Siirry sisältöön

Sammon osake ja huru-ukon asuntosijoittamisen 7 kannattavuuden elementtiä – Tiistaiaudio #242

25/10/2022

Mikäli toimit asuntosijoittajien ja vuokranantajien parissa, Asuntosijoittamisen lumipalloefekti -kirja on lahjainvestointi, joka voi kasvattaa omaa liiketoimintaasi asiakkaiden lumipallon kasvaessa nopeammin. Jos isompi tilausmäärä kiinnostaa, ole yhteydessä harri@ostanasuntoja.com.


Kiitos sponsorille Asuntosalkunrakentaja.fi.


Seuraan asuntosijoittamiseen ja vuokraustoimintaan liittyvää uutisointia. Minulla on sellainen käytäntö, että mutu-tuntuma sanoo, että riiittävän monta kertaa kuulen ja luen toistettavan, kuinka asuntosijoittajan tuotto tulee 2 tekijän summana, eli markkinahinnan nousun ja vuokratulon yhdistelmänä, tuotan sisältöä, jossa selitän ne 5 muuta tuoton elementtiä eli niitä on yhteensä 7.

Tällä kertaa yritän tuottaa lisäarvoa lisäämällä Sammon osaketta tarkastelunäkökulmaan ja otan omaa asuntosijoitustoimintaani mukaan.


Kiitos Ostan Asuntoja -sisällön mahdollistavalle sponsorille:

Asuntosalkunrakentaja.fi

Asuntosalkunrakentaja.fi on asuntosijoittajille tarkoitettu sivusto, jossa voit tankata tietoa asuntosijoittamisella vaurastumisesta sekä artikkeleista että ladattavasta E-kirjasta. Voit myös liittyä sisäpiiriin, jota kautta pääset käsiksi hyviin sijoitussuntoihin alle markkinahintojen. Tutustu sivustoon Asuntosalkunrakentaja.fi

Etukäteisvinkit uusista kohteista saa seuraamalla Asuntosalkunrakentajia Twitterissä tai Facebookissa. Lisää löytyy YouTubesta.

MUISTUTUS oletko opiskellut kesällä Asuntosalkunrakentaja.fi Blogista sijoitusasuntojen remonteista?


Kovakantisen kirjan tilaaminen onnistuu asuntosijoituskirja.fi -sivuilta ja koodilla KOTIMATKA saa 30 %:n alennuksen.


Muuta tuoretta sisältöä:

Ostan Asuntoja TikTok

Parissa vuodessa parikymmentä flippiä Joona Hartman Osa 1 – Ostan Asuntoja Podcast #226

Hintahaarukka asuntosijoittajan sijoituskriteeristössä – Blogi #329

Vuokrataso asuntosijoittajan sijoituskriteeristössä – Blogi #330

Tiistaiaudion kuuntelumestat:

Ostan Asuntoja YouTube -kanavan voi tilata tästä

Ostan Asuntoja Podcastin voi tilata tästä

Ostan Asuntoja Tiistaiaudio löytyy myös Audiblen ja YouTuben kautta sekä Supla– ja Podit-palveluista

4 kommenttia
  1. Petri permalink

    Pohdin tätä alle markkinahintaan ostamisen filosofiaa mielessäni. Osaatko sanoa, että minkälaista tukkualennusta isot toimijat antavat toisilleen tyypillisesti suhteessa siihen hintaan, kun myydään vaikka 10 tai 100 sijoitusasuntoa kerralla suhteessa siihen hintaan kuin, jos jokainen myytäisiin ns. markkinahintaan yksittäin tavalliselle yksittäisen asunnon ostajalle?

    • Tämä on hyvin paljon riippuvainen markkinatilanteesta, kohteesta, kaupan ehdoista ja myyjän syystä pyrkiä tekemään kaupat isommasta kokonaisuudesta. Vielä enemmän tulee hajontaa, jos kysymys on vanhasta kohteesta, jossa isoja remontteja on tulossa.

      Yleisesti ottaen moni rakennusliike näyttäisi nopeasti pyrkivän pienentämään myytävien asuntojen varastoa, jos markkina näyttää pehmenevän. Jätän mieluummin vastaamatta tarkkoja lukuja. Kun kauppa käy hyvin, alennus on hyvin pieni ja ehkä vastaa vain sitä, minkä myyjä säästäisi kustannuksissa, kun tietää, että saisi kaikki myytyä joka tapauksessa. Toisessa ääripäässä on se, että myyjä ei tee voittoa ollenkaan, mutta taas toimintansa kiinteät kustannukset eli omilla palkkalistoilla olevat työllistettyä ja heidän palkat maksuun. Siitä ylikin voi tilanne mennä, jos on pakko myydä kassan tyhjentymisen uhan takia.

Trackbacks & Pingbacks

  1. Asuntosijoittajan riskinsietokyky ja kyky ottaa riskiä – Tiistaiaudio #243 | Ostan Asuntoja
  2. Mitä tarkoittaa, kun puhutaan “asuntosijoittajan tuottovaatimuksesta”? – Tiistaiaudio #244 | Ostan Asuntoja

Saa kommentoida

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: