Siirry sisältöön

Mitä tarkoittaa passiivinen tulo asuntosijoittamisen yhteydessä? YouTube #39

04/12/2018
Mitä tarkoittaa passiivinen tulo asuntosijoittamisen yhteydessä?

Voiko asuntosijoittamisella jäädä ennenaikaiselle eläkkeelle, jossa vuokralainen maksaa vastikkeet ja lainat, kun asuntosijoittaja napsuttelee pina coladaa palmun alla ja eläketuloa tulee tekemättä mitään?

Sijoitusasuntojen hankinta, remontointi, vuokraus ja koko toiminnan hallinnointi on kaikkea muuta kuin passiivista toimintaa. Miten “passivinen tulo” -käsitteeseen tulisi sitten suhtautua? Eikö se olekaan mahdollista?


Tämän Ostan Asuntoja YouTube -videon mahdollistaa:

flatco.fi

Flatcolla hoidan toistuvat vuokranantajan rutiinit joustavasti ja tehokkaasti.

Flatco on täysin uudenlainen, kevyt ja ketterä palvelu onnistuneeseen kiinteistöjen ja vuokrahuoneistojen hallintaan. Flatcolla hallinnoin vuokrasopimukset, vikailmoitukset ja niiden tilanneseurannan sekä kommunikoinnin vuokralaisten kanssa. Flatcolla teen lisäksi muun kiinteistön omistamiseen, hallintaan ja huoltamiseen liittyvän dokumentoinnin.

UUTTA: Visma Sign integroitiin osaksi Flatcoa. Integraation myötä käyttäjä voi luoda vuokrasopimuksen, lähettää sen sähköisesti allekirjoitettavaksi ja arkistoida sen digitaalisesti. 4 sähköistä vuokrasopimuksen allekirjoitusta / asunto / vuosi: 0€ (voimassa toistaiseksi)

Flatco on ilmainen ensimmäisen 3 asunnon osalta. Mainitse Ostan Asuntoja tilauksen yhteydessä ja saat kolme asuntoa ylittävälle osalle 50%:n alennuksen 6 kuukauden ajaksi.

Lisätietoja osoitteesta flatco.fi


Ostan Asuntoja YouTube -kanavan voi tilata tästä

Jätä kommentti

Saa kommentoida

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: