Siirry sisältöön

Mansen Maalarit Rasmus ja Veeti Osa 1 – Ostan Asuntoja Podcast #161

23/07/2021
Mansen Maalarit Rasmus ja Veeti

Nyt on taas erilainen jakso tarjolla, kun vieraaksi saapuvat 18-vuotias Rasmus Kautto ja 17-vuotias Veeti Lepola, jotka yhdessä 17-vuotiaan Amos Kauton ja 18-vuotiaan Jesse Salmen kanssa muodostavat yrityksen nimeltä Mansen Maalarit. Mansen Maalareilla on ikävuosia yhteensä 14 enemmän kuin podcastin isännällä. 2 tuntia 20 minuuttia juteltiin Rasmuksen ja Veetin ja vielä olisi voinut jatkaa.

Ensimmäisen inspiraation haastattelulle antoi Miika Asuntopehtoori Vuorensola, joka on monet kerrat twiittaillut, puhunut ja kirjoittanut siitä, että kaikkien yrittäjien ei tarvitse heti kilpailla elonmuskien, richardbransonien ja jeffbezosksien kanssa, kun ne kaikki jo pääsi avaruuteen. Otin sitten Mansen Maalarit seurantaan, kun huomasin, että nuoret miehet noudattivat Asuntopehtoorin ajatuksia. Haastattelupalaset loksahtivat kohdalleen, kun Maalareista Rasmus oli yhteydessä ja kysyi asuntosijoittamisesta. Lupasin vastata vähän pidemmällä kaavalla, jos saisin haastatella Maalareita. 

Ajatuksena oli tehdä jakso, jota Rasmus ja Veeti voivat jakaa omille seuraajilleen ja minä Rasmuksen ja Veetin ikäisten mummoille ja vaareille, jotka voivat sitten jakaa omille lasten lapsilleen innostumaan yrittämisestä, itsensä kehittämisestä, lukemisesta ja asuntosijoittamisesta. Joku välikauden kuuntelijakin voi tästä innostua yrittämään, opiskelemaan ja kasvattamaan asuntosijoitustoimintaansa. Veeti puhuu ”self help” -kirjoista, joiden lukemisen mun mielestä voi aloittaa vanhempanakin ja meidän kaikkien mielestä kannattaa aloittaa nuorena, jos nuori yhä on. Kuten minäkin mieleltäni.

Mansen Maalarit Twitter, Rasmus Kautto Twitter, Veeti Lepola Twitter

Mansen Maalarit Rasmus ja Veeti Osa 2 – Ostan Asuntoja Podcast #162

Neljän sijoitusasunnon voimalla inspiroiva Sanna Latvala – Ostan Asuntoja Podcast #160


Kuuntele tämä jakso suoraan tästä ja pistä Ostan Asuntoja Podcast tästä tilaukseen valitsemallasi alustalla
https://itunes.apple.com/fi/podcast/ostan-asuntoja-podcast/id1396556877?mt=2&app=podcast
spotify-podcast-badge-blk-grn-660x160
Google pod
https://soundcloud.com/user-959826757-301682914
listen_acast
listen_on_CAST_BOX-5049640
overcast
pocketcasts_medium_dark@2x
listen-on-playerfm-badge402x
listen-on-Stitcher-badge
Voit kuunnella podcastia myös tästä:

Ostan Asuntoja Podcast löytyy myös Audiblen ja YouTuben kautta


Kiitos Ostan Asuntoja -sisällön mahdollistavalle sponsorille:

AsuntopehtooriAsuntopehtoori LKV:n toimintaperiaate on tuottaa lisäarvoa asuntosijoittajille vuokrasuhteen hallinnoinnin ja vuokravälityksen avulla.

Huolenpitopalvelussa Asuntopehtoori toimii asuntosijoittajan ammattimaisena kumppanina hoitaen kaiken koko vuokrasuhteen ajan. Vuokra maksetaan Asuntopehtoorin takaamana joka kuun 5. päivä.

Vuokravälityspalvelussa Asuntopehtoori hoitaa kaiken vuokrasopimuksen tekemiseen asti. Lisäarvolupauksen mukaisesti palkkioon sisältyy 12 kuukauden vuokratakuu.

Mikäli vuokraustoiminnan ydin kuuluu omiin vahvuuksiisi, voit vapauttaa aikaasi ulkoistamalla vuokravalvonnan rutiinit Asuntopehtoorille.

Asuntopehtoori on kasvanut asiakkaidensa mukana tarjoamaan palveluitaan koko Suomen alueelle. Lisätietoa palveluista ja kilpailukykyisistä hinnoista Asuntopehtoori, p. +358407772808

Asuntopehtoorin Blogista: Yrittäjyys on avain asuntosalkun kasvattamiseen

Välittävä asuntosijoittaja Marco Matrone Osa 1 – Ostan Asuntoja Podcast #121

Asuntoja Pehtoroiva yrittäjä Miika Vuorensola is back – Ostan Asuntoja Podcast #149


Kiitos Ostan Asuntoja Podcast -sponsorille:

Kiinnostaako sinua tarjota huolettomia uusia vuokrakoteja Suomen kasvukeskuksissa?

http://peabkoti.fi/avainasiakas

Peab on pohjoismainen yhteiskuntarakentaja, joka suunnittelee ja rakentaa tutkitusti* parhaan asiakastyytyväisyyden uusia koteja.

Asunnot sijaitsevat hyvillä paikoilla, ne suunnitellaan toimiviksi ja rakennetaan kunnolla täyttämään sijoitusasunnon omistajien tärkeimmät kriteerit. Huolettomuutta voi halutessaan lisätä ulkoistamalla vuokrauksen luotettavalle yhteistyökumppanille.

Ainoastaan avainasiakkaat saavat tiedon asuntosijoittajille suunnatuista erikoistarjouksista. Käy liittymässä helposti osoitteessa peabkoti.fi/avainasiakas

Lue Peabin sivuilta: Asuntosijoittaminen uudiskohteisiin

Video Peabin sivuilta: Asuntosijoittamisen tuotto – Joonas Orava

* Peab jo kolmatta neljättä kertaa peräkkäin ykkönen


https://flatco.fi/palvelu/

Flatco on johtava vuokranantajan elämää helpottava palvelu.

Flatco sähköistää vuokraustoiminnan paikkkariippumattomaksi asuntohakemuksesta vuokravalvontaan asti.


https://www.if.fi/henkiloasiakkaat/vakuutukset/kotivakuutus/vuokranantajan-vakuutus

Ifin vuokaranantajan vakuutuksen saat helposti verkosta. Laske hinta if.fi/vuokranantaja


Etsitkö löytöjä asuntoflippaukseen? Haetko tuottavia kohteita osta ja pidä salkkuusi? Meitä asuntosijoittajia kiinnostava kauppapaikka on Huutokaupat.com.


Tuoretta tai ikivihreää tavaraa Ostan Asuntoja -tuuteista:

Ostan Asuntoja Tiistaivideo on jatkossa Tiistaiaudio ja tarjolla myös Podcastin kuuntelijoille – Blogi #263

Mikä voisi johtaa asuntosijoittajan konkurssiin? – Tiistaiaudio #176

Miksi kassavirtapositiivisia sijoitusasuntoja on yhä vaikeampi löytää? – Blogi #264

Asuntosijoitustoimintaani eniten vaikuttaneet KAIKKI kirjat – Blogi #261

Tilaa uunituore Asuntosijoittamisen lumipalloefekti -kirja

Lue Lavitaebella -blogista kirjan arvostelu

Lue Asuntoasiaa.fi Suvi Schwabin arvio kirjasta

10 kommenttia
 1. Silläkin uhalla, että kuumeisellä päälläni tulee kirjoitettua jotakin typerää, kommentoin taas. Tässä jaksossa (tai ehkäpä sarjassa), oli positiivisessa mielessä jotakin hyvin erilaista. Asiassa päästiin syvemmälle kuin useimmiten päästään ja osallistujat olivat myös aktiivisia kysyjiä! Podcast-isäntä vastasi kysymyksiin niin hyvin kuin kokenut vain voi, ja tätä jaksoa kannattaisi monen aloittajan kuunnella. Ja kysymyksissähän se suurin viisaus piilee, vaikka toista luulemme. Hyvässä viestissä on myös tunnetta ja sitä tässä keskustelussa todella oli.

  Muistaakseni tässä podcastissa mainittiin asuntosijoittaminen ammattimaisessa mielessä. Kuulijoiden ei kannata potea huonoa omaatuntoa, jos eivät pysty tekemään asuntosijoittamista päätoimisesti. Tämän kysymyksen olen kuullut myös itselleni esitettävän, ja asuntosijoittamisella eläminen on todella harvinaista. Kannattaa katsoa vaikka blogi #152. Siinä tuo kaikki on aukaistu, jos ei nyt poliisioppaalla, niin siten että siitä voi päätellä miten homma etenee. Palkkatöistä asuntosijoittajaksi siirtyminen vaatii jonkin epäjatkuvuuskohdan omassa elämässä. Minullakin se mahdollisuus oli, mutta en sittenkään uskaltanut hypätä siihen kyytiin. Päättelin että en ole ”ihan vielä valmis”.

  Ikäni puolestan saan pian Herra Gurun kiinni (kunhan et vanhene), ja olen kova self-help-oppaiden lukija. Olen lukenut Rich Dadit ja Sarasvuot myös. Ja sitten varoituksen sana; nämä self-help oppaat on kirjoitettu sen vuoksi että niillä tehdään businesta‚ ainakin epäsuorasti. Tarkemmin määritellyistä asuntosijoituskirjoista saa erinomaisia vinkkejä (Lumipallo-kirjan lisäksi etenkin se englanninkielinen sininen kirja, älkää ostako punaista, jos aiotte sijoittaa), mutta monet self-help-kirjat jäävät liian pinnalliseksi jotta niistä saisi varsinaisia elämänohjeita. Self-help-oppaat ovat hyvää luettavaa, mutta siinä joukossa on myös täydellistä kuraa. Etenkin eräs vuoden 2018 ”Fraudster of the Year”-palkinnon saanut kirja, joka on nyt pariin kertaan mainittu tässä podcastissa. Asioiden syvällinen ymmärrys vaatii enemmän kuin pelkän self-help-kirjan opettelun, ja joskus kirjailijan hengentuote saattaa viedä jopa harhaan. Nostan virtuaalista hattua näille nuorille sälleille, jotka ovat perustaneet firmoja ja ovat valmiita tekemään jotakin menestyksensä eteen. Tuossa iässä en olisi pystynyt samaan, vaan silloin mietin että miten saan 100A Datsunin stereot soimaan kovempaa. Ja ymmärrän huiman eron nykypäivän ja eilisen välillä. Me vanhat voisimme kenties kysyä että miten nuo sällit on kasvatettu, josko saisimme täältä myös kasvatusvinkkejä? 🙂

  • Pitkä pohdinta, kiitos taas.

   En keksi, mikä on tuo 2018 kirja. ”Think and Grow….Rich” on jo pitkään ollut ja hyvänä pidän.

   Kirjoista saa ideoita. Ideoita voi yhdistellä ajatuksiksi. Niitä voi säätää käytännön tekemisen tasolla itselle sopiviksi tai kokeilun jälkeen hylätä.

 2. Mukava lukea, että näin nuoret ovat jo kiinnostuneita maalarin hommista ja yrittämisestä. Laitan Podcast jakson kuuntelulistalle ja vinkkaan myös tutuille nuorille, jos hekin innostuisivat! Toivottavasti Mansen Maalarit jatkavat innokkaasti yrityksen parissa.

Trackbacks & Pingbacks

 1. Matkani kohti taloudellista vapautta by Kati ”Taloushaukka” Valjus – Tiistaiaudio #177 | Ostan Asuntoja
 2. Mansen Maalarit Rasmus ja Veeti Osa 2 – Ostan Asuntoja Podcast #162 | Ostan Asuntoja
 3. Asuntosijoittamisella vaurastumisen ajatusmaailma – 4 huomiota – Blogi #266 | Ostan Asuntoja
 4. Mitä tulisi huomioida toiselle paikkakunnalle sijoitettaessa? Tiistaiaudio #178 | Ostan Asuntoja
 5. Me sijoitetaan koteihin – Anniina ja Jesse Parviainen Osa 1 – Ostan Asuntoja Podcast #163 | Ostan Asuntoja
 6. Miten ostaa sijoitusasunto, kun omarahoitusosuudesta tekee tiukkaa? Tiistaiaudio #179 | Ostan Asuntoja
 7. Me sijoitetaan koteihin – Anniina ja Jesse Parviainen Osa 2 – Ostan Asuntoja Podcast #164 | Ostan Asuntoja

Saa kommentoida

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: