Siirry sisältöön

Miten pärjätä parhaiten vuokranantajana yli suhdanteiden? – YouTube #129

25/08/2020

Kun jokaiselle vuokra-asunnolle löytyy heti 5 hyvää ottajaa, näiden asioiden miettiminen jää taka-alalle tai kokonaan tekemättä. 

Kun markkinassa yht’äkkiä tapahtuukin jotain, jossa vuokralaisia ei ole tarjolla, ainoa ajatus, mikä mieleen tulee, on laskea vuokraa tai tarjota 1-2 ilmaista kuukautta. Kun sama työkalu on monen muun työkalupakin ainoa vempain, siitä ei seuraa mitään hyvää vuokraustoiminnalle pitkällä aikajänteellä.

Käyn videolla 4 vinkkiä, joilla pärjää yli kaikkien suhdanteiden siten, että löytää sijoitusasuntoonsa hyviä vuokralaiskandidaatteja ilman vuokranalennuskampanjoita. Hyvän vuokranantajan ominaisuuksien lista ei tähän lopu mutta näillä pääsee pitkälle.


Kiitos Ostan Asuntoja -sisällön mahdollistavalle sponsorille:

OVV_logo

Vuokraustoiminta on tärkeä osa asuntosijoittamista. Ajan tai taitojen puuttuessa sen voi ulkoistaa OVV:n ammattilaiselle oli kyseessä sitten yksittäinen vuokra-asunto tai suursijoittajan asuntosalkku.

Mikäli haluat vain keskittyä nauttimaan sijoitusasuntosi tuotosta, OVV Kokonaispalvelu on sopiva vaihtoehto. Se on kaiken kattava ”avaimet käteen” -konsepti, jossa OVV hoitaa kaiken vuokrasuhteen alusta loppuun myöntäen vuokratakuun koko vuokrasuhteen ajalle. Jos vuokralainen ei maksaisi vuokraansa, paikallinen OVV:n toimisto maksaa sen.

Mikäli haluat apua hyvän vuokralaisen löytämisessä mutta hoidat vuokrasuhteen hallinnan itse, OVV Vuokravälityspalvelu on oikea vaihtoehto.

OVV palvelee ja neuvoo koko vuokrasuhteen ajan. OVV.com

OVV Asuntopalvelut Instagram, Facebook

Asuntosijoittamista, vuokraustoimintaa, yrittämistä, Lappeenrantaa – Ville Vesterinen Osa 1 – Ostan Asuntoja Podcast #49Tuoretta tai ikivihreää tavaraa Ostan Asuntoja -tuuteista

Ostan Asuntoja YouTube -kanavan voi tilata tästä

Pirjo Timonen vuokravälitystä 2:lla vuosituhannella Osa 1 – Ostan Asuntoja Podcast #112

Ostan Asuntoja Podcastin voi tilata tästä

Ostan Asuntoja Podcastin kaikki jaksot

Asuntosijoittaja ja filosofia – Blogi #217

Tuoreimmat kirjasuositukset:

10 kirjaa asuntosijoittajalle in English – Blogi #210

Asuntosijoittajalle 6 kirjaa opiskeltavaksi, jotta on valmiina 6 kuukauden päästä – Blogi #198


Kaupallinen varoitus *

Tämä linkki vie Suomea lähimmän Saksan Amazonin sivuille, jonka kielivalinnan voi muuttaa englanniksi ja jota kautta voi kokeilla Audiblea maksutta. Ensimmäinen äänikirja on ilmainen ja kokeilujakso kestää 1 kuukauden, jonka aikana seuraavat kirjat ovat kaikki 9,95 €.

Saa kommentoida

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: