Siirry sisältöön

Miten inflaatioaallolla ratsastaminen toimii? – Tiistaiaudio #184

14/09/2021
Ostan Asuntoja Tiistaiaudio

Jos on vähänkin kiinnostunut taloudesta, ei ole viime aikoina voinut välttyä sosiaalisen median algoritmien avittamana kuumana käytävää verokeskustelua. Sitä tosin kannattaa aktiivisesti yrittää välttää, jotta voi keskittyä oleellisempaan eli miten suojautua näiltä arjen uhilta, joista osa on selkeämpiä ja osa vaikeampia hahmottaa. Taitava osaa jopa hyötyä näistä uhista.

Asuntosijoittamisen sisäpiiriläiset käyvät välillä keskenään kissanhännänvetoa siitä, onko kassavirran etumerkin oltava plussa ja tarkoittaako miinus etumerkkinä sitä, että kohteessa on tulossa tulevaisuuden markkina-arvon nousua. Näistä pitää ja on hyvä käydä keskustelua, koska silloin asuntosijoittajat saavat monipuolisen kuvan tämän hienon omaisuuslajin kannattavuuden elementeistä, jotka ovat eri tavoilla ja painoarvoilla mukana uudisasunnoissa, pommikuntoisissa asunnoissa ja flippauskohteissa. 

Tänään jätän tämän kissanhännän vetämättä ja kuvaan, miten osta ja pidä -asuntosijoittaja hyödyntää inflaatiota riippumatta siitä, onko asunto uusi vai vanha. Myös omistusasujaan pätee osa tämän päivän opeista.

Uutta potkua asuntosijoittamiseen! – Marko Kaarton isännöimä webinaari, jossa mukana Tellu Uotila, Suvi Schwab, Petri Roininen ja Harri Huru 20.10.


Kiitos Ostan Asuntoja -sisällön mahdollistavalle sponsorille:

sijoitusasunnot.com

Sijoitusasunnot.com tarjoaa hyvätuottoisia sijoitusasuntoja alle markkinahintojen ja arvokasta tietoa sekä ajankohtaisia näkemyksiä asuntosijoittamisesta. Käy katsomassa vuodelle 2021 päivittyneet nettisivut, uusimmat kohteet, liittymässä sähköpostilistalle, lataamassa ilmaiset asuntosijoittajan työkalut ja katsastamassa uusimmat artikkelit osoitteesta sijoitusasunnot.com.

Näin ostat sijoitusasunnon Sijoitusasunnot.com:lta

Anttoni & Waltteri, Kerkkonen & Hiljanen Osa 1 – Ostan Asuntoja Podcast #106

Tosi laadukas opas: Sijoitusasunnon valokuvaus ja kuvien editointi nykyaikaisella kännykällä

Pistä muuten Sijoitusasunnot.com YouTube -kanava tilaukseen

UUTTA: Ilmainen verkkokurssi – Asuntosijoittajaksi 10 päivässä


Tiistaiaudion kuuntelumestat:

Ostan Asuntoja YouTube -kanavan voi tilata tästä

Ostan Asuntoja Podcastin voi tilata tästä

Jos olet Audible -käyttäjä, sieltäkin löytyy


Tuoretta tai ikivihreää tavaraa Ostan Asuntoja -tuuteista:

Sijoittamista ja Remonttia tuulipuvussa Osa 1 – Ostan Asuntoja Podcast #167

Miksi osta ja pidä -asuntosijoittajana nukun suhteellisen rauhallisesti? – Blogi #272

Selitä velkavivun käyttö asuntosijoittamisessa 5-vuotiaalle – Tiistaiaudio #181

Harri Huru Asuntosalkku Kasvussa Podcastissa – Blogi #270

Tilaa uunilämpimän Asuntosijoittamisen lumipalloefekti -kirjan 1. painos, kun sitä vielä hetken saa ennen loppumista. 2. painos on jo kirjapainoon tilauksena lähtenyt. Ekirja löytyy ainakin Suomalaisen verkkokaupasta ja Adlibriksestä.

Asuntosijoituskirja.fi

Saa kommentoida

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: