Siirry sisältöön

Osta ja pidä -asuntosijoittajan pahimmat virheet 9 – verovähennysten ja verosuunnittelun laiminlyönti – YouTube #132

15/09/2020

Nyt palataan Mitkä ovat ”osta ja pidä” -asuntosijoittajan pahimmat virheet -videosarjan pariin, joka on edennyt yhdeksänteen ja toiseksi viimeiseen osaan.

Mikäli asuntosijoittaja tavoittelee varallisuuden kasvua, yksi tärkeimmistä periaatteista on, että pääoma ja sijoituksen tuotot uudelleensijoitetaan. Mitä enemmän tästä yhtälöstä karkaa rahaa taivaan tuuliin sitä hidastavampi vaikutus sillä on asuntosijoittajan varallisuuden kasvuun.

Tämä ”korkoa korolle” -ilmiö on osakesijoittajille tuttu ja sen yhteydessä on viime vuosina puhuttu paljon kustannustehokkaista indeksirahastoista. Nordnetin Martin Paasi on tehnyt ansiokasta työtä tämän opettamisessa.

Asuntosijoittajan suurin yksittäinen kuluerä on verot. Siksi verovähennyksiin ja verosuunnitteluun tulisi kiinnittää erityistä huomiota. Vuokratulojen veroprosentin ollessa 30-34 välillä, huolimattomuus verovähennysten tekemisessä ja verosuunnittelun laiminlyönti ovat asuntosijoittajalle todella kalliita virheitä.

Asuntosijoittajan verosuunnittelu – Blogi #47


Kiitos Ostan Asuntoja -sisällön mahdollistavalle sponsorille:

sijoitusasunnot.com

Sijoitusasunnot.com tarjoaa hyvätuottoisia sijoitusasuntoja alle markkinahintojen ja arvokasta tietoa sekä ajankohtaisia näkemyksiä asuntosijoittamisesta. Käy katsomassa uusimmat kohteet, liittymässä sähköpostilistalle, lataamassa ilmaiset asuntosijoittajan työkalut ja katsastamassa uusimmat artikkelit osoitteesta www.sijoitusasunnot.com!”

Ostan Asuntoja Podcast #18 – Yrittäjä, asuntosijoittaja, toimitusjohtaja Henri Neuvonen osa 1

Käy lukemassa Sijoitusasunnot.comin Blogista ”Vuokrattavuuden parantaminen asunnon yleisilmettä kohentamalla”Tuoretta tai ikivihreää tavaraa Ostan Asuntoja -tuuteista

Ostan Asuntoja YouTube -kanavan voi tilata tästä

Lari “Ylös ja yritä” Lehto Osa 1 – Ostan Asuntoja Podcast #115

Ostan Asuntoja Podcastin voi tilata tästä

Ostan Asuntoja Podcastin kaikki jaksot

Asuntosijoittajan kassavirta- vai arvonnousuvarallisuus? – Blogi #220

Tuoreimmat kirjasuositukset:

Asuntosijoittaja ja filosofia – Blogi #217

10 kirjaa asuntosijoittajalle in English – Blogi #210

Asuntosijoittajalle 6 kirjaa opiskeltavaksi, jotta on valmiina 6 kuukauden päästä – Blogi #198


Anttoni Kerkkonen ja Waltteri Hiljanen ovat kirjoittaneet muistilistaa vuokraustoiminnan kokemuksistaan. Nämä kokemukset on nyt koottu “82 vinkkiä asunnon vuokraukseen” -oppaaseen.

Anttoni & Waltteri, Kerkkonen & Hiljanen Osa 1 – Ostan Asuntoja Podcast #106

Sijoitusasunnot.com myy vuosittain suuren määrän valmiiksi vuokrattuja asuntoja. Tämä opas ei kuitenkaan ole myynnissä vaan sen saa ladattua ilmaiseksi osoitteesta sijoitusasunnot.com.

Screen Shot 2020-07-03 at 23.06.34

Sain mahdollisuuden lukea oppaan läpi ennen sen julkaisua ja löysin täydennettäväksi yhden pilkkuvirheen ja puuttuvan i-kirjaimen. Jos oma vuokraustoiminta tökkii, ota tämä laadukas opas esille ja katso sieltä ratkaisevat vinkit asunnon vuokraamiseksi.


Kaupallinen varoitus *

Tämä linkki vie Suomea lähimmän Saksan Amazonin sivuille, jonka kielivalinnan voi muuttaa englanniksi ja jota kautta voi kokeilla Audiblea maksutta. Ensimmäinen äänikirja on ilmainen ja kokeilujakso kestää 1 kuukauden, jonka aikana seuraavat kirjat ovat kaikki 9,95 €.

Saa kommentoida

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: