Siirry sisältöön

Vuokranantajan tyypilliset karikot ja miten ne vältetään – Blogi #22

27/02/2015
Hamsteri vuokralaisena

Oheisen kuvan mukaisessa kunnossa olevia asuntoja näkee lehtien kauhujutuissa mutta ne eivät ole vuokranantajan arkipäivää vaan harvinaisia poikkeuksia, joiden osumista omalle kohdalle voi yrittää välttää toisten kokemuksia hyödyntämällä.

Kirjoitin Kiinteistölehden blogiin jutun ”Vuokranantajan tyypilliset karikot ja miten ne vältetään”. Keräsin kirjoitukseen 8 kokemattoman vuokranantajan mahdollista karikkoa ja miten niitä voi pyrkiä välttämään. Itsekin olen useamman kerran näihin kareihin pohjaa kolhinut ja joskus rysäyttänyt pahemminkin.

Kirjoitukseni tarkastelee asiaa vuokranantajan näkökulmasta. Tärkeää on muistaa, että valtaosa vuokralaisista on ihan tavallisia ihmisiä ja hyviä vuokralaisia. Samalla tavalla valtaosa vuokranantajista on hyviä vuokranantajia. Jonkun toisen kirjoituksen aiheena voisi olla ”Vuokralaisen tyypilliset karikot ja miten ne vältetään” ja sellainen kirjoitus voisi olla opettavainen myös meille vuokranantajille. Jos joku sellaisen on jo kirjoittanut, saa mielellään laittaa minulle tiedoksi.

Saa kommentoida

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: