Siirry sisältöön

Vuokraa “V” ja remontoi “R” Osta, Vuokraa, Remontoi, Jälleenrahoita, Toista -strategian osina – Tiistaiaudio #241

18/10/2022
Harri Huru Ostan Asuntoja

Mikäli toimit asuntosijoittajien ja vuokranantajien parissa, Asuntosijoittamisen lumipalloefekti -kirja on lahjainvestointi, joka voi kasvattaa omaa liiketoimintaasi asiakkaiden lumipallon kasvaessa nopeammin. Jos isompi tilausmäärä kiinnostaa, ole yhteydessä harri@ostanasuntoja.com.


Kiitos sponsorille OVV. 


Asuntosijoittamisen lumipalloefekti -kirjan 6. luku käsittelee vuokraustoimintaa ja remontointia Osta, Vuokraa, Remontoi, Jälleenrahoita, Toista -strategian osina 32 sivun verran. Tänään luen alkuosan tästä luvusta.

Vuokraustoiminnasta kirjan 6. luku kertoo ensin, kuinka vuokraustoiminta on “osta ja pidä” -asuntosijoittamisen ydintä. Sitten pohditaan voiko menestyä parammin sijoitusasuntoja vuokraamalla vai vuokrakoteihin sijoittamalla? Seuraava alaluku käsittelee menestyvän vuokranantajan 10:tä ominaisuutta.

Remontit eivät ole asuntosijoittajalle pelkkä kustannuserä. Luvussa selitetään, miten remontoinnilla voi luoda lisäarvoa useampaa kautta ja pohditaan remontoinnin vaikutuksia kannattavuuteen. Mukana on konkreettinen esimerkki laskelmineen OVRJT-strategian mukaisen remonttia edellyttävän asunnon synnyttämästä lumipalloefektistä.

Remonttikohteen 5 mahdollisuutta asuntosijoittajalle – Blogi #327

Kirjan jokainen luku päättyy “tärkeimmät opit” -kertaukseen.

Ostan Asuntoja Podcastistakin tuttu vuokranantaja Hannu Liitsola antoi seuraavan palautteen kirjasta:

”Painavaa asiaa ja runsaasti konkreettisia vinkkejä sijoittajalle, joka haluaa kasvattaa salkkuaan ja kehittyä asuntosijoittajana. Kirjasin heti ensimmäisellä lukukerralla monia asioita ylös, joita lähden kehittämään omassa sijoitustoiminnassani. Kirjan toinen osa rakennuttamisesta avasi konkreettisesti uudiskohteiden maailmaa ja rakentamisen kannattavuutta. Tästä tulee taatusti kirja, jonka luen säännöllisesti uudestaan”


Kovakantisen kirjan tilaaminen onnistuu asuntosijoituskirja.fi -sivuilta ja koodilla KOTIMATKA saa 30 %:n alennuksen.


Kiitos Ostan Asuntoja -sisällön mahdollistavalle sponsorille:

OVV_logo

Vuokraustoiminta on tärkeä osa asuntosijoittamista. Ajan tai taitojen puuttuessa sen voi ulkoistaa OVV:n ammattilaiselle oli kyseessä sitten yksittäinen vuokra-asunto tai suursijoittajan asuntosalkku.

Mikäli haluat vain keskittyä nauttimaan sijoitusasuntosi tuotosta, OVV Kokonaispalvelu on sopiva vaihtoehto. Se on kaiken kattava ”avaimet käteen” -konsepti, jossa OVV hoitaa kaiken vuokrasuhteen alusta loppuun myöntäen vuokratakuun koko vuokrasuhteen ajalle. Jos vuokralainen ei maksaisi vuokraansa, paikallinen OVV:n toimisto maksaa sen.

Mikäli haluat apua hyvän vuokralaisen löytämisessä mutta hoidat vuokrasuhteen hallinnan itse, OVV Vuokravälityspalvelu on oikea vaihtoehto.

OVV palvelee ja neuvoo koko vuokrasuhteen ajan. OVV.com

OVV Asuntopalvelut Instagram, Facebook


Kovakantisen kirjan tilaaminen onnistuu asuntosijoituskirja.fi -sivuilta ja koodilla KOTIMATKA saa 30 %:n alennuksen.


Muuta tuoretta sisältöä:

Ostan Asuntoja TikTok

Outi Lahden milkit ja massit Osa 2 – Ostan Asuntoja Podcast #225

Hintahaarukka asuntosijoittajan sijoituskriteeristössä – Blogi #329

Miksi näyttää, että ”asuntosijoittamisen suosio on laskussa”? – Tiistaiaudio #240

Tiistaiaudion kuuntelumestat:

Ostan Asuntoja YouTube -kanavan voi tilata tästä

Ostan Asuntoja Podcastin voi tilata tästä

Ostan Asuntoja Tiistaiaudio löytyy myös Audiblen ja YouTuben kautta sekä Supla– ja Podit-palveluista

Saa kommentoida

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: