Siirry sisältöön

Miten luoda arvoa asuntosijoitukselle – 5 keinoa – YouTube #95

31/12/2019
Miten luoda arvoa asuntosijoitukselle - 5 keinoa

Jos ei tee mitään arvoa tuottavaa itse, silloin kerää vain kassavirtoja, positiivisia tai negatiivisia, ja kasvattaa nettovarallisuutta tulonhankkimislainaa lyhentämällä. Tämä on monen asuntosijoittajan arkea eikä siinä ole mitään väärää. Hyvillä sijanneilla kärsivällinen voi saada myös markkina-arvonnousua päälle.

Tällä videolla käyn läpi keinoja, mitä voi tehdä itse, jotta voisi luoda lisää arvoa yllä kuvatun päälle. Jos tunnistaa näitä keinoja jo tarjous- ja neuvotteluprosessin aikana, on jo tosi hyvissä asemissa luomaan lisäarvoa.

Jos keksit lisää keinoja, laita kommentteihin.


Kiitos Ostan Asuntoja -sisällön mahdollistavalle sponsorille:

OVV_logo

Vuokraustoiminta on tärkeä osa asuntosijoittamista. Ajan tai taitojen puuttuessa sen voi ulkoistaa OVV:n ammattilaiselle oli kyseessä sitten yksittäinen vuokra-asunto tai suursijoittajan asuntosalkku.

Mikäli haluat vain keskittyä nauttimaan sijoitusasuntosi tuotosta, OVV Kokonaispalvelu on sopiva vaihtoehto. Se on kaiken kattava ”avaimet käteen” -konsepti, jossa OVV hoitaa kaiken vuokrasuhteen alusta loppuun myöntäen vuokratakuun koko vuokrasuhteen ajalle. Jos vuokralainen ei maksaisi vuokraansa, paikallinen OVV:n toimisto maksaa sen.

Mikäli haluat apua hyvän vuokralaisen löytämisessä mutta hoidat vuokrasuhteen hallinnan itse, OVV Vuokravälityspalvelu on oikea vaihtoehto.

OVV palvelee ja neuvoo koko vuokrasuhteen ajan. OVV.comOstan Asuntoja YouTube -kanavan voi tilata tästä

Ostan Asuntoja YouTube Top 10 – Blogi #183

Johanna “Massimuijat” Pöysti Osa 1 – Ostan Asuntoja Podcast #78

Ostan Asuntoja Podcastin kaikki jaksot

Saa kommentoida

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: