Siirry sisältöön

Haluatko miljonääriksi asuntosijoittamisella – miten se onnistuu parhaiten? – YouTube #128

18/08/2020

Miljonäärillä tarkoitetaan tässä henkilöä, jonka pääomatuloja tuottava nettovarallisuus on miljoona euroa. Miljonääriksi voi tulla tukkumyynnillä, siihen voi päästä flippaamalla asuntoja mutta paras tapa on osta ja pidä -asuntosijoittaminen.

Jos et tykkää sarkasmista, tiivistetty vastaus löytyi jo yllä ja voit hypätä tämän videon yli. Sarkasmin seassa on myös pohdiskeltu, miksi flippaamisella nettomiljonääriksi pääseminen on sekä kovan työn että massivisen veronmaksu-urakan takana. Aitoja plussiakin löytyy.

Videolla viitattu tutkimus: Gary Keller, Jay Papasan – The Millionaire Real Estate Investor 2005; Adlibris Nidottu, Adlibris E-kirjaAudible *


Kiitos Ostan Asuntoja -sisällön mahdollistavalle sponsorille:

Asuntopehtoori

Asuntopehtoori LKV:n toimintaperiaate on tuottaa lisäarvoa asuntosijoittajille vuokrasuhteen hallinnoinnin ja vuokravälityksen avulla.

Huolenpitopalvelussa Asuntopehtoori toimii asuntosijoittajan ammattimaisena kumppanina hoitaen kaiken koko vuokrasuhteen ajan. Vuokra maksetaan Asuntopehtoorin takaamana joka kuun 5. päivä.

Vuokravälityspalvelussa Asuntopehtoori hoitaa kaiken vuokrasopimuksen tekemiseen asti. Lisäarvolupauksen mukaisesti palkkioon sisältyy 12 kuukauden vuokratakuu.

Mikäli vuokraustoiminnan ydin kuuluu omiin vahvuuksiisi, voit vapauttaa aikaasi ulkoistamalla vuokravalvonnan rutiinit Asuntopehtoorille.

Asuntopehtoori on kasvanut asiakkaidensa mukana tarjoamaan palveluitaan koko Suomen alueelle. Lisätietoa palveluista ja kilpailukykyisistä hinnoista Asuntopehtoori, p. +358407772808

Asuntopehtoorin Blogista: Mitä tarkoittaa asunnon arvonnousu?

Miika “Asuntopehtoori” Vuorensola Osa 1 – Ostan Asuntoja Podcast #67Tuoretta tai ikivihreää tavaraa Ostan Asuntoja -tuuteista

Ostan Asuntoja YouTube -kanavan voi tilata tästä

Pirjo Timonen vuokravälitystä 2:lla vuosituhannella Osa 1 – Ostan Asuntoja Podcast #112

Ostan Asuntoja Podcastin voi tilata tästä

Ostan Asuntoja Podcastin kaikki jaksot

Kerrostalo Helsinkiyksiön hoitovastikkeella – asuntosijoittajalle jälleenrahoituksen onnistuminen tärkeää – Blogi #216

Tuoreimmat kirjasuositukset:

10 kirjaa asuntosijoittajalle in English – Blogi #210

Asuntosijoittajalle 6 kirjaa opiskeltavaksi, jotta on valmiina 6 kuukauden päästä – Blogi #198


Kaupallinen varoitus *

Mikäli kiinnostut hankkimaan edellämainittuja tuotteita, voit ylläolevien kumppanilinkkien sijaan googlata tuotteiden nimet. Näin maksat tuotteista saman hinnan mutta pystyt varmistamaan sen, että Ostan Asuntoja -kanavat eivät saa pientäkään siivua hinnasta.

Affiliate -linkkeihin liittyy aina vaara, että suosittelija ei oikeasti suosittele niitä hyvyyden perusteella vaan niihin liittyvän rahallisen korvauksen saadakseen. Kirjoihin liittyvät palkkiot voivat heitellä jopa 10 senttiä eri kirjojen välillä.

Tämä linkki vie Suomea lähimmän Saksan Amazonin sivuille, jonka kielivalinnan voi muuttaa englanniksi ja jota kautta voi kokeilla Audiblea maksutta. Ensimmäinen äänikirja on ilmainen ja kokeilujakso kestää 1 kuukauden, jonka aikana seuraavat kirjat ovat kaikki 9,95 €.

5 kommenttia
 1. Cockhillproduction permalink

  Hyvää läppää taas kerran. Kiitokset!

  Ylisuuren velkavivun käyttö kuulostaa siltä että siinä voi tulla ”kassavirtamenetyksiä”, ja tuo oli hyvä nosto. Pitäisi joskus simuloida tuota vähän, mutta en taida jaksaa 🙂

  • Kiitos mukavasta palautteesta taas kerran.

   Simuloi vaan. Kun ihan kaikki ja niiden mummot uskoo julkisesti, että inflaatio ei ikinä nouse eikä keskuspankkien tarvitse koskaan yrittääkään hallita sitä korkoja nostamalla, kannattaa varmuuden vuoksi varautua.

Trackbacks & Pingbacks

 1. Pirjo Timonen vuokravälitystä 2:lla vuosituhannella Osa 2 – Ostan Asuntoja Podcast #113 | Ostan Asuntoja
 2. Asuntosijoittaja ja filosofia – Blogi #217 | Ostan Asuntoja
 3. Asuntosijoitustavoitteeni 2020 – välitilinpäätös – Blogi #218 | Ostan Asuntoja

Saa kommentoida

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: