Mitä ”osta ja pidä” asuntosijoittaja voi oppia flippaajalta? YouTube #69

Tällä kertaa pohditaan, mitä ”osta ja pidä” asuntosijoittaja voi oppia flippaajalta ja erityisesti flippaajan ajattelutavasta lähestyä flippauskohteen laskelmaa tarjousta tehdessään.
Ostan Asuntoja Podcast #33 – Roni “asuminen on tunne” Porokara, osa 1
Perusopeissa sanotaan, että asuntosijoittajan pitäisi teoreettisesti oikeaoppisessa tuottolaskelmassa huomioida kohteen exit. Perinteisesti ajatellaan, että exit tarkoittaa kohteesta luopumista se myymällä.
”Osta ja pidä” -strategiassa ei myynti oikein tunnu istuvan yhteen edes strategian nimen kanssa. Mitä, jos ”osta ja pidä” -asuntosijoittajan exit olisikin myynnin sijasta uudelleenrahoitus?
Kiitos Ostan Asuntoja -sisällön mahdollistavalle sponsorille:
”Sijoitusasunnot.com tarjoaa hyvätuottoisia sijoitusasuntoja alle markkinahintojen ja arvokasta tietoa sekä ajankohtaisia näkemyksiä asuntosijoittamisesta. Käy katsomassa uusimmat kohteet, liittymässä sähköpostilistalle, lataamassa ilmaiset asuntosijoittajan työkalut ja katsastamassa uusimmat artikkelit osoitteesta www.sijoitusasunnot.com!”
Sijoitusasunnot rekrytoi yrittäjähenkistä kiinteistöistä välittäjää, käy katsomassa
Ostan Asuntoja YouTube -kanavan voi tilata tästä
Kuinka voin nopeuttaa asuntosijoittamisella vaurastumista? YouTube #68
Ostan Asuntoja Podcastin kaikki jaksot
Aivan tavallinen 25-vuotias nuori nainen Henna Vihreävuori – Ostan Asuntoja Podcast #53
Asunto voi olla hyvä flippauskohde, mutta kohtuullinen/välttävä vuokrakohde. Tämä koskee isompia asuntoja kolmiosta ylöspäin. Lisäksi, jotta pystyy olemaan pankille uskottava kumppani, on etua, jos on joitain kohteita myynyt ja mielellään voitolla. Silloin on henk.koht näyttöä vakuusarvojen uudelleen arvioimista varten. Välittäjiäkin ja heidän arviokirjojaan, on monenlaisia.
Kaikki hyviä pointteja.
Pankkiirien kanssa huomannut, että välillä logiikka on, että mitä aloittelevampi sijoittaja sitä enemmän pankki palkitsee, kun taas toiset pankkiirit ymmärtää, että myynti uskottavuuden vuoksi aiheuttaa veroseuraamuksia, jotka vie rahaa tililtä ja heikentää molempien mahdollisuutta kasvattaa liiketoimintojaan yhdessä.
Itse pyrin arvioita tehdessä huomioimaan myös rahoittajaa, että pankkiirilla on max. 70%:n vipun lisäksi myös lisävarmuutta arvostuksissa. Kiinteä pitkä korko ja tasalyhennykset käytössä myös.