Siirry sisältöön

Miten olit varautunut koronavirukseen asuntosijoittajana? – YouTube #110

14/04/2020

Tämän viikon kysymykseen vastaamisen ei ole tarkoitus olla jälkiviisastelua eikä se edes voi sellaista olla, kun vielä ei ole tietoa siitä, minkälaiseen maailmaan tullaan, kun koronaviruksen jälkeen sitä taas avataan.

Mikäli videolla kuvattu varautumiseni on ollut jollain tavalla oikeaa, ajattelin vastata tähän kysymykseen nyt, kun sitä ei vielä voi täysin tyrmätä jälkiviisasteluna. Ehkä joku palaa katsomaan tätä videota 6-8 vuoden päästä seuraavan taloussyklin huipun lähestyessä.

Lue Investors Housen toimitusjohtaja Petri Roinisen tuore ja laaja pohdintakirjoitus – Kriisi muuttaa asumista, ei paluuta vanhaan

Tyttäreni on nyt 12-vuotias. Ostan Asuntoja Blogin kirjoitukset ja Ostan Asuntoja YouTube -kanavan videot ovat kenties yksi hyvä tapa tehdä päiväkirjamerkintöjä myös omalle jälkikasvulleen. Kenties hän käy hakemassa näitä ajatuksia seuraavan velkasyklin huipulla ollessaan vaikkapa 80-vuotias asuntosijoittaja.


Uusi sijoitusasuntojen markkinapaikka:

sijoitusasunnot.com

Oletko usein ajatellut, että saisipa asuntoilmoituksesta kaikki asuntosijoittajalle tärkeät tiedot ilman, että niitä täytyy nyhtää sieltä täältä jyvä kerrallaan. Vielä hienompaa olisi, jos myyntimateriaali olisi tehty asuntosijoittajia varten. Kerrankin asuntoilmoitusta lukiessa saisi riittävästi tietoa asunnosta ja vielä niin, että tärkeimmät tiedot olisi tuotu heti ensimmäisenä esille.

Ajattele, jos “Sopii sijoitukseen” ei olisi myyntilause jossain satunnaisessa ilmoituksessa vaan jokainen listattu asunto sopisi lähtökohtaisesti asuntosijoittajalle.

Lopeta ajattelu, käy tutustumassa kauppa.sijoitusasunnot.com  ja liity uudelle sähköpostilistalle. 

https://kauppa.sijoitusasunnot.com

Ostan Asuntoja Podcast #18 – Yrittäjä, asuntosijoittaja, toimitusjohtaja Henri Neuvonen osa 1Ostan Asuntoja YouTube -kanavan voi tilata tästä

Joonatan “Airbnb ja kalustetut asunnot” Voltti Osa 1 – Ostan Asuntoja Podcast #94

Ostan Asuntoja Podcastin voi tilata tästä

Ostan Asuntoja Podcastin kaikki jaksot

Asuntosijoittajan veroilmoitus ja verojen laskeminen 2020 – Blogi #197

Asuntosijoittajan ja vuokranantajan 2019 veroilmoitus OmaVerossa – Blogi #196

Saa kommentoida

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: