Siirry sisältöön

Miten asuntosijoitussalkun vuokrausaste lasketaan ja miksi se on hyvä asuntosijoittajan tunnusluku? YouTube #12

29/05/2018
Miten asuntosijoitussalkun vuokrausaste lasketaan ja miksi se on hyvä asuntosijoittajan tunnusluku

Tällä kertaa vastaan kysymykseen, miten asuntosijoitussalkun vuokrausaste lasketaan ja miksi se on hyvä asuntosijoittajan tunnusluku. Käyn läpi pari vaihtoehtoista laskentatapaa yksinkertaisesta tarkempaan. 

Videolla pohditaan sitä, miten voi ja kannattaa pyrkiä kohti korkeaa vuokrausastetta ja miten niissä pyrkimyksissä tulee tasapainoilla lähes päinvastaisten tekijöiden kanssa. Lopuksi käyn läpi, miksi 100 %:n vuokrausaste ei välttämättä ole paras tavoite.

Kirjallisuutta: Frank Gallinelli: What Every Real Estate Investor Needs to Know About Cash Flow. And 36 Other Key Financial Measures, Updated Edition (näiden linkkien kautta kirjan tilaamalla tuet Ostan Asuntoja -kanavaa):

Printtikirja: https://amzn.to/2kv7dJc
Kindle ekirja https://amzn.to/2LDtqBf


Tämän YouTube-videon sponsoroi ”Osta, vuokraa, vaurastu” -verkkovalmennus:

Osta, vuokraa, vaurastu -verkkovalmennus

Joonas Orava ja Olli Turunen: ”Asuntosijoittamisessa puhutaan kymmenientuhansien eurojen investoinnista. Osallistumalla verkkovalmennuksellemme saat tarvittavat tiedot ja työkalut sijoitusasunnon ostoon ja voit helposti parantaa sijoitustesi tuottoa tuhansia euroja, kun tiedät mistä, miten ja minkälainen sijoitusasunto kannattaa ostaa”

Tutustu ”Osta, vuokraa, vaurastu” -verkkovalmennukseen tästä


Ostan Asuntoja YouTube -kanavan voi tilata tästä

Saa kommentoida

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: