja oma tuntumani on, että monen lemmikinomistajan viesti on, että heidän on vaikea löytää hyviä vuokrakoteja, joihin sallittaisiin lemmikki. Lisää pohdintaa videolla.

Ostan Asuntoja YouTube -kanavan voi tilata tästä

8 kommenttia
 1. Katja permalink

  Ei se ole koiralaji vaan koirarotu 😀

 2. Hyvä kysymys!

  Lemmikkivuokra voisi ainakin olla vuokralaiselta hyvä bonus tarjottavaksi vuokranantajalle. Osoittaisi ymmärrystä vuokranantajaa kohtaan useammallakin tapaa ja saattaisi hyvinkin pienelle kuukausimaksulla saada itselle erinomaisen asunnon, josta muuten voisi hyvinkin jäädä paitsi.

  Henkilökohtaisesti kokisin mahdolliseksi myös vuokranantajan asiaa ehdottaa, summat 5-15€/kk luokkaa.

  • Hyvä ajatus, eipä ole tullut vastaan. Toki mun ilmoituksissa lukee, että lemmikki sallittu, ettei ole ollut tarvetta mutta, jos on oikeasti hyvä lemmikki, tuolla tarjouksella voisi kääntää jonkun ”lemmikit ei sallittu”-vuokranantajan pään.

 3. Petri permalink

  Kyllähän sitä pari kolmekymppiä voisin maksaakin extraa koirasta perheasuntoa vuokrassa. Toisaalta se ehkä on jo diskontattu vuokraan. Koiran ja kahden alle kouluikiäisen lapsen kanssa kelpuutan itselleni kuluneemman ja vanhemman asunnon kuin ilman niitä.

 4. Petri permalink

  Tuli muuten valittua pienen koiran omistaja pariskunta vuokralaiseksi, vaikka valittavana olisi todennäköisesti eläimetönkin pariskunta samalla vuokralla. Ehkä se olennaisin juttu oli, että toivat vielä selkeämmin esiin tykkäävänsä asunnosta ja haluavansa sen.
  Toisaalta on nyt itselläkin päällä tilanne, että oma asunto saadaan myytyä ja pitäisi löytää vuokra-asunto, johon koirakin on tarvetullut. Toisena handicappina sitten se, ettei etsi erityisen pitkäaikaista vuokra-asuntoa.

Trackbacks & Pingbacks

 1. Vuokralaisen minimikelpoisuuskriteerit | Ostan Asuntoja

Saa kommentoida

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: