Siirry sisältöön

Ostan Asuntoja Tiistaivideo on jatkossa Tiistaiaudio ja tarjolla myös Podcastin kuuntelijoille – Blogi #263

11/07/2021

Ostan Asuntoja YouTube -kanavan sisällön tuottamisessa on jo muutaman viikon ajan ollut teknisiä ongelmia. Peräkkäisinä tiistaina on mennyt tuntikausia, kun olen yrittänyt ratkoa näitä pulmia.  6.7. iMovie, jota olen käyttänyt videoiden editointiin, kaatui jokaisen tallennuskerran yhteydessä. Google oli käytössä ja kaikki sieltä löytyneet kikat tuli kokeiltua ja aina “save” -namiskan klikkaus kaatoi ohjelman. Lopulta täytyi heittää pyyhe kehään ja selvittää, miten konvertoidaan ja ladataan mp3-muodossa oleva äänitiedosto YouTube -kanavalle, jotta “tiistaivideo” -lupaus edes puoliksi täyttyi.

Pyysin palautetta Ostan Asuntoja YouTube -kanavan tilaajilta ja sitä tuli runsaasti, josta olen positiivisesti yllättynyt ja kiitollinen.

Kysymys oli, pitäisikö tiistaisin jatkossakin ilmestyä tiistaivideo, joka olisi vanhaan malliin katsottavissa pelkästään YouTuben kautta tai Ostan Asuntoja Blogiin upotettuna. 

Palaute oli selvä: “Kuuntelen lenkillä, autossa, salilla, kotona, imuroidessa, remontoidessa, taskussa, saunassa, veneessä…ääniraita riittäisi hyvin”. 

Itsekin mieluummin katselen Suvi Schwabia tai Tellu Uotila & Nina Nordlund -kaksikkoa. 

Kokeilu alkaa 13.7.2021

13.7.2021 alkaa toistaiseksi voimassa oleva kokeilu, jossa tiistaivideon sijaan ilmestyy tiistaiaudio. Tiistaiaudio tulee ilmestymään Ostan Asuntoja YouTube -kanavalla ääniraitana ja kaikki tähänkin asti pelkkää ääntä kuunnelleet eivät siten näe mitään muutosta. 

Ostan Asuntoja Podcastin tilaajilta ja kuuntelijoilta on aikaisemmin tullut vastaavan tyyppistä pyyntöä, jonka nyt päätin toteuttaa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kokeilun aikana Ostan Asuntoja Tiistaiaudio ilmestyy kaikilla podcastalustoilla samalla tavalla kuin viikonlopun Ostan Asuntoja Podcast -haastattelujaksot ilmestyvät.

Mikäli Huru-ukon yksinpuhelut eivät kiinnosta, tiistaiaudion voi vain jättää kuuntelematta. Tavalliset YouTube -kanavan tilaajat voivat kuunnella tiistaiaudion Ostan Asuntoja YouTube -kanavan lisäksi Spotifyn, Apple Podcastsin, Google Podcastsin, SoundCloudin, Overcastin, Castboxin, Acastin, Audiblen…kautta ilman, että puhe katkeaa, kun älypuhelimen näytön sulkee. YouTube Premium -tilaajille tällainen luksus sisältyy pakettiin. Siis käytännössä kokeilun aikana Ostan Asuntoja Podcastin tilaajille ilmestyy sisältöä 2 kertaa viikossa aikaisemman yhden sijaan.

Tiistaiaudioiden sisältöön voi yrittää vaikuttaa

Tiistaiaudiot tulevat jatkossakin noudattamaan käytäntöä, jossa sisältö voi olla suora vastaus johonkin minulle esitettyyn kysymykseen. Sisältö voi myös olla tällaisten kysymysten inspiroima sarja, kuten viime tiistain Asuntosijoittajan makrovirheet -sarja on ollut. 

Olen myös avoin uusille ideoille, kuten esimerkiksi jonkun toisen asuntosijoittajan hyvän blogikirjoituksen jakamiseen tiistaiaudion muodossa. Ostan Asuntoja Podcastilla ja YouTube -kanavalla on suuri joukko kuuntelijoita, joille lukeminen on vaikeaa esimerkiksi lukihäiriön takia. On ollut uskomattoman hienoa kuulla, että tälläkin tavalla alussa tajuamattani moni on löytänyt näitä asuntosijoittamisen ja vuokraustoiminnan näkemyksiä ja kokemuksia kuuntelemalla. Ideoita voi lähettää kaikkia kanavia pitkin, mutta mieluiten sähköpostilla harri@ostanasuntoja.com. Mikäli joku bloggari huomaa omista tilastoistaan, että joku kirjoitus nosti piikin, minuun saa olla yhteydessä. Seuraan ja luen monia asuntosijoittamisblogeja itsekin ja sieltä voin tällaisia nostoja luvalla tehdä.

Tilastoista tulen näkemään, miten tiistaiaudion kuuntelijamäärät suhtautuvat Ostan Asuntoja YouTube -kanavan -katsoja-/kuuntelijamääriin. Palautetta saa jatkossakin antaa ja myös Ostan Asuntoja Podcastin -kuuntelijakunnalta sellaista odotan. Tämä on kokeilu ja tehdään jatkossa korjaavia toimia, mikäli palaute on huonoa.

Tänään näköjään tuli kesätarjous Marko Kaarton esikoiskirjasta Sijoita Asuntoihin! Aloita, kehity, vaurastu. Hyvien suhteiden kautta onnistuin saamaan tähän linkin, joka on kaikille muillekin saatavissa eli kirjan voi tilata 27 EKP:n fiat-yksikön kesähintaan tästäkin klikkaamalla.

Mukavaa kesän jatkoa ja suurkiitokset kaikille Asuntosijoittamisen lumipalloefekti -kirjan tilanneille, sen ilmestymisestä tietoa jakaneille, sen jo kertaalleen lukeneille ja siitä palautetta antaneille.

Miksi vuokrat voisivat kääntyä nousuun? – Tiistaiaudio #175


Kiitos Ostan Asuntoja -sisällön mahdollistavalle sponsorille:

OVV_logo

Vuokraustoiminta on tärkeä osa asuntosijoittamista. Ajan tai taitojen puuttuessa sen voi ulkoistaa OVV:n ammattilaiselle oli kyseessä sitten yksittäinen vuokra-asunto tai suursijoittajan asuntosalkku.

Mikäli haluat vain keskittyä nauttimaan sijoitusasuntosi tuotosta, OVV Kokonaispalvelu on sopiva vaihtoehto. Se on kaiken kattava ”avaimet käteen” -konsepti, jossa OVV hoitaa kaiken vuokrasuhteen alusta loppuun myöntäen vuokratakuun koko vuokrasuhteen ajalle. Jos vuokralainen ei maksaisi vuokraansa, paikallinen OVV:n toimisto maksaa sen.

Mikäli haluat apua hyvän vuokralaisen löytämisessä mutta hoidat vuokrasuhteen hallinnan itse, OVV Vuokravälityspalvelu on oikea vaihtoehto.

OVV palvelee ja neuvoo koko vuokrasuhteen ajan. OVV.com

OVV Asuntopalvelut Instagram, Facebook

Asuntosijoittamista, vuokraustoimintaa, yrittämistä, Lappeenrantaa – Ville Vesterinen Osa 1 – Ostan Asuntoja Podcast #49

Pirjo Timonen vuokravälitystä 2:lla vuosituhannella Osa 1 – Ostan Asuntoja Podcast #112


Tuoretta tai ikivihreää tavaraa Ostan Asuntoja -tuuteista:

Vuokranantaja – tee nämä 5 asiaa ennen ensimmäisen vuokrasopimuksen allekirjoittamista – Blogi #262

Mika Korhonen feat. Jenni From the Block – Ostan Asuntoja Podcast #159

Olympiatason korkosuojausta Sami Pietilä Osa 1 – Ostan Asuntoja Podcast #157

Kyvyttömyys sanoa EI. Asuntosijoittajan makrovirheet osa 5 – YouTube #174

Asuntosijoitustoimintaani eniten vaikuttaneet KAIKKI kirjat – Blogi #261

Ostan Asuntoja YouTube -kanavan voi tilata tästä

Ostan Asuntoja Podcastin voi tilata tästä

Tilaa uunituore Asuntosijoittamisen lumipalloefekti -kirja

Saa kommentoida

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: