Siirry sisältöön

Miten ”EI” sijoittaa asuntoihin? – 6 kohtaa. YouTube #41

18/12/2018

Tällä kertaa vähän synkistelyä eli käyn läpi 6 kohtaa, miten asuntoihin ”EI” tulisi sijoittaa. Normaalista poiketen tällaista kysymystä ei suoraan ole tullut katsojakunnalta vaan se on useamman kysymyksen synteesi.

Mikäli tunnistaa itsensä jostain tai vaikka useammastakin kohdasta, kannattaa varata hieman aikaa ja pohtia, kuinka suurella varmuudella tietää, että videolla esittämäni kohta on virheellinen tai ei sellaisenaan päde omaan asuntosijoitustoimintaan. Muut tulot, puskurit ja helposti realisoitavat likvidit varat voivat hyvinkin mahdollistaa suuremmankin riskin ilman, että videon 6 kohtaa juuri mitenkään heiluttaisivat omaa sijoituslaivaa, vaikka useampikin niistä osuisi kohdalle.


Tämän Ostan Asuntoja YouTube -videon sponsoroi:

sijoitusasunnot.com

”Sijoitusasunnot.com tarjoaa hyvätuottoisia sijoitusasuntoja alle markkinahintojen ja arvokasta tietoa sekä ajankohtaisia näkemyksiä asuntosijoittamisesta. Käy katsomassa uusimmat kohteet, liittymässä sähköpostilistalle, lataamassa ilmaiset asuntosijoittajan työkalut ja katsastamassa uusimmat artikkelit osoitteesta www.sijoitusasunnot.com!”


Ostan Asuntoja YouTube -kanavan voi tilata tästä


Audible äänikirjat: Tämä linkki vie Suomea lähimmän Saksan Amazonin sivuille, jota kautta voi kokeilla Audiblea maksutta. Ensimmäinen äänikirja on ilmainen ja kokeilujakso kestää 1 kuukauden, jonka aikana seuraavat kirjat ovat kaikki 9,95 €. Sen jälkeen joka kuukausi yksi äänikirja 9,95 €. Kokeilujakson voi keskeyttää kuukauden aikana ja pitää sekä ilmaisen kirjan että kaikki 9,95 € hintaan ostetut kirjat. Linkin kautta liittymällä tuet Ostan Asuntoja ilmaista sisällöntuotantoa.

Saa kommentoida

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: