Siirry sisältöön

”Osta ja pidä” asuntosijoittajan pahimmat virheet – osa 3 – huonosti hallinnoitu taloyhtiö YouTube #96

07/01/2020

Onko tämä hyvä diili? -kysymyksiä tulee säännöllisin väliajoin. Koska en enää pysty vastaamaan yksittäisiin kysymyksiin, ajattelin tehdä ”Ostan Asuntoja YouTube” -kanavalle useamman videon sarjan, jossa pyrin käymään läpi ”osta ja pidä” -asuntosijoittajan kannalta pahimpia virheitä, jotka mun mielestä voi aiheuttaa sen, että suunniteltu toiminnan kasvattaminen voi tyssätä pahasti.

Osassa 1 käytiin läpi virhettä ”sijoitusasunnon ostaminen mikromarkkinalta, jonka ansaintalogiikkaa ei ymmärrä”.

Osassa 2 käsiteltävänä virheenä on sekä asunto- että taloyhtiöremonttien aliarviointi.

Tämä video jatkaa siitä, mihin edellinen taloyhtiöremonttien osalta jäi. Videolla käydään esimerkkejä huonosti hallinnoiduista taloyhtiöistä ja minkälainen aikasyöppö niistä voi kertyä toiminnan kasvaessa. Aina pelkkä lisäarvoa tuottamaton ajankäyttö ei riitä vaan huono hallinnointi voi heikentää toiminnan kannattavuutta.


Uusi sijoitusasuntojen markkinapaikka:

https://kauppa.sijoitusasunnot.com

Oletko usein ajatellut, että saisipa asuntoilmoituksesta kaikki asuntosijoittajalle tärkeät tiedot ilman, että niitä täytyy nyhtää sieltä täältä jyvä kerrallaan. Vielä hienompaa olisi, jos myyntimateriaali olisi tehty asuntosijoittajia varten. Kerrankin asuntoilmoitusta lukiessa saisi riittävästi tietoa asunnosta ja vielä niin, että tärkeimmät tiedot olisi tuotu heti ensimmäisenä esille.

Ajattele, jos “Sopii sijoitukseen” ei olisi myyntilause jossain satunnaisessa ilmoituksessa vaan jokainen listattu asunto sopisi lähtökohtaisesti asuntosijoittajalle.

Lopeta ajattelu, käy tutustumassa kauppa.sijoitusasunnot.com  ja liity uudelle sähköpostilistalle. Tämän markkinapaikan sähköpostilista on eri lista kuin normaali sijoitusasunnot.com -lista



Kiitos Ostan Asuntoja -sisällön mahdollistavalle sponsorille:

sijoitusasunnot.com

Sijoitusasunnot.com tarjoaa hyvätuottoisia sijoitusasuntoja alle markkinahintojen ja arvokasta tietoa sekä ajankohtaisia näkemyksiä asuntosijoittamisesta. Käy katsomassa uusimmat kohteet, liittymässä sähköpostilistalle, lataamassa ilmaiset asuntosijoittajan työkalut ja katsastamassa uusimmat artikkelit osoitteesta www.sijoitusasunnot.com!”

Käy lukemassa Sijoitusasunnot.comin Blogista, ”Kuinka hullu vuosi 2019 oli – Ostimme kerrostalon joka toinen viikko”

Ostan Asuntoja Podcast #18 – Yrittäjä, asuntosijoittaja, toimitusjohtaja Henri Neuvonen osa 1


Ostan Asuntoja YouTube -kanavan voi tilata tästä

Johanna “Massimuijat” Pöysti Osa 1 – Ostan Asuntoja Podcast #78

Ostan Asuntoja Podcastin kaikki jaksot

7 perustelua hakea lisäeläketuloja sijoitusasuntoja vuokraamalla – Blogi #179

Saa kommentoida