Siirry sisältöön

Ostan Asuntoja Podcast #30 – Vaimon ja Excelin kanssa asuntosijoittava Janne Pyrrö, osa 2

18/01/2019
Janne Pyrrö

Janne Pyrrö on ollut 20 vuotta töissä Finn-ID -nimisessä yrityksessä ja on tänä päivänä yrityksen toimitusjohtaja ja osakas. Asuntosijoittamista suositeltiin Jannelle ja hänen vaimolleen jo 1990-luvun alussa, kun asuntojen hinnat laskivat kymmeniä prosentteja. Silloin opiskelleilla ei ollut vielä varaa asuntosijoituksia tehdä mutta ajatus jäi lähtemättömästi mieleen.

Osassa 1 kuulit jälleen erilaisen tarinan, miten asuntosijoittamisen voi aloittaa. Tarinan edetessä myös yritys ja sen henkilöstöä sekä asuntosijoittaminen alkavat nivoutumaan toisiinsa, josta jutellaan tässä jaksossa. Jos olet kiinnostunut ikuisesta opiskelusta ja itsesi kehittämisestä, tämä on yksi parhaista jaksoista Jannen kertoessa omia käytäntöjään ja jakaessaan vinkkejä.


Ostan Asuntoja Podcast tilattavissa, ladattavissa ja kuunneltavissa kaikilla alustoilla: Apple Podcasts, Spotify, Stitcher ja SoundCloud.

https://flatco.fi/palvelu/

Flatco, palvelu, jonka avulla hoidat toistuvat vuokranantajan rutiinit joustavasti ja tehokkaasti, tarjoaa nyt kaikki jaksot kuunneltavaksi myös SoundCloudin kautta.


Voit kuunnella podcastia myös tästä linkistä:

//html5-player.libsyn.com/embed/episode/id/8305721/height/360/theme/standard/thumbnail/yes/preload/no/direction/backward/


Lisätietoa mainituista lähteistä, podcastin vieraasta ja hänen ajatuksistaan:

Marko Kaarto (nettisivut toistaiseksi suljettu)

Suomen Asuntoneuvoja nettisivut

Varapuu nettisivut

”Goal Map” nettisivut

Janne Pyrrö LinkedIn, Facebook, Twitter, Vimeo

Petri Roininen – Asunto – elämäsi tärkein sijoitus; Adlibris Nidottu, Adlibris E-kirja *

Joonas Orava, Olli Turunen – Adlibris Sidottu Osta, vuokraa, vaurastu, Adlibris E-kirja

Marko Kaarto – ”Sijoita Asuntoihin! Aloita, kehity, vaurastu”; Adlibris Nidottu

Robert Kiyosaki – Rich Dad Poor Dad;  Adlibris Nidottu, Adlibris E-Kirja, Amazon Kirja, Kindle, Audible * (suomenkieliseen löysin vain ”kirja ei tilattavissa” -linkkejä)

Suksee – Valmentajasi verkossa

Jaakko Alasaarela – Sinä pystyt!; Adlibris Sidottu

David Allen – Getting Things Done; Adlibris Nidottu, BookBeat Äänikirja, Storytel Äänikirja, Amazon Pokkari

Storytel e- ja äänikirjat: Kokeile tästä Storyteliä ilmaiseksi kahden viikon ajan ilman sitoumuksia. Ilmaisen kokeilujakson päätyttyä voit jatkaa palvelua hintaan 16,99e/kk, jolla voit kuunnella ja lukea kirjoja niin paljon kuin haluat kiinteään kuukausihintaan. *

Bookbeat e- ja äänikirjat: Lataa BookBeat-sovellus mobiililaitteeseesi. Kokeile tästä e- ja äänikirjapalvelua maksutta kahden viikon ajan. Ilmaisjakson päätyttyä voit jatkaa palvelua hintaan 16,90€/kk ja voit lopettaa tilauksen koska vain. *

Brian Tracy – Menestys ja onnellinen elämä; Tuontitukku

Todoist – productivity app


Tämän Ostan Asuntoja Podcast -jakson sponsoroi:

sijoitusasunnot.com

”Sijoitusasunnot.com tarjoaa hyvätuottoisia sijoitusasuntoja alle markkinahintojen ja arvokasta tietoa sekä ajankohtaisia näkemyksiä asuntosijoittamisesta. Käy katsomassa uusimmat kohteet, liittymässä sähköpostilistalle, lataamassa ilmaiset asuntosijoittajan työkalut ja katsastamassa uusimmat artikkelit osoitteesta www.sijoitusasunnot.com!”

Sijoitusasunnot.com Blogista Roni Arvosen vieraskynä: Mitä tehdä, jos myynnissä oleva sijoitusasunto ei mene kaupaksi?


* Adlibris, Bookbeat, Storytel ja Amazon.de -linkkien kautta sekä kokeilujakson tilaamalla että paperi-, e- tai äänikirjan hankkimalla tuet hieman Ostan Asuntoja sisällöntuotantoa.

 


Ostan Asuntoja Podcastin kaikki jaksot

Saa kommentoida

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: