Siirry sisältöön

Uuden asuntosijoituskirjan ennakkotarjous päättyy 18.4.2021 – Blogi #250

11/04/2021
Asuntosijoituskirja.fi

Reilu kuukausi sitten 7.3.2021 kerroimme Marko Kaarton kanssa, että kesäkuussa 2021 ilmestyy uusi asuntosijoituskirja. 

Sen jälkeen kirja on käynyt esilukijoilla luettavana. Heidän kommenttinsa ja parannusehdotuksensa on käyty läpi ja lisätty kirjaan. Esilukijoiden palautteita on lisätty kirjan nettisivuille asuntosijoituskirja.fi, josta kirjan voi ennakkotilata ennakkotarjoushintaan, joka päättyy 18.4.2021. Kiitos kaikille jo ennakkotilauksen tehneille.

Toimittajaeditori on käynyt koko kirjan tekstit uudelleen läpi, jonka jälkeen olemme Markon kanssa viime päivät taas lukeneet koko kirjan läpi. Korjausten määrä pienenee mutta koko ajan keksii jotain, mitä pitäisi vielä lisätä. Viikonlopun alla tehtiin lopullinen päätös, että lisäykset saavat riittää ja viikonloppu ja alkava viikko käytetään vielä tekstin hiomiseen.

Esikoiskirjailijana huomaan, että toisten kirjoissa lukijana olen miettinyt, että miten tuokin kirjoitusvirhe tai sananmuoto on päässyt lopulliseen versioon asti. Nyt ymmärrän. Jokainen esilukija on löytänyt näitä ja molemmat olemme vielä löytäneet kahteen kertaan korjatuista teksteistä korjattavaa. Muiden kirjoissa hyvä sisältö on korvannut muutamat hiomattomat sanamuodot. Tässäkin uskon vahvasti siihen.

Alkavan viikon loppupuolella kirja lähtee taittajalle. Sen prosessin aikana kirja saa lopullisen ulkoasunsa, kuvat ja taulukot löytävät paikkansa ja laskentakaavat esitysmuotonsa. Kesäkuun 2021 luvattu aikataulu on edelleen voimassa. 

Tuntuu vähän oudolta, kun Ostan Asuntoja Blogissa ilmestyy nyt 250. kirjoitus. Jonkun juhlavan asuntosijoitusviisauden sijaan aika ja voimat riittävät kirjan etenemisvaiheista kertomiseen. En tiedä, onko sattumaa vai onko koronan takia patoutunut muuttoaikeita, jotka lähtevät nyt liikkeelle. Minulla vapautuu 5 asuntoa 1.5. ja kuudes 15.5. vapautuva menee täysremonttiin, jossa asunto uusitaan kylpyhuonetta ja keittiötä myöden. Lisäksi veroilmoituksia pitäisi täyttää eli tekemistä oman intohimon parissa riittää vähän liikaakin. 

Asuntosijoittajan ja vuokranantajan 2020 veroilmoitus OmaVerossa – Blogi #249

Asuntosijoittajan veroilmoitus ja verojen laskeminen 2021 – Blogi #246


Kiitos Ostan Asuntoja -sisällön mahdollistavalle sponsorille:

sijoitusasunnot.com

Sijoitusasunnot.com tarjoaa hyvätuottoisia sijoitusasuntoja alle markkinahintojen ja arvokasta tietoa sekä ajankohtaisia näkemyksiä asuntosijoittamisesta. Käy katsomassa vuodelle 2021 päivittyneet nettisivut, uusimmat kohteet, liittymässä sähköpostilistalle, lataamassa ilmaiset asuntosijoittajan työkalut ja katsastamassa uusimmat artikkelit osoitteesta sijoitusasunnot.com.

Näin ostat sijoitusasunnon Sijoitusasunnot.com:lta

Anttoni & Waltteri, Kerkkonen & Hiljanen Osa 1 – Ostan Asuntoja Podcast #106

Tosi laadukas opas: Sijoitusasunnon valokuvaus ja kuvien editointi nykyaikaisella kännykällä

Pistä muuten Sijoitusasunnot.com YouTube -kanava tilaukseen


Asuntosijoituskirja.fi

”Asuntosijoittamisen lumipalloefekti” -kirja julkaistaan kesäkuussa 2021. Sillä on omat nettisivut asuntosijoituskirja.fi, josta kirjan voi ennakkotilata ennakkotarjoushintaan 18.4.2021 asti.

Jätä kommentti

Saa kommentoida

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: