Siirry sisältöön

Miten saavuttaa taloudellinen vapaus asuntosijoittamisella 10 vuodessa? – YouTube #133

22/09/2020

”Osta ja pidä” -asuntosijoittaminen ei koskaan tuota 100 %:sti passiivista tuloa eikä se helposti tarjoa täydellistä vapautta siten, että voisi kiertää maailmaa pari vuotta ilman puhelinta ja nettiyhteyttä ja palata kotiin toteamaan, kuinka tilin saldo on kasvanut tasaisesti kuukaudesta toiseen eivätkä asuntosijoitukset ole aiheuttaneet huolen häivää.

Toisaalta vapautta voi olla se, että saa työskennellä itsenäisesti ja pelkästään diilien, vuokralaisten, remonttien, taloyhtiöiden ja rahoittajien kanssa, mikäli nämä asiat innostavat ja inspiroivat. 

Osta ja pidä -asuntosijoittamisella on mahdollista saavuttaa taloudellinen vapaus ja tulojen riittävä passiivius siten, että aikaansa voi käyttää matkusteluun, harrastuksiin, perheeseen tai vaikkapa vapaaehtoistyöhön. Tai sitten vain vapaasti jatkaa tykkäämässään ansiotyössä tai yrittäjänä jonkun muun tekemisen parissa.

10 vuoden ajanjaksolle osuu monen monta vapauden saavuttamiseen vaikuttavaa tekijää, joista suinkaan kaikki eivät ole omissa käsissä. Kaikki riskiä ottavat ja kovasti töitä tekevät eivät tule onnistumaan ja onneakin täytyy olla matkassa tai ainakin epäonnen osuminen kohdalle voi romuttaa vähintäänkin aikataulun.

Käyn tällä videolla läpi kolme vaihetta, jotka valtaosan ”osta ja pidä” -asuntosijoittamisen avulla taloudellisen vapautensa saavuttamiseen pyrkivän tulee käydä läpi. 

Asuntosijoittajan kassavirta- vai arvonnousuvarallisuus? – Blogi #220


Kiitos Ostan Asuntoja -sisällön mahdollistavalle sponsorille:

OVV_logo

Vuokraustoiminta on tärkeä osa asuntosijoittamista. Ajan tai taitojen puuttuessa sen voi ulkoistaa OVV:n ammattilaiselle oli kyseessä sitten yksittäinen vuokra-asunto tai suursijoittajan asuntosalkku.

Mikäli haluat vain keskittyä nauttimaan sijoitusasuntosi tuotosta, OVV Kokonaispalvelu on sopiva vaihtoehto. Se on kaiken kattava ”avaimet käteen” -konsepti, jossa OVV hoitaa kaiken vuokrasuhteen alusta loppuun myöntäen vuokratakuun koko vuokrasuhteen ajalle. Jos vuokralainen ei maksaisi vuokraansa, paikallinen OVV:n toimisto maksaa sen.

Mikäli haluat apua hyvän vuokralaisen löytämisessä mutta hoidat vuokrasuhteen hallinnan itse, OVV Vuokravälityspalvelu on oikea vaihtoehto.

OVV palvelee ja neuvoo koko vuokrasuhteen ajan. OVV.com

OVV Asuntopalvelut Instagram, Facebook

Pirjo Timonen vuokravälitystä 2:lla vuosituhannella Osa 1 – Ostan Asuntoja Podcast #112Tuoretta tai ikivihreää tavaraa Ostan Asuntoja -tuuteista

Ostan Asuntoja YouTube -kanavan voi tilata tästä

Sanna Huikea Vuokranantajat Hughes Osa 1 – Ostan Asuntoja Podcast #117

Ostan Asuntoja Podcastin voi tilata tästä

Ostan Asuntoja Podcastin kaikki jaksot

Pitäisikö asuntosijoittajan odottaa hintaromahdusta? – Blogi #221

Tuoreimmat kirjasuositukset:

Asuntosijoittaja ja filosofia – Blogi #217

10 kirjaa asuntosijoittajalle in English – Blogi #210

Asuntosijoittajalle 6 kirjaa opiskeltavaksi, jotta on valmiina 6 kuukauden päästä – Blogi #198


Kaupallinen varoitus *

Tämä linkki vie Suomea lähimmän Saksan Amazonin sivuille, jonka kielivalinnan voi muuttaa englanniksi ja jota kautta voi kokeilla Audiblea maksutta. Ensimmäinen äänikirja on ilmainen ja kokeilujakso kestää 1 kuukauden, jonka aikana seuraavat kirjat ovat kaikki 9,95 €.


Myös tällainen löytyy YouTubesta kuvaa kliksauttamalla:


 

Saa kommentoida

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: