Siirry sisältöön

Asuntosijoitus tulevaisuuden arvonnousuun perustuen on riskialtista – Blogi #26

19/11/2015
Eteisen seinät maalattu 2014

Kiinteistölehden Blogit -osastolla julkaistiin kirjoitukseni ”Asuntosijoitus tulevaisuuden arvonnousuun perustuen on riskialtista”. Pyrin avaamaan, miksen huomioi tulevaisuuden arvonnousua ostolaskelmissani. Kerron myös oman näkemykseni korkokehityksen mahdollisista vaikutuksista.

Asuntosijoittajan kannattaa mielestäni seurata aktiivisesti laajempaa talouskehitystä ja sijoittamista asuntomarkkinoiden kehityksen rinnalla. Suosittelen Nordnetin #Rahapodi -podcastin seuraamista. Jakso 8 – ”Kaikki koroista” sopii hyvin myös asuntosijoittajan kuunneltavaksi edellä mainitun blogitekstini jatkona. Twitteristä podcastin löytää esim. häsällä #rahapodi ja @nordnetFI tai @MartinNordnet -twiittivirrasta.

Saa kommentoida

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: