Siirry sisältöön

Uusi asuntosijoituskirja ja mitä asuntosijoituskanavia löytyy YouTubesta? – YouTube #157

09/03/2021
Asuntosijoituskirja.fi

Olemme Marko Kaarton kanssa julkaisemassa uuden suomalaisen asuntosijoituskirjan; Asuntosijoittamisen lumipalloefekti. Kirjalla on omat nettisivunsa asuntosijoituskirja.fi, josta kirjan voi myös tilata ennakkotarjoushintaan. Kirja ilmestyy kesäkuussa 2021.

Pää on edelleen vähän tyhjä lanseerauksen jäljiltä ja nyt onkin hyvä aika esitellä omien ajatusten sijaan muiden ajatuksia. Esittelyssä 6 suomalaista asuntosijoittamiseen(kin) liittyvää YouTube-kanavaa aakkosjärjestyksessä. 

YouTube:sta saa eniten irti, kun avaa oman tilin ja pistää kanavia tilaukseen. YouTube oikeasti oppii aika nopeasti, minkälaisesta sisällöstä on kiinnostunut ja suosittelee vastaavaa sisältöä. Itse opiskelen jatkuvasti uutta YouTube:sta eikä mulle ole koskaan tarjolla niitä ”kissavideoita”, joita niin moni ei-YouTube -käyttäjä luulee, että YouTube tarjoaa.


Kiitos Ostan Asuntoja -sisällön mahdollistavalle sponsorille:

OVV_logo

Vuokraustoiminta on tärkeä osa asuntosijoittamista. Ajan tai taitojen puuttuessa sen voi ulkoistaa OVV:n ammattilaiselle oli kyseessä sitten yksittäinen vuokra-asunto tai suursijoittajan asuntosalkku.

Mikäli haluat vain keskittyä nauttimaan sijoitusasuntosi tuotosta, OVV Kokonaispalvelu on sopiva vaihtoehto. Se on kaiken kattava ”avaimet käteen” -konsepti, jossa OVV hoitaa kaiken vuokrasuhteen alusta loppuun myöntäen vuokratakuun koko vuokrasuhteen ajalle. Jos vuokralainen ei maksaisi vuokraansa, paikallinen OVV:n toimisto maksaa sen.

Mikäli haluat apua hyvän vuokralaisen löytämisessä mutta hoidat vuokrasuhteen hallinnan itse, OVV Vuokravälityspalvelu on oikea vaihtoehto.

OVV palvelee ja neuvoo koko vuokrasuhteen ajan. OVV.com

OVV Asuntopalvelut Instagram, Facebook

Asuntosijoittamista, vuokraustoimintaa, yrittämistä, Lappeenrantaa – Ville Vesterinen Osa 1 – Ostan Asuntoja Podcast #49

Pirjo Timonen vuokravälitystä 2:lla vuosituhannella Osa 1 – Ostan Asuntoja Podcast #112Tuoretta tai ikivihreää tavaraa Ostan Asuntoja -tuuteista:

Ville Valkonen intohimona yhteiskunnan kehittäminen Osa 1 – Ostan Asuntoja Podcast #141

Ostan Asuntoja Podcastin voi tilata tästä

Asuntosijoittajan intuitio tunnuslukujen vastapainona – Blogi #244

Kyvyttömyys kasvattaa varallisuutta hitaasti; asuntosijoittajan makrovirheet osa 3 – YouTube #156

Ostan Asuntoja YouTube -kanavan voi tilata tästä


Asuntosijoituskirja.fi

”Asuntosijoittamisen lumipalloefekti” -kirja julkaistaan kesäkuussa 2021. Sillä on omat nettisivut asuntosijoituskirja.fi, josta kirjan voi ennakkotilata ennakkotarjoushintaan.

Saa kommentoida

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: