Siirry sisältöön

Mitä voi tehdä – vuokralaisen kumppani muutti asuntoon ilman vuokranantajan lupaa? – YouTube #135

06/10/2020

Kun tämä kysymys napsahti silmille, ajattelin ensin, että tästä nyt ei videota tarvitse tehdä, että tämähän on ihan selvä juttu. Kävin katsomassa Vuokralaiset.fi, Vuokranantajat.fi, Sijoitusovi.com -sivustoilta ja googlen avulla ja joka paikassa tuli vastaan ohje tilanteeseen, jossa vuokralainen haluaa viedä suhteensa seuraavalle tasolle ja katsoo seurustelukumppaniaan syvälle silmiin kynttiläillallisella kysyen tältä “tuletko alivuokralaisekseni”.

Joko minä en osannut käyttää googlea tai kysymys oli sekä hyvä että tarpeellinen. Katsotaan, miten pärjään maallikkojuristina ja oikeat juristit tulevat korjaamaan ja täydentämään, jos oma toimintamallini ja vastaukseni, jonka tässä jaan, on virheellinen.


Kiitos Ostan Asuntoja -sisällön mahdollistavalle sponsorille:

Asuntopehtoori

Asuntopehtoori LKV:n toimintaperiaate on tuottaa lisäarvoa asuntosijoittajille vuokrasuhteen hallinnoinnin ja vuokravälityksen avulla.

Huolenpitopalvelussa Asuntopehtoori toimii asuntosijoittajan ammattimaisena kumppanina hoitaen kaiken koko vuokrasuhteen ajan. Vuokra maksetaan Asuntopehtoorin takaamana joka kuun 5. päivä.

Vuokravälityspalvelussa Asuntopehtoori hoitaa kaiken vuokrasopimuksen tekemiseen asti. Lisäarvolupauksen mukaisesti palkkioon sisältyy 12 kuukauden vuokratakuu.

Mikäli vuokraustoiminnan ydin kuuluu omiin vahvuuksiisi, voit vapauttaa aikaasi ulkoistamalla vuokravalvonnan rutiinit Asuntopehtoorille.

Asuntopehtoori on kasvanut asiakkaidensa mukana tarjoamaan palveluitaan koko Suomen alueelle. Lisätietoa palveluista ja kilpailukykyisistä hinnoista Asuntopehtoori, p. +358407772808

Asuntopehtoorin Blogista: Näin hankit uuden auton, jonka arvo nousee

Miika “Asuntopehtoori” Vuorensola Osa 1 – Ostan Asuntoja Podcast #67Tuoretta tai ikivihreää tavaraa Ostan Asuntoja -tuuteista:

Asuntosijoittajaksi abivuonna Antti Valkeinen Osa 1 – Ostan Asuntoja Podcast #119

Ostan Asuntoja Podcastin kaikki jaksot

Ostan Asuntoja Podcastin voi tilata tästä

The 7 Habits of … tehokkaalle asuntosijoittajalle – Blogi #223

Ostan Asuntoja YouTube -kanavan voi tilata tästä

TUOREIMMAT KIRJASUOSITUKSET

Asuntosijoittaja ja filosofia – Blogi #217

10 kirjaa asuntosijoittajalle in English – Blogi #210

Asuntosijoittajalle 6 kirjaa opiskeltavaksi, jotta on valmiina 6 kuukauden päästä – Blogi #198


Kaupallinen varoitus *

Tämä linkki vie Suomea lähimmän Saksan Amazonin sivuille, jonka kielivalinnan voi muuttaa englanniksi ja jota kautta voi kokeilla Audiblea maksutta. Ensimmäinen äänikirja on ilmainen ja kokeilujakso kestää 1 kuukauden, jonka aikana seuraavat kirjat ovat kaikki 9,95 €.


 

Saa kommentoida

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: