Siirry sisältöön

Miksi en vielä osaa ennustaa asuntomarkkinoiden kehitystä? – YouTube #131

08/09/2020

Monelle sijoittajalle finanssikriisi oli aikaa, jolloin ennusteltiin U-toipumiskäyrää, jonka yli Suomen hallitus päätti mennä ottamalla lisää velkaa.

Tällä kertaa oli päätetty ottaa lisää velkaa jo ennen kriisiä ja sitten tuli korona. U:n pohja nähtiin monissa ennusteissa V:n terävänä kärkenä.

Asuntomarkkinoilla toimivien rahoittajien ja kiinteistönvälittäjien ennusteissa ei tahdo millään pysyä mukana. Osa ennustajista on optimistisia ja osa pessimistisiä. Yhteistä ennustajille, minun mielestäni, on aivan liian lyhyt aikajänne.

Loppupeleissä asuntomarkkinoiden kehityksessä kyse on kysynnän ja tarjonnan tasapainosta tai epätasapainosta. Käyn tällä videolla läpi ajatuksiani, mitä tietoa vielä puuttuu ja miksi en ole vielä valmis juhlistamaan, että kaikki on hyvin.


Kiitos Ostan Asuntoja -sisällön mahdollistavalle sponsorille:

Asuntopehtoori

Asuntopehtoori LKV:n toimintaperiaate on tuottaa lisäarvoa asuntosijoittajille vuokrasuhteen hallinnoinnin ja vuokravälityksen avulla.

Huolenpitopalvelussa Asuntopehtoori toimii asuntosijoittajan ammattimaisena kumppanina hoitaen kaiken koko vuokrasuhteen ajan. Vuokra maksetaan Asuntopehtoorin takaamana joka kuun 5. päivä.

Vuokravälityspalvelussa Asuntopehtoori hoitaa kaiken vuokrasopimuksen tekemiseen asti. Lisäarvolupauksen mukaisesti palkkioon sisältyy 12 kuukauden vuokratakuu.

Mikäli vuokraustoiminnan ydin kuuluu omiin vahvuuksiisi, voit vapauttaa aikaasi ulkoistamalla vuokravalvonnan rutiinit Asuntopehtoorille.

Asuntopehtoori on kasvanut asiakkaidensa mukana tarjoamaan palveluitaan koko Suomen alueelle. Lisätietoa palveluista ja kilpailukykyisistä hinnoista Asuntopehtoori, p. +358407772808

Asuntopehtoorin Blogista: Vuokravälittäjän vinkit vuokranantajalle

Miika “Asuntopehtoori” Vuorensola Osa 1 – Ostan Asuntoja Podcast #67Tuoretta tai ikivihreää tavaraa Ostan Asuntoja -tuuteista

Ostan Asuntoja YouTube -kanavan voi tilata tästä

Lari “Ylös ja yritä” Lehto Osa 1 – Ostan Asuntoja Podcast #115

Ostan Asuntoja Podcastin voi tilata tästä

Ostan Asuntoja Podcastin kaikki jaksot

Siitäkin opittiin, kun hamsteri löytyi asunnosta – Blogi #219

Tuoreimmat kirjasuositukset:

Asuntosijoittaja ja filosofia – Blogi #217

10 kirjaa asuntosijoittajalle in English – Blogi #210

Asuntosijoittajalle 6 kirjaa opiskeltavaksi, jotta on valmiina 6 kuukauden päästä – Blogi #198


Kaupallinen varoitus *

Tämä linkki vie Suomea lähimmän Saksan Amazonin sivuille, jonka kielivalinnan voi muuttaa englanniksi ja jota kautta voi kokeilla Audiblea maksutta. Ensimmäinen äänikirja on ilmainen ja kokeilujakso kestää 1 kuukauden, jonka aikana seuraavat kirjat ovat kaikki 9,95 €.

Saa kommentoida

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: