Siirry sisältöön

Miksi asuntosijoittaminen on paras sijoittamisen muoto – 10 kohtaa? YouTube #49

12/02/2019
Miksi asuntosijoittaminen on paras sijoittamisen muoto - 10 kohtaa?

Saas nähdä, kuinka pahasti tulee tyrmätyksi osakesijoittajien toimesta, kun tällaisen laittaa tuutista ulos. Pehmeillä hankoissa voisi lyödä, kun olen osakkeisiinkin jo yli 30 vuotta sijoittanut. Blogin lukijoille ei varmaan ole jäänyt epäselväksi, että asuntosijoittaminen on intohimoni ja siltä pohjalta vastaan tämän tiistain kysymykseen.


Tämän Ostan Asuntoja YouTube -videon sponsoroi:

sijoitusasunnot.com

”Sijoitusasunnot.com tarjoaa hyvätuottoisia sijoitusasuntoja alle markkinahintojen ja arvokasta tietoa sekä ajankohtaisia näkemyksiä asuntosijoittamisesta. Käy katsomassa uusimmat kohteet, liittymässä sähköpostilistalle, lataamassa ilmaiset asuntosijoittajan työkalut ja katsastamassa uusimmat artikkelit osoitteesta www.sijoitusasunnot.com!”

Sijoitusasunnot.com Blogista Roni Arvosen vieraskynä: Mitä tehdä, jos myynnissä oleva sijoitusasunto ei mene kaupaksi?


Ostan Asuntoja YouTube -kanavan voi tilata tästä

Ostan Asuntoja Podcast #33 – Roni “asuminen on tunne” Porokara, osa 1

Ostan Asuntoja Blogista: Asuntosijoittamisen tuoton osatekijät – vuokratuotto ei kerro koko potentiaalia – osa 1/2


Storytel e- ja äänikirjat: Kokeile tästä Storyteliä ilmaiseksi kahden viikon ajan ilman sitoumuksia. Ilmaisen kokeilujakson päätyttyä voit jatkaa palvelua hintaan 16,99e/kk, jolla voit kuunnella ja lukea kirjoja niin paljon kuin haluat kiinteään kuukausihintaan. Tuet samalla hieman Ostan Asuntoja sisällöntuotantoa.

Saa kommentoida

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: