Siirry sisältöön

Miten tuoton ja riskin suhde toimii? Asuntosijoittajan makrovirheet osa 1 – YouTube #138

27/10/2020

Pari viikkoa sitten sain Ostan Asuntoja YouTube -kanavan videolla numero 136 täyteen 10 videon ”Mitkä ovat ”osta ja pidä” -asuntosijoittajan pahimmat virheet” -sarjan. Näillä videoilla käydään yllättäen läpi juuri 10 eri virhettä, jotka ovat kaikki asuntosijoittamisen ytimessä. Katsomalla ne läpi ja tekemällä itselleen vaikka 10 kohdan tsekkilistan, jonka käy läpi kerran kuukaudessa, pystyy omassa asuntosijoittajan arjessaan nostamaan huomiotasoaan nurkan takana piilevien virheiden osalta. Kun on akuutisti jonkun virheen lähiympäristössä, silloin kannattaa kerrata kyseinen video ja herätellä omaa ajatusta siitä, onko kaikki ennaltaehkäisevät varotoimenpiteet huomioitu.

Asuntosijoittamisen suomalaisessa blogiskenessä on tapahtunut huikeaa kehitystä viimeisen parin vuoden aikana ja laadukasta tietoa asuntosijoittamisesta ja vuokraustoiminnasta on yhä enemmän saatavilla. Tämä kehitys todennäköisesti näkyy jatkossa YouTube -videoiden ja podcastien puolellakin. Minulle tämä tarkoittaa sitä, että joudun yhä enemmän miettimään, miten voisin palvella asuntosijoittaja- ja vuokranantajayhteisöäni tuottamalla uutta ajatuksia herättävää sisältöä.

Vuoden verran olen kypsytellyt ajatusta, millä eri tasoilla asuntosijoittamista tulisi tarkastella. Tämä ei vieläkään ole täysin kirkkaana mutta sisällön tiedonjakamistavoitteen rinnalla on aina ollut, että omat ajatukset kirkastuvat sisältöä tuottaessa. 

Tämä video aloittaa uuden ”asuntosijoittajan makrovirheet” -videosarjan, jossa irrottaudutaan asuntosijoitusten mikromaailmasta katsomaan asioita helikopteriperspektiivistä. Katsotaan ajan kuluessa, kuinka monta makrovirhettä mieleen tulee. Minulle tulleiden kysymysten pohjalta niitä on listalle kertynyt jo yhden videosarjan verran. 


Kiitos Ostan Asuntoja -sisällön mahdollistavalle sponsorille:

Asuntosalkunrakentaja.fi

Asuntosalkunrakentaja.fi on asuntosijoittajille tarkoitettu sivusto, jossa voit tankata tietoa asuntosijoittamisella vaurastumisesta sekä artikkeleista että ladattavasta E-kirjasta. Voit myös liittyä sisäpiiriin, jota kautta pääset käsiksi hyviin sijoitusasuntoihin alle markkinahintojen. Tutustu sivustoon Asuntosalkunrakentaja.fi

Etukäteisvinkit uusista kohteista saa seuraamalla Asuntosalkunrakentajia Twitterissä tai Facebookissa.

Asuntosalkunrakentaja.fi Blogista: Miksi me myymme sijoitusasuntoja alle markkinahintojen?”

Poliisiauton etupenkiltä asuntosijoittamisen pariin; Hannu Takala – Ostan Asuntoja Podcast #45Tuoretta tai ikivihreää tavaraa Ostan Asuntoja -tuuteista:

Välittävä asuntosijoittaja Marco Matrone Osa 1 – Ostan Asuntoja Podcast #121

Ostan Asuntoja Podcastin kaikki jaksot

Ostan Asuntoja Podcastin voi tilata tästä

Reilusti alle pyyntihinnan tarjoaminen – milloin se voi toimia asuntosijoittajalle – Blogi #225

Ostan Asuntoja YouTube -kanavan voi tilata tästä

TUOREIMMAT KIRJASUOSITUKSET

Paljon suurempi kirja kuin asuntosijoittajan niche-strategiaopas: Joonatan Voltti – Airbnb Ansaitse Asunnollasi – Blogi #226

The Richest Man…7 parannuskeinoa asuntosijoittajan silmin – Blogi #224

The 7 Habits of … tehokkaalle asuntosijoittajalle – Blogi #223

Asuntosijoittaja ja filosofia – Blogi #217

10 kirjaa asuntosijoittajalle in English – Blogi #210

Asuntosijoittajalle 6 kirjaa opiskeltavaksi, jotta on valmiina 6 kuukauden päästä – Blogi #198


Kaupallinen varoitus *

Tämä linkki vie Suomea lähimmän Saksan Amazonin sivuille, jonka kielivalinnan voi muuttaa englanniksi ja jota kautta voi kokeilla Audiblea maksutta. Ensimmäinen äänikirja on ilmainen ja kokeilujakso kestää 1 kuukauden, jonka aikana seuraavat kirjat ovat kaikki 9,95 €.

Saa kommentoida

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: