Siirry sisältöön

Ostan Asuntoja Podcast #29 – Vaimon ja Excelin kanssa asuntosijoittava Janne Pyrrö, osa 1

11/01/2019
Janne Pyrrö

Janne Pyrrö on ollut 20 vuotta töissä Finn-ID -nimisessä yrityksessä ja on tänä päivänä yrityksen toimitusjohtaja ja osakas. Asuntosijoittamista suositeltiin Jannelle ja hänen vaimolleen jo 1990-luvun alussa, kun asuntojen hinnat laskivat kymmeniä prosentteja. Silloin opiskelleilla ei ollut vielä varaa asuntosijoituksia tehdä mutta ajatus jäi lähtemättömästi mieleen.

Kuulet jälleen erilaisen tarinan, miten asuntosijoittamisen voi aloittaa. Tarinan edetessä myös yritys ja asuntosijoittaminen alkavat nivoutumaan toisiinsa.


Ostan Asuntoja Podcast tilattavissa, ladattavissa ja kuunneltavissa kaikilla alustoilla: Apple Podcasts, Spotify, Stitcher ja SoundCloud.

https://flatco.fi/palvelu/

Flatco, palvelu, jonka avulla hoidat toistuvat vuokranantajan rutiinit joustavasti ja tehokkaasti, tarjoaa nyt kaikki jaksot kuunneltavaksi myös SoundCloudin kautta.


Voit kuunnella podcastia myös tästä linkistä:

//html5-player.libsyn.com/embed/episode/id/8221394/height/360/theme/standard/thumbnail/yes/preload/no/direction/backward/

Lisätietoa mainituista lähteistä, podcastin vieraasta ja hänen ajatuksistaan:

Suomen Asuntoneuvoja nettisivut

Varapuu nettisivut

”Goal Map” nettisivut

Janne Pyrrö LinkedIn, Facebook, Twitter


Audible äänikirjat: Tämä linkki vie Suomea lähimmän Saksan Amazonin sivuille, jota kautta voi kokeilla Audiblea maksutta. Ensimmäinen äänikirja on ilmainen ja kokeilujakso kestää 1 kuukauden, jonka aikana seuraavat kirjat ovat kaikki 9,95 €. Sen jälkeen joka kuukausi yksi äänikirja 9,95 €. Kokeilujakson voi keskeyttää kuukauden aikana ja pitää sekä ilmaisen kirjan että kaikki 9,95 € hintaan ostetut kirjat. 

Storytel e- ja äänikirjat: Kokeile tästä Storyteliä ilmaiseksi kahden viikon ajan ilman sitoumuksia. Ilmaisen kokeilujakson päätyttyä voit jatkaa palvelua hintaan 16,99e/kk, jolla voit kuunnella ja lukea kirjoja niin paljon kuin haluat kiinteään kuukausihintaan.

Bookbeat e- ja äänikirjat: Lataa BookBeat-sovellus mobiililaitteeseesi. Kokeile tästä e- ja äänikirjapalvelua maksutta kahden viikon ajan. Ilmaisjakson päätyttyä voit jatkaa palvelua hintaan 16,90€/kk ja voit lopettaa tilauksen koska vain – ilman sitovia määräaikoja. Linkin kautta liittymällä tuet Ostan Asuntoja ilmaista sisällöntuotantoa.

* Adlibris, Bookbeat, Storytel ja Amazon.de -linkkien kautta sekä kokeilujakson tilaamalla että paperi-, e- tai äänikirjan hankkimalla tuet hieman Ostan Asuntoja sisällöntuotantoa.


Ostan Asuntoja Podcastin kaikki jaksot

5 kommenttia
  1. Thomas härmälä permalink

    Mielenkiintoisia asioita ollut jokaisessa podcastissa. Kertoo, että tätä asuntosijoittamista voi tehä monella tapaa.
    Olisi mielenkiintoista nähdä tuo excel, mistä tuossa puhuttiin.Mille näyttää tai mitä kaikkea tietoa kokeneet asuntosijoittajat keräävät.

    • Mun blogiteksteistä ja YouTube -videoista löytyy selitykset, soveltuvuus ja laskentakaavat mm. seuraaville; vuokratuotto-%, kassavirtatuotto-%, Oman pääoman tuotto ROE, sijoitetun alkuperäisen käteisen tuotto ROI, vuokrausaste… blogeissa on myös selitetty, miten lainanlyhennysten, alle markkinahintaan ostettujen alennusten ja verottajan rahan käyttö vaikuttavat tuoton elementteinä sekä mitä tarkoittaa tunnuslukujen yhteydessä ”ennen veroja” ja ”verojen jälkeen”. Excelit kannattaa rakentaa myös veroilmoitus ja verosuunnittelu huomioiden siten, että saat niistä poimittua mahdollisimman paljon lukuja suoraan veroilmoitukseen ja saat esim tammikuussa ensimmäisen arvion, paljonko joudut veroja maksamaan vuoden tuotoista ja voit täten säätää ennakkoa sopivaksi tai miettiä lisää verosuunnittelutoimenpiteitä.

Trackbacks & Pingbacks

  1. Ostan Asuntoja Podcast #30 – Vaimon ja Excelin kanssa asuntosijoittava Janne Pyrrö, osa 2 | Ostan Asuntoja
  2. Ostan Asuntoja Podcast #36 – Matkalla kohti unelmia keinona asuntosijoittaminen – Mika Veijalainen | Ostan Asuntoja
  3. Suvi ”Think a Million” Schwab Osa 2 – Ostan Asuntoja Podcast #71 | Ostan Asuntoja

Saa kommentoida

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: