Siirry sisältöön

#120 Miten verkostoitua asuntosijoittajana? – 6 neuvoa – YouTube #120

23/06/2020

Asun 200 kilometrin päässä Helsingistä maaseudun keskellä, josta ”tarjoan kahvit” -tapaamiset pk-seudun kolleegoiden kanssa edellyttäisivät 400 km ajomatkaa. Tampereen kahvilakäynti olisi 200 km. 

Ostan Asuntoja Podcastin kautta tutuksi on tullut asuntosijoittajakolleegoita, joiden kahvittelumatkat edellyttäisivät Finnairin palvelujen käyttöä Singaporesta, Uudesta Seelannista tai lähempää Lontoosta. Moni podcastin vieraana ollut on muuten päättänyt verkostoitua keskenään.

Vasta koronan ansiosta moni Suomen Vuokranantajien jäsenmaksua vuosikausia maksanut on päässyt ensimmäistä kertaa osallistumaan vuokranantajakabinetteihin Teamsin ansiosta. Helsingissä sijoitusasuntoja omistava on vihdoin voinut valita, saapuuko Australiasta tai Suomen maaseudulta fyysiseen tilaisuuteen vai osallistuuko Teamsin kautta. Tampereella asuva sijoitusasuntoja Joensuussa omistava on voinut virtuaaliverkostoitua Joensuun kabinetissa ja Joensuulainen on voinut piipahtaa Tampereen kabinetissa kotitoimistostaan liikahtamatta.

Saipa SVA:n Tampereen aluepäällikkö Kimmo Jyrkkä ajatuksen järjestää virtuaalikabinetin ulkosuomalaisille vuokranantajille tai itse asiassa 2 sellaista aikavyöhykkeet huomioiden, joista toinen on vielä edessäpäin elokuussa 2020. Lierihatun nosto Kimmolle. Mikäli asia Kimmosta on kiinni, nämä tuskin jäävät ainutkertaisiksi tilaisuuksiksi.

Moni asuntosijoittaja ja vuokranantaja hoitaa vakuutusasiansa Twitterissä Katja Kurkisen nopeaa mutta laadukasta palvelua käyttäen. Huumori sisältyy vakuutusmaksuun. Ei ihan yhtä moni ole vielä tavannut Katjaa kasvotusten.

Tämän pitkän alustuksen tarkoituksena ei ole väheksyä fyysisten tapaamisten merkitystä vaan oikeastaan päinvastoin. 6 neuvon polkuni lähtee virtuaalisesta verkostoitumisesta, jonka avulla tehostetaan merkittävien kontaktien syntymisen todennäköisyyttä ennen kuin ajellaan satoja kilometrejä fyysiseen tapaamiseen.


Kiitos Ostan Asuntoja -sisällön mahdollistavalle sponsorille:

sijoitusasunnot.com

Sijoitusasunnot.com tarjoaa hyvätuottoisia sijoitusasuntoja alle markkinahintojen ja arvokasta tietoa sekä ajankohtaisia näkemyksiä asuntosijoittamisesta. Käy katsomassa uusimmat kohteet, liittymässä sähköpostilistalle, lataamassa ilmaiset asuntosijoittajan työkalut ja katsastamassa uusimmat artikkelit osoitteesta www.sijoitusasunnot.com!”

Ostan Asuntoja Podcast #18 – Yrittäjä, asuntosijoittaja, toimitusjohtaja Henri Neuvonen osa 1

Käy lukemassa Sijoitusasunnot.comin Blogista kattava tietopaketti: Sijoitusasunnon verotusOstan Asuntoja YouTube -kanavan voi tilata tästä

Jenny “Yrittäjän täytyy yrittää” Nyman Osa 1 – Ostan Asuntoja Podcast #104

Ostan Asuntoja Podcastin voi tilata tästä

Ostan Asuntoja Podcastin kaikki jaksot

Asuntosijoitustavoitteeni 2020 – Blogi #208

TUOREIMMAT KIRJASUOSITUKSET

Asuntosijoittajalle 6 kirjaa opiskeltavaksi, jotta on valmiina 6 kuukauden päästä – Blogi #198

3 tärkeää kirjaa oman asuntosijoittamis- ja vuokraustoimintani kannalta 2019 Blogi #169

 

80BBB16B-2B80-4488-8659-1802ACC9BC0F_1_201_a

Saa kommentoida

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: