Siirry sisältöön

SMART -tavoitteet vai 10X – Tiistaiaudio #264

28/03/2023
Harri Huru Ostan Asuntoja

Asuntosijoittamisen lumipalloefekti -kirjan alennuskoodilla ”KOTIMATKA” saat 30 %:n alennuksen kirjan kovakantisesta versiosta kirjan nettisivuilta. Kirjan tilausmaksu on vuokratuloista verovähennyskelpoinen kulu.


Nykyisessä markkinatilanteessa saan paljon kysymyksiä ja näen monen pohtivan, mitä ihmettä pitäisi nyt ajatella, kun maali ei lähesty vanhaan tuttuun tapaan.

Pohdin muutaman esimerkin avulla sitä, miksi joku panostaa aikaa ja rahaa oppimiseen ja miksi toinen ei opi asioita ilmaisessa koulussa tai kursseilla oikein millään.

Kerron tavoitteista ja SMART-tavoitteiden ja 10X-tyyppisen tavoiteasetannan eroista, ja omien esimerkkien avulla avaan, miten käytän molempia.

10X Asuntosijoittamisen lumipalloefekti -kirjan myynti – Tiistaiaudio #231


Kiitos Ostan Asuntoja -sisällön mahdollistavalle sponsorille:

sijoitusasunnot.com

Sijoitusasunnot.com tarjoaa hyvätuottoisia sijoitusasuntoja alle markkinahintojen ja arvokasta tietoa sekä ajankohtaisia näkemyksiä asuntosijoittamisesta. Käy katsomassa nettisivut, uusimmat kohteet, liittymässä sähköpostilistalle, lataamassa ilmaiset asuntosijoittajan työkalut ja katsastamassa uusimmat artikkelit osoitteesta sijoitusasunnot.com.

Käy lukemassa Sijoitusasunnot Blogia, 2023 puolella on ilmestynyt 6 uutta kirjoitusta – Kaakelimaalia kylpyhuoneeseen ja asunto paremmin vuokralle

Pistä muuten Sijoitusasunnot.com YouTube -kanava tilaukseen

 


https://flatco.fi/palvelu/

Hoida kohteidesi ja vuokrasuhteidesi elinkaaren hallinta kasvavan asiakasjoukon tarpeiden pohjalta jatkuvasti kehittyvän Flatcon avulla.

Yksityinen vuokranantaja voi käyttää Flatcon perustoimintoja maksutta ja lisäpalveluja joustavasti tarpeen mukaan. Johtava vuokranantajan verkkopalvelu Flatco.fi

”Flatco auttaa jäsentämään vuokraustoiminnan tulot ja menot sekä erilaiset verovähennykset. Flatcosta saat OmaVero -lomakkeen mukaisen raportin. Raportista luvut voidaan kopioida suoraan OmaVero -palveluun.”


Asuntosijoittajan ABC -verkkokurssi. Kokeneiden asuntosijoittajien Harri Hurun ja Niina Huhtalan verkkokurssi kurssin nettisivuilta. Tilausmaksu on vuokratuloista verovähennyskelpoinen kulu.

Harri Huru Ostan Asuntoja Niina Huhtala Rahamedia


Tuoretta sisältöä:

5 oppia, jotka tulet asuntosijoittajana saamaan halusit tai et – Blogi #352

Yrittäjänä asuntosijoittajien ja vuokralaisten arjessa Johanna Manner Osa 1 – Ostan Asuntoja Podcast #248

Asuntosijoittajan veroilmoitus ja verojen laskeminen 2023? – Tiistaiaudio #263

Jos koet saavasi sisällöstä lisäarvoa tai haluat lähettää terveisiä tai kommentteja, voit tehdä sen ja harjoitella salamaverkon käyttöä Albyn kautta 

Ostan Asuntoja TikTok

Tiistaiaudion kuuntelumestat:

Ostan Asuntoja YouTube -kanavan voi tilata tästä

Ostan Asuntoja Podcastin voi tilata tästä

Ostan Asuntoja Tiistaiaudio löytyy myös Audiblen ja YouTuben kautta sekä Supla– ja Podit-palveluista

Saa kommentoida

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: