Siirry sisältöön

Tarina lähihoitajasta yrittäjäksi, Sanna “Bisnesnainen” Kinanen osa 2 – Ostan Asuntoja Podcast #27

28/12/2018
Tarina lähihoitajasta yrittäjäksi, Sanna "Bisnesnainen" Kinanen

Sanna Kinanen kertoo oman tarinansa, miten hänelle kirkastui, että yrittäminen ja nimenomaan sellainen yrittäminen, joka ei ole paikkaan eikä aikaan sidottua, on hänen juttunsa. Sannan äänestä ei jää epäselväksi, että hän on intohimoisesti mukana ja nauttii tekemisestään. Osa 1 löytyy tästä, mikäli et ole sitä vielä kuunnellut.

Tässä jaksossa jatketaan asuntosijoittamisen parissa ja käydään läpi periaatteita, miten Sanna on kasvattanut sijoitusasuntosalkun sen ensimmäisestä jälleenvuokrausasunnosta pariinkymmeneen sijoitusasuntoon.

Aivan tavallinen 25-vuotias nuori nainen Henna Vihreävuori – Ostan Asuntoja Podcast #53


Ostan Asuntoja Podcast tilattavissa, ladattavissa ja kuunneltavissa kaikilla alustoilla: Apple Podcasts, Spotify, Stitcher ja SoundCloud.

https://flatco.fi/palvelu/

Flatco, palvelu, jonka avulla hoidat toistuvat vuokranantajan rutiinit joustavasti ja tehokkaasti, tarjoaa nyt kaikki jaksot kuunneltavaksi myös SoundCloudin kautta.


Voit kuunnella podcastia myös tästä linkistä:

//html5-player.libsyn.com/embed/episode/id/8062019/height/360/theme/standard/thumbnail/yes/preload/no/direction/backward/

Lisätietoa mainituista lähteistä, podcastin vieraasta ja hänen ajatuksistaan:

The Rich Dad Radio Show with Robert Kiyosaki

For The Love Of Money with Chris Harder

Suomen Vuokranantajat tapahtumat

YouTube Theta Waves

Sannan nettisivut ja Blogi Bisnesnainen.com

Asuntosijoittamisen verkkokurssi asuntosijoitusvalmennus.fi yhdessä Ostan Asuntoja Podcast #2 – Yrittämisen, asuntosijoittamisen ja valmentamisen moniottelija Tellu Uotila kanssa

Rahastoori.fi

Bisnesnainen Facebook

Instagram sannakinanen @bisnesnainen


Tämän Ostan Asuntoja Podcast -jakson sponsoroi:

sijoitusasunnot.com

”Sijoitusasunnot.com tarjoaa hyvätuottoisia sijoitusasuntoja alle markkinahintojen ja arvokasta tietoa sekä ajankohtaisia näkemyksiä asuntosijoittamisesta. Käy katsomassa uusimmat kohteet, liittymässä sähköpostilistalle, lataamassa ilmaiset asuntosijoittajan työkalut ja katsastamassa uusimmat artikkelit osoitteesta www.sijoitusasunnot.com!”


Audible äänikirjat: Tämä linkki vie Suomea lähimmän Saksan Amazonin sivuille, jota kautta voi kokeilla Audiblea maksutta. Ensimmäinen äänikirja on ilmainen ja kokeilujakso kestää 1 kuukauden, jonka aikana seuraavat kirjat ovat kaikki 9,95 €. Sen jälkeen joka kuukausi yksi äänikirja 9,95 €. Kokeilujakson voi keskeyttää kuukauden aikana ja pitää sekä ilmaisen kirjan että kaikki 9,95 € hintaan ostetut kirjat. 

Bookbeat e- ja äänikirjat: Lataa BookBeat-sovellus mobiililaitteeseesi. Kokeile tästä e- ja äänikirjapalvelua maksutta kahden viikon ajan. Ilmaisjakson päätyttyä voit jatkaa palvelua hintaan 16,90€/kk ja voit lopettaa tilauksen koska vain – ilman sitovia määräaikoja. Linkin kautta liittymällä tuet Ostan Asuntoja ilmaista sisällöntuotantoa.

* Adlibris, Bookbeat ja Amazon.de -linkkien kautta paperi- tai äänikirjan tilaamalla hinta on sama mutta tuet hieman Ostan Asuntoja sisällöntuotantoa.


Kaikki Ostan Asuntoja Podcast -jaksot löytyvät täältä

2 kommenttia
  1. Vipu permalink

    Ihan hyvä haastattelu, kyllä tuosta paistaa se että valmennuksissa on käyty. Yhtä asiaa en ymmärrä. Alle 30v lähihoitaja sanoo aloittaneensa asuntosijoittamisen ilman alkupääomaa ja omistavansa nyt yli 10 asuntoa. Asuntosijoittaminen vaatii pääomia ja kassavirtaa, ei sitä lainaa muuten pankista heru. Jotain tässä nyt haluttiin jättää kertomatta, näillä kerrotuilla spekseillä tämä Sanna Kinasen tarina ei vaan stemmaa.

    • Kiitos palautteesta.

      Kuuntele uudestaan miettien, miten sen saisi stemmaamaan. Kyllä tarinan saa stemmaamaan, kun huomaa toisen yrityksen myynnin, kohteiden ostamisen verkostojen kautta alle markkinahinnan, uudelleenrahoittamisen, kassavirrat, muu sijoittaminen ja yritystoiminta… Pääomia saa vakuusarvoja vastaan, jotka määritetään markkinahintojen pohjalta. Alennukset voi näin kotiuttaa. Myös markkina-arvojen nousut voi uudelleenrahoittaa.

Saa kommentoida

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: