Siirry sisältöön

Pitääkö olla paljon vapaa-aikaa, jotta voi aloittaa asuntosijoittamisen? YouTube #38

27/11/2018
Pitääkö olla paljon vapaa-aikaa, jotta voi aloittaa asuntosijoittamisen?

Jos on sekä halua että vapaa-aikaa, ei muuta kuin aloittamaan.

Miten toimia silloin, kun halua on mutta vapaa-aikaa ei? Kun elämälle merkityksettömät tekemiset on karsittu ja aikaa ei vieläkään löydy, miten tulisi toimia, jotta sitä löytyisi. Voivatko asiat muuttua ajan kuluessa?

Simon Sinek Ted Talk YouTube: Start with Why

Käy kuuntelemassa sijoitusasunnot.com podcast , jossa Henri Neuvonen ja asuntosalkunrakentaja.fi:n Väänäsen veljekset juttelevat ”Osta ja Pidä”- ja ”Osta ja Myy”-strategioiden välisistä eroista ja samalla kertovat, miten he siirtyivät täyspäiväisesti asuntosijoittamisen pariin.


Tämän Ostan Asuntoja YouTube -videon sponsoroi:

sijoitusasunnot.com

”Sijoitusasunnot.com tarjoaa hyvätuottoisia sijoitusasuntoja alle markkinahintojen ja arvokasta tietoa sekä ajankohtaisia näkemyksiä asuntosijoittamisesta. Käy katsomassa uusimmat kohteet, liittymässä sähköpostilistalle, lataamassa ilmaiset asuntosijoittajan työkalut ja katsastamassa uusimmat artikkelit osoitteesta www.sijoitusasunnot.com!”


Ostan Asuntoja YouTube -kanavan voi tilata tästä

Jätä kommentti

Saa kommentoida

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: