Siirry sisältöön

Onko osta ja pidä -asuntosijoittajien markkinoilla jo kupla? – YouTube #169

02/06/2021

Kun kuukaudesta toiseen tulee tilastokeskuksen julkaisuja, joissa kerrotaan, että vanhojen kerrostaloasuntojen hinnat ovat nousseet suomalaisittain hurjia prosentteja, moni ”osta ja pidä” -asuntosijoittaja pohtii, miten tällaisessa uudessa tilanteessa tulisi oikein toimia. 

Ajatuksena oli tehdä lyhyt ja napakka video, mutta innostuin taas juttelemaan kiltisti kuuntelevan linssin kanssa yli puoli tuntia päivän kääntyessä illaksi. Siksi normaalia vähemmänkin editointityötä ja enemmän pelkkää paikallaan pysyvää päätä. Asiaa nyt vain pulppusi mieleen.

Asuntopehtoorin isännöinnin lanseerausta seuraamalla heräsi ajatus siitä, kuinka tärkeää asuntosijoittajalle on jatkossa arvoon vaikuttavien tekijöiden esiin kiillottaminen hyvän isännöinnin avulla. 


Kiitos Ostan Asuntoja -sisällön mahdollistavalle sponsorille:

OVV_logo

Vuokraustoiminta on tärkeä osa asuntosijoittamista. Ajan tai taitojen puuttuessa sen voi ulkoistaa OVV:n ammattilaiselle oli kyseessä sitten yksittäinen vuokra-asunto tai suursijoittajan asuntosalkku.

Mikäli haluat vain keskittyä nauttimaan sijoitusasuntosi tuotosta, OVV Kokonaispalvelu on sopiva vaihtoehto. Se on kaiken kattava ”avaimet käteen” -konsepti, jossa OVV hoitaa kaiken vuokrasuhteen alusta loppuun myöntäen vuokratakuun koko vuokrasuhteen ajalle. Jos vuokralainen ei maksaisi vuokraansa, paikallinen OVV:n toimisto maksaa sen.

Mikäli haluat apua hyvän vuokralaisen löytämisessä mutta hoidat vuokrasuhteen hallinnan itse, OVV Vuokravälityspalvelu on oikea vaihtoehto.

OVV palvelee ja neuvoo koko vuokrasuhteen ajan. OVV.com

OVV Asuntopalvelut Instagram, Facebook

Asuntosijoittamista, vuokraustoimintaa, yrittämistä, Lappeenrantaa – Ville Vesterinen Osa 1 – Ostan Asuntoja Podcast #49

Pirjo Timonen vuokravälitystä 2:lla vuosituhannella Osa 1 – Ostan Asuntoja Podcast #112Tuoretta tai ikivihreää tavaraa Ostan Asuntoja -tuuteista:

Asuntosijoitustavoitteeni 2021 – Blogi #257

Rakkautta ja asuntosijoittamista Viivi Kotimatka Rintanen Osa 1 – Ostan Asuntoja Podcast #152

Kahden viikon häätö siirtyi – osa 4 – YouTube #168

Ostan Asuntoja YouTube -kanavan voi tilata tästä

Ostan Asuntoja Podcastin voi tilata tästä

Saa kommentoida

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: