Siirry sisältöön

Ostan Asuntoja Podcast #20 – Maria ”jos minä pystyn, muutkin pystyy” Friström osa 1

09/11/2018
Ostan Asuntoja Podcast #20 - Maria "jos minä pystyn, muutkin pystyy" Friström osa 1

Maria Friström on monelle Instagramia käyttävälle ja asuntosijoittamisesta kiinnostuneelle tuttu hauskoista ja mielestäni inspiroivista kuvista. Siksi pyysin Marian Ostan Asuntoja Podcastin vieraaksi, jotta saisin kuulla enemmän taustoja kuvien kulisseista.

Haastattelusta tulikin mielenkiintoinen eikä pelkästään asuntosijoittamissisällön takia. Jos itsensä kehittäminen kiinnostaa, Marian tarina antaa konkreettisia käytännön esimerkkejä, miten hän mietti päämääränsä uudestaan ja kuinka asuntosijoittamisesta tuli osa hänen matkaansa. Jaksossa kuulet mm.

 • Mitä oppeja Maria on miettien poiminut talteen elämänsä varrelta, joiden avulla hän jatkaa kulkemista eteenpäin
 • Miksi ja mten hän asetti uuden päämääränsä
 • Onko BRRRR sama kuin Become pregnant – Relax – Rest – Rush to hospital and Repeat
 • Miten hän on kasvattanut sijoitusasuntojensa määrän 0:sta kahdeksaan 3:ssa vuodessa
 • Miten tehdä asuntoremontteja raskaana ja pienen vauvan kanssa sekä ilman kokemusta ja taitoja

Ostan Asuntoja Podcastia voi tilata, ladata ja kuunnella Apple Podcastin, Spotifyn, Stitcherin ja SoundCloudin kautta. SoundCloudissa toistaiseksi vain 2-3 uusinta jaksoa $144 vuosimaksun takia.


Voit kuunnella podcastia myös tästä linkistä:

//html5-player.libsyn.com/embed/episode/id/7498850/height/360/theme/standard/autoplay/no/autonext/no/thumbnail/yes/preload/no/no_addthis/no/direction/backward/

Lisätietoa mainituista lähteistä, podcastin vieraasta ja hänen ajatuksistaan:

”Rikas isä, köyhä isä” -kirja

Rich Dad, Poor Dad Kirja, Kindle, Audible (kumppanilinkkejä, joiden kautta ostamalla tuet Ostan Asuntoja -kanavia)

Suomen Vuokranantajat – loppuvuoden 2018 jäsenmaksu alkaen 22 €

K-Rauta Merituuli

YouTube Remonttireiska

Mari Friström Instagram @marialovesrealestate 


Tämän ”Ostan Asuntoja Podcast” -jakson tarjoaa:

flatco.fi

Flatcolla hoidan toistuvat vuokranantajan rutiinit joustavasti ja tehokkaasti.

Flatco on täysin uudenlainen, kevyt ja ketterä palvelu onnistuneeseen kiinteistöjen ja vuokrahuoneistojen hallintaan. Flatcolla hallinnoin vuokrasopimukset, vikailmoitukset ja niiden tilanneseurannan sekä kommunikoinnin vuokralaisten kanssa. Flatcolla teen lisäksi muun kiinteistön omistamiseen, hallintaan ja huoltamiseen liittyvän dokumentoinnin.

UUTTA: Visma Sign integroitiin osaksi Flatcoa. Integraation myötä käyttäjä voi luoda vuokrasopimuksen, lähettää sen sähköisesti allekirjoitettavaksi ja arkistoida sen digitaalisesti. 4 sähköistä vuokrasopimuksen allekirjoitusta / asunto / vuosi: 0€ (voimassa toistaiseksi)

Flatco on ilmainen ensimmäisen 3 asunnon osalta. Mainitse Ostan Asuntoja tilauksen yhteydessä ja saat kolme asuntoa ylittävälle osalle 50%:n alennuksen 6 kuukauden ajaksi.

Lisätietoja osoitteesta flatco.fi


Ostan Asuntoja Podcastin kaikki jaksot

3 kommenttia
 1. Maria Friströmin podcastit olivat todella koskettavia tarinoita täynnä ja huikeaa asennetta. Ehkä siksi, että todellakin jos hän pystyy niin minäkin pystyn. Helppo samaistua. Olen tässä jo pidemmän aikaa ajattellut, että haluaisin tukea Ostan Asuntoja -podcastia, mutta kuuntelen sitä acast-sovelluksella tai SoundCloudissa, joten podcastissa usein mainittu palaute itunesiin ei tunnu oikein mahdolliselta kun minulla ei ole mitään presenssiä siellä. Voisiko joko a) iTunes -palautteen tekemiseen saada jonkun ohjeen (esim et kirjaudutaanko sinne mobiilisovelluksella vai miten) tai b) voisiko olla joku muu kanava, jossa tukemista voisi tehdä? Mietin, et useammallakin ihmisellä voi olla tällainen ongelma… Omassa työssäni keskeisimmät kanavat ovat facebook, insta, youtube, twitter ja linked in.

  • Hieno palaute, josta Mariakin varmasti ilahtuu. En tiennyt Marian taustoja pyytäessäni häntä vieraaksi. Ajattelin vain IG-kuvien perusteella, että hän voisi inspiroida muitakin. Haastattelusta tulikin sitten vielä paljon parempi kuin odotin.

   Tämä oli jo hieno tuki. Silti olet oikeassa eli mun pitää tutkia ja ohjeistaa, miten niitä palautteita voi eri alustoilla antaa.

Trackbacks & Pingbacks

 1. Ostan Asuntoja Podcast #21 – Maria ”jos minä pystyn, muutkin pystyy” Friström osa 2 | Ostan Asuntoja

Saa kommentoida

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: