Siirry sisältöön

Miten toimia, ettei vuokralaisen häätöä tarvita? – YouTube #140

10/11/2020

Ilta-Sanomissa oli eilen eli 9.11.2020 juttu, jossa Vuokralaiset ry:n toiminnanjohtaja Anne Viita kertoo Vuokralaisen häätämiseen johtavista tilanteista ja käytännöistä. 

Juttu osui asuntomarkkinoiden twitterissä silmään, kun Anne Viidan titteliksi oli laitettu Vuokranantajat ry:n toiminnanjohtaja. Joku terävästi huomio, olikohan Sanna Hughes jo kuullut syrjäyttämisestään. Tässä toimituksen pikkuvirheessä oli kuitenkin positiivista piilosanomaa, sillä Vuokranantajien toiminnanjohtajana yhä jatkava Sanna Hughes olisi voinut antaa samanlaiset tiedot ja ohjeet kuin Vuokralaiset ry:n toiminnanjohtaja antoi.

Jutusta puuttui nykyään niin tyypillinen vastakkainasettelu eikä siinä syytelty vuokranantajia eikä lainsäädäntöä vaan annettiin luontevasti hyödyllistä tietoa, joka voi auttaa vuokralaisia ja vuokranantajia pitämään vuokrasuhteen kunnossa ennaltaehkäisevästi ilman, että häätökäytäntöihin täytyy tutustua tai häätöpäätös tulee yllättäen.

Poimin jutusta Anne Viidan 3 tärkeintä pointtia ja lisäsin omia näkemyksiäni, miten sekä vuokralainen että vuokranantaja voivat toimia ennaltaehkäisevästi ja miten vuokranantaja voi auttaa vuokralaistaan.


Kiitos Ostan Asuntoja -sisällön mahdollistavalle sponsorille:

Asuntopehtoori
Asuntopehtoori LKV:n toimintaperiaate on tuottaa lisäarvoa asuntosijoittajille vuokrasuhteen hallinnoinnin ja vuokravälityksen avulla.

Huolenpitopalvelussa Asuntopehtoori toimii asuntosijoittajan ammattimaisena kumppanina hoitaen kaiken koko vuokrasuhteen ajan. Vuokra maksetaan Asuntopehtoorin takaamana joka kuun 5. päivä.

Vuokravälityspalvelussa Asuntopehtoori hoitaa kaiken vuokrasopimuksen tekemiseen asti. Lisäarvolupauksen mukaisesti palkkioon sisältyy 12 kuukauden vuokratakuu.

Mikäli vuokraustoiminnan ydin kuuluu omiin vahvuuksiisi, voit vapauttaa aikaasi ulkoistamalla vuokravalvonnan rutiinit Asuntopehtoorille.

Asuntopehtoori on kasvanut asiakkaidensa mukana tarjoamaan palveluitaan koko Suomen alueelle. Lisätietoa palveluista ja kilpailukykyisistä hinnoista Asuntopehtoori, p. +358407772808

Asuntopehtoorin Blogista: Asuntosijoittamisen aloittaminen

Välittävä asuntosijoittaja Marco Matrone Osa 1 – Ostan Asuntoja Podcast #121Tuoretta tai ikivihreää tavaraa Ostan Asuntoja -tuuteista:

Asuntosijoitusperhe Inc. Esa Kejonen Osa 1 – Ostan Asuntoja Podcast #123

Ostan Asuntoja Podcastin kaikki jaksot

Ostan Asuntoja Podcastin voi tilata tästä

Kun I poistuu asuntosijoittajan ROI:sta – pikkukaupunkiyksiön case – Blogi #228

Ostan Asuntoja YouTube -kanavan voi tilata tästä

TUOREIMMAT KIRJASUOSITUKSET

Paljon suurempi kirja kuin asuntosijoittajan niche-strategiaopas: Joonatan Voltti – Airbnb Ansaitse Asunnollasi – Blogi #226

The Richest Man…7 parannuskeinoa asuntosijoittajan silmin – Blogi #224

The 7 Habits of … tehokkaalle asuntosijoittajalle – Blogi #223

Asuntosijoittaja ja filosofia – Blogi #217

10 kirjaa asuntosijoittajalle in English – Blogi #210

Asuntosijoittajalle 6 kirjaa opiskeltavaksi, jotta on valmiina 6 kuukauden päästä – Blogi #198


Tämä linkki vie Suomea lähimmän Saksan Amazonin sivuille, jonka kielivalinnan voi muuttaa englanniksi ja jota kautta voi kokeilla Audiblea maksutta. Ensimmäinen äänikirja on ilmainen ja kokeilujakso kestää 1 kuukauden, jonka aikana seuraavat kirjat ovat kaikki 9,95 €.

Saa kommentoida

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: