Siirry sisältöön

Osta ja pidä -asuntosijoittajan pahimmat virheet 7- vuokralaisvalintatyön laiminlyönti – YouTube #115

19/05/2020

Vuokralaisvalinta on vuokralaiskandidaattien kartoitustyötä, jossa vuokralaiskandidaatin toimittamaa informaatiota ja ulkoisista lähteistä hänestä löytyvää informaatiota kootaan yhteen pyrkimyksenä muodostaa mahdollisimman hyvä käsitys siitä, kuka kandidaateista parhaiten sopisi tarjolla olevaan vuokrakotiin asukkaaksi.

Ostan Asuntoja Blogissa on lukuisia yksityiskohtaisempia kirjoituksia tästä aiheesta. Käyn tällä videolla läpi 7 elementtiä, joista vuokralaisvalinnan kokonaisuus muodostuu. Jokainen voi sitten lähteä määrittelemään omia kriteeristöjään ja toimintaprosessejaan. Blogista voi hakea mallia ja ajatuksia sekä tehdä muutoksia omien vahvuuksien ja heikkouksien pohjalta. Kirjoituksia voi hakea ”Sijoitusasunnon vuokraaminen” -kategoriasta tai ”Vuokralaisvalinta” -tagilla.

Aikaisemmin käydyt 6 virhettä ovat:

IMG_3466


Kiitos Ostan Asuntoja -sisällön mahdollistavalle sponsorille:

OVV_logo

Vuokraustoiminta on tärkeä osa asuntosijoittamista. Ajan tai taitojen puuttuessa sen voi ulkoistaa OVV:n ammattilaiselle oli kyseessä sitten yksittäinen vuokra-asunto tai suursijoittajan asuntosalkku.

Mikäli haluat vain keskittyä nauttimaan sijoitusasuntosi tuotosta, OVV Kokonaispalvelu on sopiva vaihtoehto. Se on kaiken kattava ”avaimet käteen” -konsepti, jossa OVV hoitaa kaiken vuokrasuhteen alusta loppuun myöntäen vuokratakuun koko vuokrasuhteen ajalle. Jos vuokralainen ei maksaisi vuokraansa, paikallinen OVV:n toimisto maksaa sen.

Mikäli haluat apua hyvän vuokralaisen löytämisessä mutta hoidat vuokrasuhteen hallinnan itse, OVV Vuokravälityspalvelu on oikea vaihtoehto.

OVV palvelee ja neuvoo koko vuokrasuhteen ajan. OVV.com

Asuntosijoittamista, vuokraustoimintaa, yrittämistä, Lappeenrantaa – Ville Vesterinen Osa 1 – Ostan Asuntoja Podcast #49Ostan Asuntoja YouTube -kanavan voi tilata tästä

Janne “Äly” Cederberg Osa 1 – Ostan Asuntoja Podcast #98

Ostan Asuntoja Podcastin voi tilata tästä

Ostan Asuntoja Podcastin kaikki jaksot

Unohda valtamedia hetkeksi ”osta ja pidä” -asuntosijoittaja – Blogi #202

TUOREIMMAT KIRJASUOSITUKSET

Asuntosijoittajalle 6 kirjaa opiskeltavaksi, jotta on valmiina 6 kuukauden päästä – Blogi #198

3 tärkeää kirjaa oman asuntosijoittamis- ja vuokraustoimintani kannalta 2019 Blogi #169

Saa kommentoida

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: