Siirry sisältöön

Mistä tietää, että on valmis ”osta ja pidä” -asuntosijoittamiseen – YouTube #89

19/11/2019
Mistä tietää, että on valmis ”osta ja pidä” -asuntosijoittamiseen - YouTube #89

Aikaisemmin kävin läpi kysymystä, Miten ylittää ensimmäisen sijoitusasunnon hankkimisen esteet? YouTube #78.

Nyt on sekä henkiset että fyysiset esteet ylitetty mutta pitäisi tietää, että on valmis myös taktisesti etenemään ”osta ja pidä” -asuntosijoittamisen polulla.

Käyn läpi 14 kohtaa, joista jokainen voi ruksata aina, kun tulee kunnossa oleva asia kohdalle.


Uusi sijoitusasuntojen markkinapaikka:

https://kauppa.sijoitusasunnot.com

Oletko usein ajatellut, että saisipa asuntoilmoituksesta kaikki asuntosijoittajalle tärkeät tiedot ilman, että niitä täytyy nyhtää sieltä täältä jyvä kerrallaan. Vielä hienompaa olisi, jos myyntimateriaali olisi tehty asuntosijoittajia varten. Kerrankin asuntoilmoitusta lukiessa saisi riittävästi tietoa asunnosta ja vielä niin, että tärkeimmät tiedot olisi tuotu heti ensimmäisenä esille.

Ajattele, jos “Sopii sijoitukseen” ei olisi myyntilause jossain satunnaisessa ilmoituksessa vaan jokainen listattu asunto sopisi lähtökohtaisesti asuntosijoittajalle.

Lopeta ajattelu, käy tutustumassa kauppa.sijoitusasunnot.com  ja liity uudelle sähköpostilistalle. Tämän markkinapaikan sähköpostilista on eri lista kuin normaali sijoitusasunnot.com -lista



Ostan Asuntoja YouTube -kanavan voi tilata tästä

“Kulta ei ole sijoitus” Sam Laakso – Ostan Asuntoja Podcast #72

Ostan Asuntoja Podcastin kaikki jaksot

Asuntosijoituksen 5 eri tulosyksikköä – Blogi #177


Kiitos Ostan Asuntoja -sisällön mahdollistavalle sponsorille:

sijoitusasunnot.com

Sijoitusasunnot.com tarjoaa hyvätuottoisia sijoitusasuntoja alle markkinahintojen ja arvokasta tietoa sekä ajankohtaisia näkemyksiä asuntosijoittamisesta. Käy katsomassa uusimmat kohteet, liittymässä sähköpostilistalle, lataamassa ilmaiset asuntosijoittajan työkalut ja katsastamassa uusimmat artikkelit osoitteesta www.sijoitusasunnot.com!”

Jätä kommentti

Saa kommentoida