Siirry sisältöön

Mitkä 7 kohtaa huomioida asuntosijoittaessa vieraalle paikkakunnalle? YouTube #51

26/02/2019
Mitkä 7 kohtaa huomioida asuntosijoittaessa vieraalle paikkakunnalle?

Tällä videolla käyn läpi 7 kohtaa, joita tulisi huomioida, kun miettii asuntosijoittamista vieraalle paikkakunnalle. ”Osta ja pidä” -asuntosijoittajalle voi tällainen mietintä olla ajankohtainen, jos oman kotipaikkakunnan hintataso on liian korkea.

Videolla myös käytännön lopputulos, kun kokeilee useampaa kameraa ja kuvakulmat ja ääniraidat menee pieleen ajan loppuessa kesken. Nyt opin ainakin, miten voi yrittää synkronisoida eri lähteistä olevaa kuvaa ja ääntä keskenään.


Tämän YouTube -videon sponsoroi:

Asuntosalkunrakentaja.fi

Asuntosalkunrakentaja.fi on asuntosijoittajille tarkoitettu sivusto, jossa voit tankata tietoa asuntosijoittamisella vaurastumisesta sekä artikkeleista että ladattavasta E-kirjasta. Voit myös liittyä sisäpiiriin, jota kautta pääset käsiksi hyviin sijoitusasuntoihin alle markkinahintojen.

Tutustu sivustoon Asuntosalkunrakentaja.fi


Ostan Asuntoja YouTube -kanavan voi tilata tästä

Ostan Asuntoja Podcast #34 – Roni “asuminen on tunne” Porokara, osa 2

Ostan Asuntoja Blogista: Asuntosijoitustavoitteeni 2019 – Blogi #139

Miksi EI sijoittaa vieraalle paikkakunnalle? 3 syytä – Blogi #212


Tämä linkki vie Suomea lähimmän Saksan Amazonin sivuille, jonka kielivalinnan voi muuttaa englanniksi ja jota kautta voi kokeilla Audiblea maksutta. Ensimmäinen äänikirja on ilmainen ja kokeilujakso kestää 1 kuukauden, jonka aikana seuraavat kirjat ovat kaikki 9,95 €.

Saa kommentoida

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: