Siirry sisältöön

Ostan Asuntoja Podcast #20 – Maria ”jos minä pystyn, muutkin pystyy” Friström osa 1

09/11/2018
Ostan Asuntoja Podcast #20 - Maria "jos minä pystyn, muutkin pystyy" Friström osa 1

Maria Friström on monelle Instagramia käyttävälle ja asuntosijoittamisesta kiinnostuneelle tuttu hauskoista ja mielestäni inspiroivista kuvista. Siksi pyysin Marian Ostan Asuntoja Podcastin vieraaksi, jotta saisin kuulla enemmän taustoja kuvien kulisseista.

Haastattelusta tulikin mielenkiintoinen eikä pelkästään asuntosijoittamissisällön takia. Jos itsensä kehittäminen kiinnostaa, Marian tarina antaa konkreettisia käytännön esimerkkejä, miten hän mietti päämääränsä uudestaan ja kuinka asuntosijoittamisesta tuli osa hänen matkaansa. Jaksossa kuulet mm.

 • Mitä oppeja Maria on miettien poiminut talteen elämänsä varrelta, joiden avulla hän jatkaa kulkemista eteenpäin
 • Miksi ja mten hän asetti uuden päämääränsä
 • Onko BRRRR sama kuin Become pregnant – Relax – Rest – Rush to hospital and Repeat
 • Miten hän on kasvattanut sijoitusasuntojensa määrän 0:sta kahdeksaan 3:ssa vuodessa
 • Miten tehdä asuntoremontteja raskaana ja pienen vauvan kanssa sekä ilman kokemusta ja taitoja

Ostan Asuntoja Podcast tilattavissa, ladattavissa ja kuunneltavissa kaikilla alustoilla: Apple Podcasts, Spotify, Stitcher ja SoundCloud.

https://flatco.fi/palvelu/

Flatco, palvelu, jonka avulla hoidat toistuvat vuokranantajan rutiinit joustavasti ja tehokkaasti, tarjoaa nyt kaikki jaksot kuunneltavaksi myös SoundCloudin kautta.


Kuuntele tämä jakso suoraan tästä

https://soundcloud.com/user-959826757-301682914

https://itunes.apple.com/fi/podcast/ostan-asuntoja-podcast/id1396556877?mt=2&app=podcast

Spotify_Logo_RGB_Black

listen-on-Stitcher-badge

Google pod

Voit kuunnella podcastia myös tästä:


Lisätietoa mainituista lähteistä, podcastin vieraasta ja hänen ajatuksistaan:

Robert Kiyosaki – Rich Dad Poor Dad;  Adlibris Nidottu, Amazon Kirja, Kindle, Audible * (suomenkieliseen löysin vain ”kirja ei tilattavissa” -linkkejä)

Suomen Vuokranantajat – loppuvuoden 2018 jäsenmaksu alkaen 22 €

K-Rauta Merituuli

YouTube Remonttireiska

Mari Friström Instagram @marialovesrealestate 


Tämän ”Ostan Asuntoja Podcast” -jakson tarjoaa:

flatco.fi

Flatcolla hoidan toistuvat vuokranantajan rutiinit joustavasti ja tehokkaasti.

Flatco on täysin uudenlainen, kevyt ja ketterä palvelu onnistuneeseen kiinteistöjen ja vuokrahuoneistojen hallintaan. Flatcolla hallinnoin vuokrasopimukset, vikailmoitukset ja niiden tilanneseurannan sekä kommunikoinnin vuokralaisten kanssa. Flatcolla teen lisäksi muun kiinteistön omistamiseen, hallintaan ja huoltamiseen liittyvän dokumentoinnin.

UUTTA: Visma Sign integroitiin osaksi Flatcoa. Integraation myötä käyttäjä voi luoda vuokrasopimuksen, lähettää sen sähköisesti allekirjoitettavaksi ja arkistoida sen digitaalisesti. 4 sähköistä vuokrasopimuksen allekirjoitusta / asunto / vuosi: 0€ (voimassa toistaiseksi)

Flatco on ilmainen ensimmäisen 3 asunnon osalta. Mainitse Ostan Asuntoja tilauksen yhteydessä ja saat kolme asuntoa ylittävälle osalle 50%:n alennuksen 6 kuukauden ajaksi.

Lisätietoja osoitteesta flatco.fi


Audible äänikirjat: Tämä linkki vie Suomea lähimmän Saksan Amazonin sivuille, jota kautta voi kokeilla Audiblea maksutta. Ensimmäinen äänikirja on ilmainen ja kokeilujakso kestää 1 kuukauden, jonka aikana seuraavat kirjat ovat kaikki 9,95 €. Sen jälkeen joka kuukausi yksi äänikirja 9,95 €. Kokeilujakson voi keskeyttää kuukauden aikana ja pitää sekä ilmaisen kirjan että kaikki 9,95 € hintaan ostetut kirjat. Himokuuntelijoille on Flexi-ohjelma, jossa jokainen kirja on 9,95 € normaalihinnasta ja jäsenyyden kestosta riippumatta. Linkin kautta liittymällä tuet Ostan Asuntoja ilmaista sisällöntuotantoa.

Bookbeat e- ja äänikirjat: Lataa BookBeat-sovellus mobiililaitteeseesi. Kokeile tästä e- ja äänikirjapalvelua maksutta kahden viikon ajan. Ilmaisjakson päätyttyä voit jatkaa palvelua hintaan 16,90€/kk ja voit lopettaa tilauksen koska vain – ilman sitovia määräaikoja. Linkin kautta liittymällä tuet Ostan Asuntoja ilmaista sisällöntuotantoa.

* Adlibris, Bookbeat ja Amazon.de -linkkien kautta paperi- tai äänikirjan tilaamalla hinta on sama mutta tuet hieman Ostan Asuntoja sisällöntuotantoa.


Kaikki Ostan Asuntoja Podcast -jaksot löytyvät täältä

Ostan Asuntoja YouTube: Mikä on asuntosijoittajan BRRRR-strategia? YouTube #47

11 kommenttia
 1. Maria Friströmin podcastit olivat todella koskettavia tarinoita täynnä ja huikeaa asennetta. Ehkä siksi, että todellakin jos hän pystyy niin minäkin pystyn. Helppo samaistua. Olen tässä jo pidemmän aikaa ajattellut, että haluaisin tukea Ostan Asuntoja -podcastia, mutta kuuntelen sitä acast-sovelluksella tai SoundCloudissa, joten podcastissa usein mainittu palaute itunesiin ei tunnu oikein mahdolliselta kun minulla ei ole mitään presenssiä siellä. Voisiko joko a) iTunes -palautteen tekemiseen saada jonkun ohjeen (esim et kirjaudutaanko sinne mobiilisovelluksella vai miten) tai b) voisiko olla joku muu kanava, jossa tukemista voisi tehdä? Mietin, et useammallakin ihmisellä voi olla tällainen ongelma… Omassa työssäni keskeisimmät kanavat ovat facebook, insta, youtube, twitter ja linked in.

  • Hieno palaute, josta Mariakin varmasti ilahtuu. En tiennyt Marian taustoja pyytäessäni häntä vieraaksi. Ajattelin vain IG-kuvien perusteella, että hän voisi inspiroida muitakin. Haastattelusta tulikin sitten vielä paljon parempi kuin odotin.

   Tämä oli jo hieno tuki. Silti olet oikeassa eli mun pitää tutkia ja ohjeistaa, miten niitä palautteita voi eri alustoilla antaa.

  • Maria Friström permalink

   Kati ❤ Nyt vasta luin tämän sun kommentin. Tä merkkaa minulle tosi paljon. Kiitos. Ihanasti sanottu. Kiitos Harri vielä mahdollisuudesta olla mukana. Olet huippu!

Trackbacks & Pingbacks

 1. Ostan Asuntoja Podcast #21 – Maria ”jos minä pystyn, muutkin pystyy” Friström osa 2 | Ostan Asuntoja
 2. Miten voisin kasvattaa sijoitusasuntosalkkuani 2 miljoonalla eurolla vuodessa? Blogi #132 | Ostan Asuntoja
 3. Mikä on asuntosijoittajan BRRRR-strategia? YouTube #47 | Ostan Asuntoja
 4. Asuntosijoittamisella taloudelliseen vapauteen by Johanna Pöysti – Blogi #138 | Ostan Asuntoja
 5. Asuntosijoittamisen ja vuokraustoiminnan huonot puolet – top 6 – Blogi #156 | Ostan Asuntoja
 6. Haaveileva ulkosuomalainen äiti, joka ei ymmärtänyt asuntosijoittamisesta mitään – Jenni Barry – Ostan Asuntoja Podcast #60 | Ostan Asuntoja
 7. Suvi ”Think a Million” Schwab Osa 1 – Ostan Asuntoja Podcast #70 | Ostan Asuntoja
 8. 5 syytä, miksi asuntosijoittajan tulisi harkita päiväkirjan pitoa – Blogi #175 | Ostan Asuntoja

Saa kommentoida

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: