Siirry sisältöön

Asuntosijoittajan ABC, Uutta potkua ja … – Blogi #277

17/10/2021

Tänä sunnuntaina pidetään pientä taukoa “Asuntosijoittajan neuvottelutaitoja” -kirjoitussarjassa, josta on ilmestynyt 4 osaa. Viikkoon on kuulunut paljon erilaisia asuntosijoittamiseen ja vuokraustoimintaan liittyviä aktiviteetteja.

Voi aloittaa lukemisen tästä Asuntosijoittajan neuvottelutaitoja Osa 1/X – Blogi #273Jokaisen osan lopussa on linkki seuraavaan osaan.

Haastateltavana “Vaurastumisen Vuosi” -blogissa

Päivi Elomaa on opettaja, yrittäjä ja äiti, joka on kiinnostunut sijoittamisesta. Juttelimme pari tuntia maailman menosta asuntosijoittajan näkövinkkelistä katsottuna. 

Päivi kirjoitti tästä juttelusta yhteenvedon “Vaurastumisen Vuosi” -blogiinsa.

Käy lukemassa juttu ja tutustu samalla blogin sisältöön muutenkin. Päivi on onnistunut hienosti saamaan haastatteluja ja tehnyt niistä hyviä blogikirjoituksia. Hän on tässä oppinut itse lisää, kasvattanut verkostoaan ja tehnyt hyvää kirjoittamalla ja jakamalla tietoa ja näkemyksiä muille.

Asuntosijoittajan ABC -webinaarisarja Niina Huhtalan kanssa

Minulta on pyydetty vuosikausia asuntosijoittamiseen ja vuokraustoimintaan liittyvää verkkokurssia. Vuosikausia olen tätä lykännyt ensinnäkin siitä syystä, että olen ajatellut, että sisällön pitää pysyä ilmaisena. Tuorein syy on ollut, että ilmaisen sisällön tuottaminen on vienyt viikottain niin paljon aikaani, etten ole ehtinyt opettelemaan, miten webinaari tai verkkokurssi käytännössä tehdään.

Vuosia tuotettu sisältö kuvaa kyllä hyvin oman ajatteluni kehittymistä asuntosijoittajana ja vuokranantajana. Moni Ostan Asuntoja Blogia vuosikausia lukenut on ainakin jollain tavalla pysynyt matkassa mukana. Yhtenä kimmokkeena Asuntosijoittamisen lumipalloefekti -kirjan kirjoittamiseen Marko Kaarton kanssa oli se, että uusia asuntosijoittajia ja vuokranantajia on viime vuosina tullut runsaasti. Heiltä tuli yhä useammin ensin pyyntöjä ja kysymyksiä liittyen sisältöön, jota olin Blogissa jo käsitellyt. Sitten alkoi tulla suoria pyyntöjä kirjan kirjoittamisesta.

Niina Huhtala on yksi TOP 5 -listallani olevista ausntosijoittajabloggareista. Kun hän ehdotti yhteisen webinaarisarjan tekemistä, jonka tuottamisesta Rahamedia huolehtisi, olin valmis lähtemään mukaan. 

Marraskuun neljänä sunnuntaina on luvassa 2 tunnin webinaarisessiot Niinan kanssa, jotka myös tallennetaan. Näihin webinaareihin osallistuminen on maksullista ja ne tallennetaan, jolloin opiskelun voi suorittaa myös itselle paremmin sopivana ajankohtana ja kerrata sisältöä useampaan otteeseen. Käy tutustumassa webinaarien ohjelmaan, joiden sisältöä olen omalta osaltani kuluneella viikolla miettinyt.


Kiitos Ostan Asuntoja -sisällön mahdollistavalle sponsorille:

Asuntosalkunrakentaja.fi

Asuntosalkunrakentaja.fi on asuntosijoittajille tarkoitettu sivusto, jossa voit tankata tietoa asuntosijoittamisella vaurastumisesta sekä artikkeleista että ladattavasta E-kirjasta. Voit myös liittyä sisäpiiriin, jota kautta pääset käsiksi hyviin sijoitusasuntoihin alle markkinahintojen. Tutustu sivustoon Asuntosalkunrakentaja.fi

Etukäteisvinkit uusista kohteista saa seuraamalla Asuntosalkunrakentajia Twitterissä tai Facebookissa.

UUTTA Asuntosalkunrakentaja.fi Blogista: Sijoitusasunnon remontoinnin ABC

Pekka “Asuntosalkunrakentaja” Väänänen osa 1 – Ostan Asuntoja Podcast #24


“Uutta potkua asuntosijoittamiseen” webinaari 20.10.2021

Marko Kaarto isännöi kaikille avointa webinaaria, jossa puhujina ovat Suvi Scwab, Tellu Uotila, Petri Roininen ja Harri Huru. Sekä isäntä että muut puhujat ovat olleet aikoinaan myös Ostan Asuntoja Podcastin vieraina.

Kuluneella viikolla olen valmistellut omaa puheenvuoroani aiheesta “Asuntosijoittamisen paras strategia”. Olen asettanut itselleni tavoitteen, että omasta puheenvuorostani jäisi 3 asiaa osallistujien mieleen pohdittavaksi ja sulateltavaksi.

Tässä webinaarissa yritän havainnollistaa, kuinka asukaskokemus on tärkeä lähtökohta asuntosijoittajalle ja miten tämä lähtökohta on muuttunut oman matkani varrella. Yritän myös havainnollistaa sitä, kuinka huru-ukkoilu on ollut kannattavampi lähestymistapa kuin guruilu. Kassavirran tärkeyttä korostan taas herättelemällä kuulijoita 125 000 euron kertakassavirralla.

Käsittääkseeni ainakin seisomapaikkoja tähän maksuttomaan webinaariin on saatavilla ja sellaisen voi varata rekisteröintipisteestä, johon pääsee tästä.


Jätä kommentti

Saa kommentoida

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: