Siirry sisältöön

Miten toimia, jos uusi opiskelijavuokralainen saa peruutuspaikan toiselta paikkakunnalta? YouTube #71

16/07/2019

Tällä kertaa ajankohtainen kysymys, kun uudet opiskelijat ovat massoittain liikkeellä hakemassa uutta vuokrakotia opiskelupaikkakunnaltaan. Miten vuokranantajan tulisi toimia, jos uusi opiskelijavuokralainen on juuri allekirjoittanut vuokrasopimuksen ja saakin peruutuspaikan ykkösvaihtoehtoonsa toiselta paikkakunnalta?

Videolla käyn läpi kaksi vaihtoehtoista vuokranantajan toimintalinjaa, jotka molemmat ovat ihan hyviä. Itselläni on kysymyksen mukainen tilanne parhaillaan päällä ja käytän tätä esimerkkinä selostaakseni tarkemmin, mitä toinen toimintalinjoista käytännössä tarkoittaa ja miksi itse toimin sen mukaisesti.


Kiitos Ostan Asuntoja -sisällön mahdollistavalle sponsorille:

Asuntopehtoori

Asuntopehtoori on vuokranantajan perustama yritys, joka tarjoaa Vuokravälitystä alkaen 500 euron palkkiolla, johon sisältyy ensimmäisen vuoden ajalta vuokratakuu.

Tarjolla on lisäksi “avaimet käteen” vuokra-asunnon Huolenpitopalvelu 35 euron kuukausihinnalla. Näin voit ulkoistaa sijoitusasuntosi vuokraustoiminnan kokonaisuudessaan. Palveluun sisältyy pysyvä vuokratakuu.

Asiakkaiden kysynnän vuoksi Asuntopehtoori on kasvanut ja tarjoaa nyt myös asuntojen myyntivälitystä.

Mainitse toimeksiannon yhteydessä ”Ostan Asuntoja” ja saat 5 %:n alennuksen palkkiosta.  

Lisätietoa asuntopehtoori.fi


Ostan Asuntoja YouTube -kanavan voi tilata tästä

Miten vuokranantaja voi välttää huijarin? – 4+1 keinoa YouTube #70

Ostan Asuntoja Podcastin kaikki jaksot

Antti “5-kymppisenä asuntosijoittajaksi” Pyykönen – Ostan Asuntoja Podcast #54

Kun vuokralainen haluaa purkaa vuokrasopimuksen

4 kommenttia
  1. Sari Bruun permalink

    Kiitos Harri, inspiroiva ja omiakin toimintamalleja tukeva video jälleen. Molemmat toimintamallit tarvitaan; myös sopimusten ja lakien mukaiset linjat jos sattuisi asiakas jostain syystä heittäytymään erittäin hankalaksi tai yhteistyökyvyttömäksi. Siinäkin kohtaa mieluiten tuloksellinen neuvottelu kuin oikeuslaitos.
    Mutta itselleni tuo toimintamalli 2 on ehdoton ykkönen. Vastikään kanssasikin asiakaspalvelusta ja -lähtöisyydestä keskustelleena, tämä toimintamalli on juurikin sitä parasta inhimillistä ja asiakasta kunnioittavaa toimintatapaa. Tyytyväisen asiakkaan (vaikkakin tässä tapauksessa ns menetetyn) lisäksi, näen lopputuloksena pitemmän päälle myös oman toiminnan kannattavuuden ja kasvun, kun oma brändi ihmisläheisestä ja vastuullisesta vuokranantajasta kasvaa. Kun sinnikkäästi jaksaa itse jakaa hyvää (arvot ihmisläheisiä) niin kyllä se tulee takaisinkin päin.

Trackbacks & Pingbacks

  1. Asuntosijoittava asiakaslähtöinen vuorotyöduunari Sari Bruun Osa 2 – Ostan Asuntoja Podcast #56 | Ostan Asuntoja
  2. ”Osta ja pidä” -asuntosijoittajan 5 päänsärkyä ja niiden hoitokeinot – Blogi #160 | Ostan Asuntoja

Saa kommentoida

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: