Siirry sisältöön

Sijoitusasunnon ostaminen alle markkinahinnan – Tiistaiaudio #238

27/09/2022
Harri Huru Ostan Asuntoja Tiistaiaudio

Mikäli toimit asuntosijoittajien ja vuokranantajien parissa, Asuntosijoittamisen lumipalloefekti -kirja on lahjainvestointi, joka voi kasvattaa omaa liiketoimintaasi asiakkaiden lumipallon kasvaessa nopeammin. Jos isompi tilausmäärä kiinnostaa, ole yhteydessä harri@ostanasuntoja.com.


Kiitos sponsorille Asuntosalkunrakentaja.fi


Asuntosijoittamisen lumipalloefekti -kirjan 5. luku käsittelee alle markkinahinnan ostamista 33 sivun verran. Tänään luen alkuosan tästä luvusta.

Kirjan 5. luku kertoo ensin, miten päästä alle markkinahinnan ostamisen perustasolle. Sitten käsitellään asuntoa myyvien stressitilanteita, joita teoriaosion jälkeen avataan yhdeksän motivoituneen myyjän käytännön esimerkin avulla.  Sitten edetään verkostoitumiseen keinona löytää alle markkinahintaisia sijoitusasuntoja, jonka jälkeen pohditaan alle markkinahintaisten sijoitusasuntojen löytämistä omin aktiivisin keinoin. Viimeisessä alaluvussa käsitellään neuvotteluperiaatteita motivoituneiden myyjien kanssa. Kirjan jokainen luku päättyy “tärkeimmät opit” -tiivistykseen.

Asuntosijoittamisen lumipalloefekti -kirjasta olen tähän mennessä lukenut otoksia toisesta luvusta “Asuntosijoittamisen lumipalloefektin perusopit”, kolmannen luvun  “Asuntosijoittajan tunnusluvut” alusta ja neljännestä luvusta, jossa käydään perusteellisesti läpi “Asuntosijoittamisen kannattavuuden peruselementit”.

Suomen Vuokranantajat ry:n toiminnanjohtaja Sanna” Hughes antoi seuraavan palautteen kirjasta:

Harrin ja Markon kirja toimii erinomaisena tiedonlähteenä toimintansa kasvattamiseen tähtäävälle asuntosijoittajalle ja sisältää asioita, joita ei ole tietääkseni ainakaan Suomessa julkaistu kirjan muodossa aikaisemmin. Kirja herätti paljon ajatuksia, ja useampaan kohtaan tuli palattua vielä jälkeenpäin uudelleen. Pidin erityisesti siitä, että kirjoittajat olivat konkretisoineet lumipalloefektin etenemistä esimerkkilaskelmilla ja teksti sisälsi myös Harrin ja Markon omia kokemuksia. Kirjan toinen osa rakennuttamisesta tuo paljon ajateltavaa asuntosijoittajalle ja lisää hänen ymmärrystään rakennusprojektin eri vaiheista ja kustannuselementeistä.”


Kiitos Ostan Asuntoja -sisällön mahdollistavalle sponsorille:

Asuntosalkunrakentaja.fi

Asuntosalkunrakentaja.fi on asuntosijoittajille tarkoitettu sivusto, jossa voit tankata tietoa asuntosijoittamisella vaurastumisesta sekä artikkeleista että ladattavasta E-kirjasta. Voit myös liittyä sisäpiiriin, jota kautta pääset käsiksi hyviin sijoitussuntoihin alle markkinahintojen. Tutustu sivustoon Asuntosalkunrakentaja.fi

Etukäteisvinkit uusista kohteista saa seuraamalla Asuntosalkunrakentajia Twitterissä tai Facebookissa.

MUISTUTUS oletko opiskellut Asuntosalkunrakentaja.fi Blogista sijoitusasuntojen remonteista?


Klik Asuntovuokraus Oy on 1. välittäjä, joka tilasi laatikollisen Asuntosijoittamisen lumipalloefekti -kirjoja. Yrittäjä Mikael Suominen: ”Meillä Klik Asuntovuokrauksessa asiakkuudet nähdään pitkäaikaisina onnistumisen myötä toistuvina ja lisääntyvinä toimeksiantoina. Asuntosijoittamisen lumipalloefekti -kirjan opit tukevat tätä ajattelua ja tilasimme erän kirjoja asiakkaillemme”. Jos suurempi tilausmäärä kiinnostaa, kysy lisää harri@ostanasuntoja.com.

Yhden kovakantisen kirjan tilaaminen onnistuu asuntosijoituskirja.fi -sivuilta ja koodilla KOTIMATKA saa 30 %:n alennuksen.


Muuta tuoretta sisältöä:

Ostan Asuntoja TikTok

Asuntosijoittajan sijoituskriteeristö – Blogi #326

Tuskien kautta kohti elämää ja asuntosijoittamistakin Rebekka Jaakkola Osa 1 – Ostan Asuntoja Podcast #222

Asuntosijoittajalle 12 strategia-aihiota valittavaksi – Blogi #325

Asuntosijoittajan tunnusluvut; “Potentiaalinen bruttovuokratuotto” ja “bruttovuokratuotto” – Tiistaiaudio #233

Tiistaiaudion kuuntelumestat:

Ostan Asuntoja YouTube -kanavan voi tilata tästä

Ostan Asuntoja Podcastin voi tilata tästä

Ostan Asuntoja Tiistaiaudio löytyy myös Audiblen ja YouTuben kautta sekä Supla– ja Podit-palveluista

Saa kommentoida

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: