Siirry sisältöön

Vakuudettomuus on uusi must(a) by Vuokravääpeli – Tiistaiaudio #293

17/10/2023
Harri Huru Ostan Asuntoja

Asuntosijoittamisen lumipalloefekti -kirjan voi tilata asuntosijoituskirja.fi -sivustolta.

Asuntosijoittajan ABC -verkkokurssin voi tilata rahamedia.fi/verkkokurssit -sivulta.  


Jos Vuokraustoiminta on tärkeä osa asuntosijoittamista, Vuokralaisvalinta on tärkeä osa vuokraustoimintaa. 

Ostan Asuntoja Podcastin tuoreessa jaksossa #277 vieraina oli Vuokratieto.fi -palvelusta kertomassa Pekka Lietoff ja Markus ”MG hyvä vuokranantaja” Grahn.

Vuokratieto.fi -palvelun digivakuus ja/tai vuokralaisraportti ovat yksityiselle vuokranantajalle ja heitä palveleville vuokravälittäjille erinomaisia työkaluja pärjätä kilpailussa isojen kanssa. Kuuntele ja pistä mustiin. Jos olet akuutisti tilanteessa, jossa yrität löytää uutta vuokralaista, kuuntele ja kokeile käyttää. 

Oletko jo kokeillut? Minkälaisia kokemuksia sinulla on?

Lari Lindén on intohimoinen itsensä kehittäjä, hyvän vuokranantajuuden konseptiin vannova lohjalainen asuntosijoittaja. Hän perusti pari vuotta sitten ”Asuntosijoittajan jämpti kumppani” -lupauksella Vuokravääpeli Oy. Vuokravääpelin konsepti on mielenkiintoinen ja tutustumisen arvoinen. Vuokravääpeli erikoistuu tuntemaan ja palvelemaan Lohjan ja sen ympäristökuntien asuntomarkkinoilla.

Larin luvalla, pitkästä aikaa, luen Ostan Asuntoja Tiistaiaudiolla jonkun toisen eli Vuokravääpelin kirjoittaman blogikirjoituksen Vakuudettomuus on uusi must(a)?. Kyselin Larilta myös palautetta digivakuuden käyttämisestä.


Kuunneltavissa koko tarina mäkkäriharjoittelijasta asuntosijoittajaksi ja mäkkäriyrittäjäksi: Johanna Junkkari: 2005 kaappiin, ulos 2023 – Osa 1 – Ostan Asuntoja Podcast #275


Kiitos Ostan Asuntoja -sisällön mahdollistavalle sponsorille:

OVV_logo

Vuokraustoiminta on tärkeä osa asuntosijoittamista. Ajan tai taitojen puuttuessa sen voi ulkoistaa OVV:n ammattilaiselle oli kyseessä sitten yksittäinen vuokra-asunto tai suursijoittajan asuntosalkku.

Mikäli haluat vain keskittyä nauttimaan sijoitusasuntosi tuotosta, OVV Kokonaispalvelu on sopiva vaihtoehto. Se on kaiken kattava ”avaimet käteen” -konsepti, jossa OVV hoitaa kaiken vuokrasuhteen alusta loppuun myöntäen vuokratakuun koko vuokrasuhteen ajalle. Jos vuokralainen ei maksaisi vuokraansa, paikallinen OVV:n toimisto maksaa sen.

Mikäli haluat apua hyvän vuokralaisen löytämisessä mutta hoidat vuokrasuhteen hallinnan itse, OVV Vuokravälityspalvelu on oikea vaihtoehto.

OVV palvelee ja neuvoo koko vuokrasuhteen ajan. OVV.com

OVV Asuntopalvelut Instagram, Facebook

Yrittäjänä asuntosijoittajien ja vuokralaisten arjessa Johanna Manner Osa 1 – Ostan Asuntoja Podcast #248


Tuoretta ilmaista sisältöä:

Henna Korpiluoto Asuntopehtoorin tj. Osa 1 – Ostan Asuntoja Podcast #273

Tavoitteellisesti eteenpäin Anastasia Bassina – Ostan Asuntoja Podcast #266

Tulovirtoja asumisen ympärille Suvi Living Kinnunen Osa 1 – Ostan Asuntoja Podcast #264

Jos koet saavasi sisällöstä lisäarvoa tai haluat lähettää äidille terveisiä tai mulle ja vieraille kommentteja, voit tehdä sen ja harjoitella salamaverkon käyttöä Albyn kautta 

Ostan Asuntoja TikTok

Tiistaiaudion kuuntelumestat:

Ostan Asuntoja YouTube -kanavan voi tilata tästä

Ostan Asuntoja Podcastin voi tilata tästä

Ostan Asuntoja Tiistaiaudio löytyy myös Audiblen ja YouTuben kautta sekä Supla– ja Podit-palveluista

Saa kommentoida