Siirry sisältöön

Kuinka voin nopeuttaa asuntosijoittamisella vaurastumista? YouTube #68

26/06/2019
Kuinka voin nopeuttaa asuntosijoittamisella vaurastumista? #68 (2019)

Yritän säännöllisin väliajoin painottaa, että asuntosijoittaminen ei ole sijoittamisen muoto, jossa tulee nopeita pikavoittoja vaan se on enemmänkin maalin kuivumisen katselemiseen verrattavaa. Valtaosalle asuntosijoittajista tämä on hyvä muistaa ja sopii parhaiten.

Aina on kuitenkin kysyjiä, jotka olisivat valmiita tekemään kovasti töitä, jos vain saisivat ajatuksen päästä kiinni, miten vauhtia voisi nopeuttaa, jos se ylipäätään on mahdollista. Heitä varten muutamia ajatuksia.


Kiitos Ostan Asuntoja -sisällön mahdollistavalle sponsorille:

Asuntopehtoori

Asuntopehtoori on vuokranantajan perustama yritys, joka tarjoaa vuokravälitystä alkaen 500 euron palkkiolla, johon sisältyy ensimmäisen vuoden ajalta vuokratakuu. Mainitse vuokravälitystoimeksiannon yhteydessä ”Ostan Asuntoja” ja saat 5%:n alennuksen palkkiosta.

Tarjolla on myös “avaimet käteen” vuokra-asunnon hallinnointipalvelua 35 euron kuukausihinnalla Tampereella ja sen lähialueilla. Näin voit ulkoistaa sijoitusasuntosi vuokraustoiminnan kokonaisuudessaan. Lisätietoa asuntopehtoori.fi

Asuntopehtoorin Blogista: Miten kasvaa asuntosijoittajana?


Ostan Asuntoja YouTube -kanavan voi tilata tästä

Mitä kassavirta tarkoittaa käytännössä asuntosijoittajalle? YouTube #67

Ostan Asuntoja Podcastin kaikki jaksot

1001 kysymystä vuokranantajan vakuutuksesta – Henrik Rantanen osa 2 – Ostan Asuntoja Podcast #52

Asuntosijoittamisen ja vuokraustoiminnan huonot puolet – top 6 – Blogi #156

Saa kommentoida

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: