Siirry sisältöön

Mitkä on vuokranantajan tyypillisiä karikkoja? YouTube #35

06/11/2018
Mitkä on vuokranantajan tyypillisiä karikkoja - 7 kappaletta?

Käyn tällä videolla 7 vuokranantajan tyypillistä karikkoa lävitse. Videota katsellessa on hyvä muistaa, että valtaosa vuokralaisista on hyviä vuokralaisia ja hyvä vuokranantaja ymmärtääkin vuokralaisen ihmisenä ja asiakkaana, jota ilman asuntosijoitus ei tuottaisi mitään. 

Osa karikoista on sellaisia, jotka kiertämällä voi välttyä siltä pieneltä huonojen vuokralaisten joukolta, jotka aiheuttavat harmia ja häiriötä myös naapureina asuville vuokralaisille ja omistusasujille. Viimeinen, 7. karikko, on huonona vuokranantajana toimiminen.


Tämän  YouTube -videon sponsoroi:

Asuntopehtoori

Asuntopehtoori on vuokranantajan perustama yritys, joka tarjoaa vuokravälitystä kiinteällä 500 euron hinnalla, johon sisältyy myös ensimmäisen vuoden ajalta vuokratakuu. Mainitse vuokravälitystoimeksiannon yhteydessä ”Ostan Asuntoja” ja saat 5%:n alennuksen palkkiosta.

Lisätietoa löytyy osoitteesta asuntopehtoori.fi

Asuntopehtoorin blogista: Voiko asunnon arvo nousta?


Ostan Asuntoja YouTube -kanavan voi tilata tästä

Saa kommentoida

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: