Siirry sisältöön

Vuokraustoiminnan tietojen ja dokumenttien hallinta – Blogi #70

18/08/2017
Asuntosijoittamisella taloudelliseen vapauteen

Tämän viikon kirjoitukseni Kiinteistölehden blogissa käsittelee vuokraustoiminnan kannalta tärkeitä tietoja ja dokumentteja sekä niiden hallintaa.

Tähän olisi mukava saada kommentteja varsinkin, jos jollain on käytössä joku hyvä netin kautta toimiva ratkaisu. Pyydätkö esim. vuokralaista täyttämään netissä asuntohakemuslomakkeen? Onko kokemukset pelkästään positiivisia?

2 kommenttia
  1. Oma ideasi Evernotesta oli mainio. Helppo ja halpa..

    Sähköinen allekirjoitus sinänsä kiinnostaa, mutta siitä ei huvittaisi montaa euroa maksaa, etenkään jos vuokra-asunto ja vuokralainen ovat lähellä. Suomen sisällä posti toimii hyvin (kaikesta huolimatta), joten paperit kulkevat perinteisellä tavalla jos ei ole kauhea kiire.
    Kaikki vuokralaiset eivät ole diginatiiveja, jolloin paperille on paikkansa.

    • Oma isä on 79 ja käyttää verkkopankkia iPad:llä ja älypuhelimella ja harvoin onkin tullut vastaan vuokralaista, jolla ei olisi sähköpostia ja verkkopankkia. Toki paperi ja etanaposti otetaan käyttöön, jos se potentiaaliselle hyvälle uudelle asiakkaalle on ainoa toimiva vaihtoehto.

Saa kommentoida

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: