Siirry sisältöön

Asuntosijoittaja pohtii, mitä keskuspankkipuun ja -kuoren välissä tapahtuu? – Tiistaiaudio #262

14/03/2023
Harri Huru Ostan Asuntoja

Asuntosijoittamisen lumipalloefekti -kirjan alennuskoodilla ”KOTIMATKA” saat 30 %:n alennuksen kirjan kovakantisesta versiosta kirjan nettisivuilta.


Minulla tavallisena huru-ukkona ei ole sanavarastossa hienoja sanoja, joten yritän selittää mahdollisimman maalaisjärkisesti järjettömältä kuulostavan riskin ottaen. Ei ole ensimmäinen kerta, etten pelkää olla nolaamatta itseäni. Näitä puhumalla itselle oudot ja vieraat asiat kirkastuvat.

Lisäksi olen sen verran lainojen koroista ja vakuusarvoista sekä hoitovastikkeiden ja remonttien kustannuskehityksistä kiinnostunut, että yritän ymmärtää, millä tapahtumilla on ja jos on, minkälaisia vaikutuksia niillä olisi suomalaiseen asuntosijoittajaan. Missään tapauksessa en usko, että Euroopan finanssimarkkinat olisivat täysin eristettyjä USA:n tapahtumista ja päinvastoin.

Mitään ennusteita ei ole luvassa, mutta pientä apua voi olla suomalaiselle asuntosijoittajalle tulevien viikkojen ja kuukausien kehityksen sulattelussa.


Kiitos Ostan Asuntoja -sisällön mahdollistavalle sponsorille:

Asuntosalkunrakentaja.fi

Asuntosalkunrakentaja.fi on asuntosijoittajille tarkoitettu sivusto, jossa voit tankata tietoa asuntosijoittamisella vaurastumisesta sekä artikkeleista että ladattavasta E-kirjasta. Voit myös liittyä sisäpiiriin, jota kautta pääset käsiksi hyviin sijoitussuntoihin alle markkinahintojen. Tutustu sivustoon Asuntosalkunrakentaja.fi

Etukäteisvinkit uusista kohteista saa seuraamalla Asuntosalkunrakentajia InstassaTwitterissä tai Facebookissa. Lisää löytyy YouTubesta.

Asuntosalkunrakentaja Blogista: Sähköpostilistan koko ylitti 40 000 rajan – miten kaikki alkoi?

Lue Pekka Väänäsen ”Asuntosijoittajan kvartaali, 3 kuukautta vai 25 vuotta?” -kirjoitus Inderesin sivuilta.

 


https://flatco.fi/palvelu/

Hoida kohteidesi ja vuokrasuhteidesi elinkaaren hallinta kasvavan asiakasjoukon tarpeiden pohjalta jatkuvasti kehittyvän Flatcon avulla. 

Yksityinen vuokranantaja voi käyttää Flatcon perustoimintoja maksutta ja lisäpalveluja joustavasti tarpeen mukaan. Johtava vuokranantajan verkkopalvelu Flatco.fi


Asuntosijoittajan ABC -verkkokurssi. Kokeneiden asuntosijoittajien Harri Hurun ja Niina Huhtalan verkkokurssi kurssin nettisivuilta.

Harri Huru Ostan Asuntoja Niina Huhtala Rahamedia


Asuntosijoittamisen lumipalloefekti -kirjan alennuskoodilla ”KOTIMATKA” saat 30 %:n alennuksen kirjan kovakantisesta versiosta kirjan nettisivuilta. E-kirja löytyy ainakin Suomalaisen verkkokaupastaAdlibriksestä ja booky.fi:stä.

Asuntosijoittamisen lumipalloefekti -kirjan 9. luku – OVRJT-strategian riskit ja siihen liittyvät epäluulot – Tiistaiaudio #258


Tuoretta sisältöä:

Matalampi vuokratuotto-% tarkoittaa korkeampaa sijoitusasunnon velatonta hintaa – Blogi #350

“Asunnot elämäntapana” -strategia Milja Kettula Osa 1 – Ostan Asuntoja Podcast #246

Eikö asunnot suojaakaan inflaatiolta? – Tiistaiaudio #261

Jos koet saavasi sisällöstä lisäarvoa tai haluat lähettää terveisiä tai kommentteja, voit tehdä sen ja harjoitella salamaverkon käyttöä Albyn kautta 

Ostan Asuntoja TikTok

Tiistaiaudion kuuntelumestat:

Ostan Asuntoja YouTube -kanavan voi tilata tästä

Ostan Asuntoja Podcastin voi tilata tästä

Ostan Asuntoja Tiistaiaudio löytyy myös Audiblen ja YouTuben kautta sekä Supla– ja Podit-palveluista

Saa kommentoida

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: