Siirry sisältöön

Onko ”osta ja pidä” -asuntosijoittaminen enää hyvä sijoittamismuoto? – YouTube #106

17/03/2020

Tein viime viikolla koronavirukseen- ja pörssikurssien heiluntaan liittyvän videon. Ostan Asuntoja Podcastin puolella tuli viime viikolla ulos osa 1 Suomen Vakranantajien yhteiskuntasuhdejohtaja Tuomas Viljamaan haastattelusta, jossa kävimme läpi poliittisia riskejä. Sekä Tuomaksen haastattelu että viime viikon video eivät vielä huomioineet sitä, mitä eilen maanantaina 16.3.2020 hallitus päätti koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseen liittyen.

Myöskään viime viikon videon jälkeen ei ole enää kysymys pörssikurssien heilunnasta vaan kunnon korjausliikkestä, jossa on pyyhkäisty urakalla pois viime vuosien nousua. Keskuspankit ja valtiot ovat julkaisseet erilaisia toimenpiteitä rahamarkkinoiden likviditeetin säilyttämiseksi ja yritysten hengissä pysymisen auttamiseksi koronavirusvirran vastarannalle hukkumatta pääsemiseksi.

Tällä videolla ohjeita, mitä asuntosijoittajan tulisi juuri nyt ajatella ja miten toimia sekä uusien ostokohteiden että pankkirahoituksen suhteen. Pörssin kaltaiseen paniikkiin ei ole mitään syytä vaan asioita ehtii pohtia ja tarkkailla rauhassa, kunhan osaa tarkkailla oikeita asioita ja nähdä mahdollisia muutoksia. Niihin ohjeita ja ideoita.

Tuomas Viljamaa – Asuntosijoittajan poliittisten riskien vuosi Osa 1 – Ostan Asuntoja Podcast #90


Uusi sijoitusasuntojen markkinapaikka:

sijoitusasunnot.com

Oletko usein ajatellut, että saisipa asuntoilmoituksesta kaikki asuntosijoittajalle tärkeät tiedot ilman, että niitä täytyy nyhtää sieltä täältä jyvä kerrallaan. Vielä hienompaa olisi, jos myyntimateriaali olisi tehty asuntosijoittajia varten. Kerrankin asuntoilmoitusta lukiessa saisi riittävästi tietoa asunnosta ja vielä niin, että tärkeimmät tiedot olisi tuotu heti ensimmäisenä esille.

Ajattele, jos “Sopii sijoitukseen” ei olisi myyntilause jossain satunnaisessa ilmoituksessa vaan jokainen listattu asunto sopisi lähtökohtaisesti asuntosijoittajalle.

Lopeta ajattelu, käy tutustumassa kauppa.sijoitusasunnot.com  ja liity uudelle sähköpostilistalle. 

https://kauppa.sijoitusasunnot.com

Ostan Asuntoja Podcast #18 – Yrittäjä, asuntosijoittaja, toimitusjohtaja Henri Neuvonen osa 1Ostan Asuntoja YouTube -kanavan voi tilata tästä

Mitä koronavirus ja pörssien heiluriliike voisivat tarkoittaa asuntosijoittajalle? – YouTube #105

Suvi Schwabin vieraana Harri Huru Osa 1 – Ostan Asuntoja Podcast #87

Ostan Asuntoja Podcastin voi tilata tästä

Ostan Asuntoja Podcastin kaikki jaksot

Kävin taas Sijoitusovesta – jälleenrahoituksesta juteltiin tällä kertaa – Blogi #193

Saa kommentoida

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: