Siirry sisältöön

Kyvyttömyys sanoa EI. Asuntosijoittajan makrovirheet osa 5 – YouTube #174

06/07/2021

Tämä video jatkaa ”asuntosijoittajan makrovirheet” -videosarjaa, jossa irrottaudutaan asuntosijoitusten mikromaailmasta katsomaan asioita helikopteriperspektiivistä. 

Ensimmäinen makrovirhe vältettäväksi oli Riskin ja tuoton suhteen ymmärtäminen, jota käytiin läpi videolla #138. Videolla #143 käytiin Mikä on sijoittamisen ja spekuloinnin ero. #156 käsitteli Kyvyttömyyttä kasvattaa asuntosijoitusvarallisuutta kärsivällisesti. Osassa 4 #163 aiheena oli Kyvyttömyys ajatella syklien olemassaoloa.

Osan 5 otsikko on aika tyhjentävä. Videolla käyn läpi ajatuksia, milloin parhaita asuntosijoituksia voisivatkin olla ne sijoitukset, jotka aktiivisesti jättää tekemättä.

Kun puhutaan makrotasosta, silloin liikutaan tasoilla, joihin asuntosijoittaja ei voi itse vaikuttaa. Asuntosijoittaja voi yrittää ymmärtää makrotason tapahtumia, antaa niiden toteutumisille todennäköisyyksiä ja suunnitella omat toimenpiteensä niiden mukaisesti.

Kun uutta tietoa tulee, todennäköisyydet muuttuvat ja sitä myötä päivittyvät suunnitelmat ja toimenpiteet.

Guruihin ja huruihin sokeasti uskominen. Asuntosijoittajan makrovirheet osa 6 – Tiistaiaudio #200


Viimeisten viikkojen aikana on ollut YouTuben kanssa aikamoista sähläystä, kun mun työprosessit eivät ole toimineet. Tänä tiistaina yhä ratkaisematta on ongelma, jossa iMovien uusin versio sulkee itsensä jokaisen tiedoston tallennusyrityksen eli ”tallenna” -komennon painamisella. En siksi saa editoitua videota siirrettyä tiedostomuotoon, jonka voin ladata YouTube -kanavalle. Haluaisitko jatkossa kaikki tiistaivideot pelkkänä äänenä Ostan Asuntoja Podcastin kautta julkaistuna eli silloin tiistain yksinpuhelujani voisi kuunnella kaikilla podcastalustoilla? Vastapainona ei joutuisi/pääsisi katsomaan mun päätä niin halutessaan eikä minkäänlainen väliotsikointikaan olisi mahdollista. Vai haluaisitko tiistaivideot videoina vanhaan malliin?


Kiitos Ostan Asuntoja -sisällön mahdollistavalle sponsorille:

Asuntosalkunrakentaja.fi

Asuntosalkunrakentaja.fi on asuntosijoittajille tarkoitettu sivusto, jossa voit tankata tietoa asuntosijoittamisella vaurastumisesta sekä artikkeleista että ladattavasta E-kirjasta. Voit myös liittyä sisäpiiriin, jota kautta pääset käsiksi hyviin sijoitusasuntoihin alle markkinahintojen. Tutustu sivustoon Asuntosalkunrakentaja.fi

Etukäteisvinkit uusista kohteista saa seuraamalla Asuntosalkunrakentajia Twitterissätai Facebookissa.

Tutustu ja pistä talteen kattava paketti Asuntosalkunrakentaja.fi Blogista: Vuokratulojen verotus vuonna 2021

Pekka “Asuntosalkunrakentaja” Väänänen osa 1 – Ostan Asuntoja Podcast #24



Tuoretta tai ikivihreää tavaraa Ostan Asuntoja -tuuteista:

Vuokranantaja – tee nämä 5 asiaa ennen ensimmäisen vuokrasopimuksen allekirjoittamista – Blogi #262

Olympiatason korkosuojausta Sami Pietilä Osa 1 – Ostan Asuntoja Podcast #157

Suojaako asuntojen hintojen nousu asuntosijoittajia? – YouTube #173

Asuntosijoitustoimintaani eniten vaikuttaneet KAIKKI kirjat – Blogi #261

Ostan Asuntoja YouTube -kanavan voi tilata tästä

Ostan Asuntoja Podcastin voi tilata tästä

Tilaa uunituore Asuntosijoittamisen lumipalloefekti -kirja

Saa kommentoida